"Nanni-1" s prebiotikom: pregled liječnika i roditelja

Do danas, prilagođene smjese sastava što je bliže majčinom mlijeku. Na žalost, sve žene nisu u stanju sačuvati dojenje, pa sastav sastava dojenčadi ima vrlo važnu ulogu u rastu i razvoju djeteta. Ovo se odnosi na prehranu "Nanni-1" s prebiotikom. Povratne informacije, naravno, mogu dati opću ideju o proizvodu, ali ne jamče njegovu sigurnost. Proučimo kvalitetu, korisna svojstva, kompatibilnost mješavine s djetetovim tijelom i provjerimo odgovara li se stvarnosti.

proizvođač

Tvrtka "Bibikol" razvila je mješavinu "Nanni-1" s prebiotikom. Recenzije o tvrtki su pozitivne, više je hranila djecu više od 15 godina u Rusiji.

nanni 1 s pregledima prebiotika

"Bibikol" specijalizirao se za dječje formule zasnovane na kozjem mlijeku. Tvornica dadilja nalazi se na Novom Zelandu. Proizvođač tvrdi da je sastav mlijeka, novozelandskih koza gotovo ne a - s1-kazein. To znači da se smjesa temelji na ovom mlijeku lako probavlja i ne preopterećuje dječji želudac.

Takva hrana savršena beba, koji su alergični na kravlje proteina, posebno u potražnji mješavine „Nannie 1” sa prebiotika. Recenzije roditelja takve djece ovu činjenicu u potpunosti potvrđuju. Osim prilagođen formula „Bibikol” Dijete žitarica, pire, mliječni proizvodi i tako dalje.

struktura

Sastav je jedini faktor koji određuje kakvoću smjese "Nanni-1" s prebiotikom. Recenzije, naravno, također igraju važnu ulogu, ali ne i najvažniju.

smjesa nannija 1 s prebioticima

Dječja hrana "Nanni-1" s prebiotikom temelji se na kozjem mlijeku. Kao korisni aditivi se koriste:

 • ulje jetre bakalara;
 • mineralne tvari (natrij, kalcij, jod, itd.);
 • vitamine (C, B1, B2, B4, B5, B6, B7, B12, E, PP, A, D, folna kiselina, L-karnitin);
 • inulin;
 • oligofruktoza.

Sve ostale komponente su standardne: regulator kiselosti, ulje i tako dalje. Nedavno su mladi roditelji uzeli oružje protiv palminog ulja. Ako mislite da to može naštetiti vašem djetetu, onda imajte na umu da nije u mješavini "Nanni-1" s prebiotikom. Recenzije potvrđuju ovu činjenicu.

Prednosti smjesa na kozjem mlijeku

U pravilu, mješavine na kozjem mlijeku cijene narudžbu veličine skuplje od krava. Mora postojati razlog za taj fenomen. I to je, ili bolje, čak ni to, ali oni, jer su nekoliko. Prednosti formule za kozje mlijeko:

 • oni se lako asimiliraju;
 • ulazeći u želudac, kozja smjesa postaje mekani ugrušak, a ne gusta, smotana masa;
 • prikladno je za djecu s alergijama na kravlje bjelančevine;
 • Goat mlijeko po svojoj prirodi ima puno kalcija i fosfora.

nanni 1 s prebiotičkim pregledima liječnika

Ali roditelji trebaju obratiti pažnju na činjenicu da mješavina na temelju kozjeg mlijeka ne jamči potpuno nestanak alergija. Simptomi i razlozi za alergijsku reakciju na "Nanni-1" s prebiotikom bit će razmotreni u sljedećem odjeljku.

Alergija na "Nanny-1" s prebiotikomNajčešće, mame se odlučuju za "kozje" mješavine zbog dječje alergijske reakcije na kravlje bjelančevine. Ali je li moguće da dječja hrana za kozje mlijeko također ne odgovara djetetu? Uglavnom, "Nanny-1" je kozji mlijeko s prebiotikom. Komentari roditelja ukazuju da čak iu takvoj sigurnoj kombinaciji djece ponekad izlijevanja. Pogledajmo zašto.

Tumačenje alergijskih simptoma za mješavinu "Nanni-1" s prebiotikom moguće je iz tri razloga:

 1. Slab imunitet. Kada nove tvari uđu u tijelo djeteta, počinje proizvoditi protutijela. Stoga, ne unesite "Nanni-1" s prebiotikom, kada je dijete bolesno ili kada su prve zube prerezan.
 2. Nedovoljni enzimi. Za pravilnu probavu, želudac djeteta mora proizvesti dovoljan broj enzima. Ako beba pojavio alergijsku reakciju na mješavinu „Dadilja-1” sa prebiotika (medicinski pregledi ne isključuju), moguće je da je beba još nije spremna za njegov sastav.
 3. Nasljeđe. Vjerojatno je ovaj razlog morao biti stavljen na prvo mjesto, jer je najčešće imunitet na određene proizvode naslijeđen.

nanni 1 kozji mlijeko s prebiotika recenzije

Koji su simptomi alergija mogu uzrokovati mješavinu mlijeka "Nanni-1" s prebiotikom? Mišljenje roditelja kažu da to može biti osip, suha koža, zatvor, proljev, često i obilno povraćanje, grčeve i više.

Pozitivna povratna informacija od roditelja

Dakle, kompozicija i prednosti ove dječje hrane potpuno su razumljive, pa možete ići prema mišljenju kupaca smjese "Nanni-1" s prebiotikom. Pregledi potrošača u ovom slučaju, naravno, ne bi spriječili, ali zbog svoje mlade dobi, dajemo podu roditeljima.

smjesa nanni 1 s prebiotikom

Nakon proučavanja više desetaka foruma o djeci, može se zaključiti da većina majki zadovoljni kvalitetom smjese. Iz pozitivnog može se izdvojiti normalizacija stolice i uklanjanje kolike. Na primjer, jedna od majki, rekao je da je to samo moć od pet poznatih marki pomogao svoje dijete da se nosi s beskrajnim zatvor, kolike i drugim stvarima. Slažem se s njim, a drugi majci, dijete je mješavina „Dadilja-1” sa prebiotika pomoći nositi se s teškim osipa i alergijskog konjuktivitisa.

Na okus mješavine roditelji kažu da je ugodno, kremasto i nije jako slatko. Sudeći prema pregledima, nijedno drugo dijete nije odbacilo ovu smjesu zbog svojih ukusnih svojstava. Mješavina "Nanni-1" s prebiotikom također se lijepi s kolikom. Općenito, većina roditelja bila je zadovoljna sastavom, svojstvima i okusom ovog mlijeka.

Negativni aspekti

Najčešći zahtjev za ovaj proizvod je cijena. I doista, cijena za "Nanni-1" s prebiotikom počinje s 2100 rubalja, a može doseći 2998 rubalja za 800 g. I jedna banka je dovoljna za prosječno 3-4 dana. Slažem se, ne mogu se priuštiti svi roditelji. S obzirom na to, potražnja za takvom robom nije visoka, stoga nije uvijek moguće pronaći tu smjesu na policama trgovina.

Drugi razlog za odustajanje od mješavine "Nanni-1" s prebiotika od roditelja bila je sustavna zatvor u bebi. Istodobno, roditelji priznaju da je sastav mlijeka pozitivan, pa su skloniji individualnoj netrpeljivosti ovoj mješavini.

"Nanni-1" s prebiotikom: pregled liječnika

Prije uvođenja nove mješavine mame se uvijek savjetuju s pedijatrijskim pedijatarom. Recenzije liječnika o proizvodima, lijekovima i drugim stvarima mnogo su vrijedniji od povratnih informacija od običnih potrošača. Uostalom, imaju iskustvo iza ramena, a osim toga, gotovo uvijek mogu objasniti uzroke i načine utjecanja na smjesu na djetetovu tijelu.

Na taj način, u skladu s pedijatrije, smjesa „Nanny-1” sa prebiotika idealan je za djecu od atopijskog dermatitisa, što je uzrokovano idiosinkrazija krava proteina. Također treba uzeti u obzir da je u kozjim smjesama koncentracija proteina viša nego kod krava. Visoka koncentracija proteina u dojenačkoj formuli može negativno utjecati na bubrege i crijeva malog djeteta. Količina proteina u mliječnoj formuli određena je osmolarnostom, veća je njezina razina, više se proteina nalazi u mliječnom mlijeku. Važno je napomenuti da je reakcija na visoku razinu proteina kod djece vrlo rijetka.

zaključak

Nakon što smo razmotrili sve prednosti i mane mješavine „Dadilja-1” sa prebiotika, može se zaključiti da se utemeljenost njoj još uvijek veće od nedostataka. Cijena pitanje za sada, naravno, vrlo je ozbiljno, ali razmislite na trenutak da li su lijekovi iz alergijama vam je činiti manje od cijene u smjesu? Naravno da ne. Znači li to vrijedno riskirati zdravlje djeteta u potrazi za blagodatima?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Mješavine `Similaka`: prednosti, nedostaci i vrste proizvodaMješavine `Similaka`: prednosti, nedostaci i vrste proizvoda
Koje dobre mješavine za novorođenčad preporučuju stručnjaci?Koje dobre mješavine za novorođenčad preporučuju stručnjaci?
Dječja hrana `Semilaks`: povratne informacije od roditeljaDječja hrana `Semilaks`: povratne informacije od roditelja
Mješavine "Nestozhen": recenzije dječje hraneMješavine "Nestozhen": recenzije dječje hrane
Smjesa `Baby `: sastav proizvoda. Što je u sastavu bebe mliječne formule…Smjesa `Baby `: sastav proizvoda. Što je u sastavu bebe mliječne formule…
Štetu i korist kozjeg mlijeka za dijete. Kravlje mlijeko: korist i zla, kontraindikacijeŠtetu i korist kozjeg mlijeka za dijete. Kravlje mlijeko: korist i zla, kontraindikacije
Dječja formula bez palminog ulja. Dječja formula na kozje mlijekoDječja formula bez palminog ulja. Dječja formula na kozje mlijeko
Dječja formula bez palminog ulja: popisDječja formula bez palminog ulja: popis
Mješavine za kozje mlijeko: recenzije, cijena i sastav. Koje su prednosti mješavina kozjeg mlijeka?Mješavine za kozje mlijeko: recenzije, cijena i sastav. Koje su prednosti mješavina kozjeg mlijeka?
Hipoalergenske smjese za novorođenčad: što je bolje, recenzijeHipoalergenske smjese za novorođenčad: što je bolje, recenzije
» » "Nanni-1" s prebiotikom: pregled liječnika i roditelja
LiveInternet