Baby sapun - što znate o tome

Kada su medicinski stručnjaci izjavili da bilo koji sapun nepovoljno utječe na kožu bebe, stvorena je posebna beba koja je namijenjena djeci mlađoj od sedam godina. Vjeruje se da je prije ove dobi koža djeteta posebno izložena destruktivnom učinku alkalija. Dječji sapun je ispunio svoj glavni zadatak: već desetljećima pouzdano štiti nježnu kožu djeteta.

baby sapunKoža bebe apsolutno je kontraindicirana da se obratite bilo kojoj supstanci koja sadrži lužine. Uostalom, koža bebe vrlo je osjetljiva i alkali lako mogu uništiti zaštitni filtar na njemu, što za posljedicu izaziva razvoj upalnih bolesti. Dakle, dječji sapun se proizvodi samo od prirodnih sastojaka koji ne mogu uzrokovati upalu ili alergije. Stoga ga možete koristiti od ranog doba.Razmotrimo što se sastoji sapun za dijete. Sastav ovog vrijednog proizvoda je 100% prirodan. U njoj nećete naći aditive za parfeme, jer mogu uzrokovati alergijske reakcije na koži djeteta. Njegov sastav je zasićen s omekšivačima - lanolin, biljna ulja, glicerin. U nekim slučajevima mogu nadopuniti sokove ljekovitog bilja - kamilice, šljokice, kalendule, celandine, kadulje i sv. Ivana.

Ako postoji takva potreba (na primjer, preosjetljivost) kompozicija beba sapunadijete do tvari koje sadrže alkaliju), baby sapun se može koristiti za pranje pelene i raspashonok. Jedna od glavnih prednosti je to da se može potpuno isprati u potpunosti.

Sada u prodaji možete vidjeti ne samo tradicionalne lumpy sapun za djecu, već i tekućinu. Treba napomenuti da je još pogodnije za bebu nego lumpy. To je zbog činjenice da tekući sapun (količina pH od 5,5 do 7 jedinica), sadrži vrlo malo alkalija, a glavni naglasak je na kiselom mediju. Sadrži više biljnih i biljnih sokova, što bebinu kožu treba održavati ravnotežu. Ovaj sapun ima dispenzer i stoga je vrlo ekonomičan.

Dječji sapun također se može preporučiti odraslim osobama, ako je njihov ručno izrađen sapunkoža je suviše osjetljiva. Kada se u sastav sapuna je vazelin, može zaštititi kožu od sušenja. Posebno je korisno sapun za kožu sklona pilingu. Dječji sapun je vrlo pogodan za osobe s alergijama. Oni ga mogu koristiti ne samo za kupanje, već i za pranje rublja i posteljine.

Svakim danom, na tržištu se pojavljuju sve više prirodnih proizvoda razvijenih posebno za bebe. Najbolji proizvodi za djecu nisu toksični, ne uzrokuju alergije, nemaju štetne kemikalije za dječju kožu i aditive za parfeme. Korištenje ručne bebe sapun, možete zadržati beba kože savršeno zdrava.

Koža djece je osjetljivija na izloženost otrovnim tvarima od odrasle osobe. Još nisu formirali imuni i živčani sustav. Stoga, kako biste izbjegli probleme s bebinom kožom, koristite samo kvalitetan, ekološki prihvatljiv sapun.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zašto se koža ljušti?Zašto se koža ljušti?
Mikrosporija kod djeteta: simptomi, liječenje, preporukeMikrosporija kod djeteta: simptomi, liječenje, preporuke
Kuhinja za izradu sapuna kod kućeKuhinja za izradu sapuna kod kuće
Tar sap od ušiju - izvrsna spašavanja od pedikulozeTar sap od ušiju - izvrsna spašavanja od pedikuloze
Turmalin sapun - što je to? Kako koristiti sapun i koje su njegove pozitivne osobineTurmalin sapun - što je to? Kako koristiti sapun i koje su njegove pozitivne osobine
Kako kuhati sapun kod kućeKako kuhati sapun kod kuće
Gruba i gruba koža kod djeteta - nemojte paničariti!Gruba i gruba koža kod djeteta - nemojte paničariti!
"Krasnopolyanskoe sapun": proizvodi i recenzije"Krasnopolyanskoe sapun": proizvodi i recenzije
Sumporni sapun `Nevskaya kozmetika`: recenzije i ocjeneSumporni sapun `Nevskaya kozmetika`: recenzije i ocjene
Što je važno za mladu majku znati o kupanju: temperatura vode za kupanje novorođenčadiŠto je važno za mladu majku znati o kupanju: temperatura vode za kupanje novorođenčadi
» » Baby sapun - što znate o tome
LiveInternet