Saznajte kako glačati hlače sa strelicama, - postat će pobjednik!

Nema ništa komplicirano u tom pitanju, koja je već dobro svladana i upoznata. Ali kad prvi put pogledate izvana - čini se, nekolicina vještičenja. Dok ne saznate, kako glačati hlače

sadržaj

  sa strelicama, mislite: koliko mučenja, nikada takva ne postižu.

  Kako glačati hlače sa strelicamaWilly-nipošto se zaklinju oni nepoznati proizvođači hlača, koji su krajem XIX. Stoljeća pokušavali spasiti troškove prijevoza, pakirati što je moguće čvršće. Uostalom, ni jedno pucač na hlače, čak i nisu znali sami hlače. A onda su ga dobili, raspakirali, pogledali, - što je to sklapanje ?! Pokušali su ga glatko - ali bili su neukusni. Zatim su ih pogledali blisko - ništa ne izgleda kao ništa. Svježe. Moderan i strog. Ostavili su samo one nabore koje je naglasio. A ti se hlače pretvorili u hlače s naborima na "pravim" mjestima.

  Sada strelica za hlače sastavni je dio muške slike. I odmah dobiva veliku minus ako se nabor ne ukloni ili se teško pritisne. Stoga će se morati raditi.

  Prije glašanja hlača s strelicama, razmotrite neke od nijansi.

  Prije svega, kako bi hlače imali besprijekoran izgled daska za peglanje a željezo je mala. Mali komad tankih pamučna tkanina, nekoliko puta presavijeni i mali jastuk. Obično se kupuje zajedno s daskom za glačanje. Umjesto toga, možete koristiti debelu tkaninu, presavijenu u nekoliko slojeva.  Prije glašanja pazite na čistoću hlača i željeza. U hlače se pojavljuje ugljik na podnožju željeza kada se glačanje odmah pojavi, a najmanje mjesto na hlačama - jasno i jasno očituje.

  Nemojte zaboraviti da je tkanina za hlače drugačija. Potražite oznaku s podacima. Jer platna tkanina glatko će samo željezo s parom, vunom i odjećom osim kroz gazu željezo je bolje Nemojte dodirivati, a za tkaninu s sintetičkom temperaturom glačanja označava se zasebno.
  Hlače s naborimaGlačanje hlača uvijek počinje s donje strane. Tkanina svih detalja (obloge, vrh hlače, hlače) jednaka je. Nakon toga možete nastaviti ispred. Ja stvarno želim znati, naravno, kako glačati hlače sa strelicama, ali ćemo se kasnije suočiti s njima.

  U međuvremenu, trebate samo glatke noge, uvijek čineći ga kroz tkaninu - mokro (ako je ovlaživač bez željeza) ili suho. Zatim pažljivo glačati sve pojedinosti na vrhu hlača, pomažući sebi staviti jastuk ispod njih. Pričvršćivač na hlače dvaput je glačan - otvoren i zatvoren. Dno hlača s daskom ugrađen u jastuk noge, ili šavovi su tiskane na drugoj strani.

  Tkanina za hlačeNapokon smo stigli do strijelca! Pažljivo preklopite hlače - njihovi šavovi moraju odgovarati (kao i prednji pikado ako su hlače pravog rezanja). Na nozi se formira naborana linija, morat će se izravnati rukom. Ruke se pažljivo grije željezo kroz vlažnu krpu.

  Malo je tajni o tome kako glačati hlače s strelicama koje mogu izdržati i prvo pranje. Jedan od njih se sastoji u tome tkanina nije navlaži vodom i slabo otopina octa (1 žlice. Žlice po 1 litru vode).

  Ako ste sve ispravno radili, strelice na hlačama nalikuju brijaču bez ikakvog naglašavanja udvostručenja.

  Ostaje samo, ne uklanjanje hlača u ormaru, a naročito bez postavljanja odmah nakon glačanja, pustite ih da se ohlade na pola sata.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Muške hlače: kako odabrati?Muške hlače: kako odabrati?
  Zimske hlače za muškarce - nužan dio ormaraZimske hlače za muškarce - nužan dio ormara
  Savjeti kako pravilno šivati ​​hlačeSavjeti kako pravilno šivati ​​hlače
  Učenje kako bi ispravno postavili hlačeUčenje kako bi ispravno postavili hlače
  Višenamjenski taktički hlače. prednostiVišenamjenski taktički hlače. prednosti
  Vješalica za hlače - pogodnost i redVješalica za hlače - pogodnost i red
  Hlače za žene - klasična i moderna pribor za ormarHlače za žene - klasična i moderna pribor za ormar
  Izabamo traperice muške hlačeIzabamo traperice muške hlače
  Modni i udobni dio garderobe - hlačeModni i udobni dio garderobe - hlače
  Kako glačati hlače sa strelicama?Kako glačati hlače sa strelicama?
  » » Saznajte kako glačati hlače sa strelicama, - postat će pobjednik!
  LiveInternet