"Naša marka" (mačka hrana): recenzije veterinara

Danas mnogi vlasnici mačaka i mačaka vole uključiti suhu hranu u prehranu svojih kućnih ljubimaca. Moderni proizvođači razvijaju svoje recepte na takav način da životinja prima sve tvari i elemente u tragovima potrebne za normalni razvoj tijela. Jedna od najpopularnijih vrsta takvog uravnoteženog obroka je "Naš Mark" hrana za mačke.

Poznati su i njegovi veterinari i obični ljubitelji kućnih ljubimaca.naše marke mačke recenzije

Proizvođač "Naš Mark"

Ova prekrasna korisna i jeftina hrana proizvodi istoimeno poduzeće u tvornici Gatchinsky KKZ. Njegov je posao započeo više od pedeset godina. Za ovaj veliki vremenski period, tim biljke nakupio je samo ogromno iskustvo u razvoju recepata za hranu za životinje. Danas se proizvode pomoću suvremene opreme od najkvalitetnijih proizvoda. Trenutno tvrtka, „Naš brand” web stranica (hrana i sastav je prikazan u cijelosti) koji se nalazi na nm-pride.com, to je jedan od najpoznatijih ruskih proizvođača stočne hrane. U sastavu proizvoda namijenjenih mačkama i psima, uključujući vitamine i minerale vrlo korisne za njihov organizam.

Mišljenje ljubitelja kućnih ljubimaca

Naravno, „Naša Brand” (mačka hrana, koja razmatra nam omogućiti da ga suditi kao jedan od najpopularnijih) nije tako široko oglašavane kao istim „Whiskas” i „Royal”. Međutim, mišljenje iskusnih uzgajivača mačaka je veće čak i od tih marki. To je uglavnom zbog prirodnosti koja se koristi za izradu proizvoda. I, naravno, važnu ulogu u popularizaciji ovog proizvoda igra ne previše visoke cijene. Kao što recenzije kažu, mačke koje ovo hranjenje izgledaju zdrave, ne gube na težini i ne prolijevaju.

Kritičnost ove marke uzrokuje samo ne prevelika količina mesa sadržanih u proizvodu. Posebno osjetljive mačke ponekad također razvijaju alergiju na kukuruz, što je dio većine sorti Gatchina proizvoda.

suha hrana je naš brand

Nije loše mišljenje o ovoj hrani razvio ne samo ljubitelje mačaka. Pa o "Our Mark" odgovoriti i stručnjaci - liječnici veterinarske klinike. Oni također vjeruju da je to hrana za zdrav i hranjiv potpuno nimalo ne zaostaje za poznatim stranih marki, i na neki način ih čak nadilazi. Na primjer, suha hrana «Naš brand” ne sadrže bojila, konzervansa i GMO. Kupnjom mačke, životu možete spasiti od pojave u budućnosti takvih problema probavne smetnje trbuha, pretilost, preranog starenja, crvi itd. d. Naravno, samo ako ga dati vaš ljubimac ispravno.

Dakle, možete sigurno kupiti hranu "Naš brand". Komentari veterinara o njemu su pozitivni. Nisu osobito dobro povezani samo s činjenicom da "Naš Mark" sadrži previše proizvoda "životinjskog podrijetla". Pri prevođenju na uobičajeni jezik - to su prahovi rogovi, kljunovi i kosti. Prema njihovom mišljenju, takav proizvod nije dobro probijen.

naš brand mačka hrana

Kako hraniti "naš brand"

Dakle, "Our Mark" - feed, recenzije o kojima su vlasnici mačaka i mačaka uglavnom izvrsni. Kako pravilno dati životinju ovaj proizvod? Preporuke veterinara o ovoj temi su sljedeće:

  • U slučaju da dajte mačiću suhu hranu, mora se osigurati stalni pristup pitkoj vodi. Tijekom dana, životinja bi trebala piti najmanje 20 ml tekućine u ovom slučaju.
  • Ne miješajte suhu hranu s tradicionalnim. Činjenica je da u "Our Mark" sadrži apsolutno sve mikroelemete i hranjive tvari potrebne za životinju. Suvišno može samo povrijediti mačku.
  • Preuzmite samo onu vrstu feeda "Our Mark", koja je dizajnirana posebno za mačke. Također biste trebali obratiti pažnju na dob životinje za koju je namijenjen.

Iako veterinari Preporučujemo hranjenje mačke i psi se takvi sažeci, mnogi vlasnici kućnih ljubimaca vole da im daju hranu sa stola, uspoređujući suhu hranu s nečim poput „brze hrane” za životinje. Što točno dati vašem ljubimcu, naravno, odlučite vam. Međutim, mačka ili mačka "Naša marka" neće na bilo koji način ozlijediti. Mnogi obožavatelji ovih životinja kupuju ovaj proizvod, uključujući i za hranjenje lutalica, budući da je to jeftino.

mačka hrana naš brand

vrstaDo danas, tvornica proizvodi mačju hranu "Our Brand" sljedećih grupa:

  • Za mačiće. Ova je sorta od piletine i riže. Između ostalog, može se koristiti za trudne mačke.
  • Za odrasle životinje. Jedna od komponenata je sl. Druga - ovisno o vrsti - janjetinu ili piletini. Osim toga, odrasli psi i mačke ispuštaju hranu, povrće i meso, kao i zeca i jetru.
  • Za stare životinje. Ova se sorta obično kupuje za mačke starije od sedam godina. Ona predstavlja zrnatu hranu, pogodnu za osjetljive zube "starijih" mačaka i mačaka.
  • Za kastrirane životinje. Feed ove kategorije je uravnotežen na takav način da koristi takvu nisko aktivnu životinju.
  • Za osobito zadovoljavajuće mačke. Napravite ovu sortu od riže i lososa.

Između ostalog, suha hrana "Naš brand" uključuje takve elemente u tragovima kao što su bakar, jod i cink. Također se proizvodi hipoalergenski proizvod, dizajniran za osjetljive životinje. Trenutačno tvrtka "Our Brand" proizvodi dvije vrste hrane za suhu i meku konzerviranu. Vrlo zanimljiva raznolikost su patiti ove marke. Kuhajte ih od piletine. I ptica je uzgajana na samom poduzeću Gatchina. Pasmina u ovoj tvornici i ribi, koja također ide na pripremu hrane za životinje, uključujući mačke i pse. Svi naši proizvodi certificirani su za usklađivanje s međunarodnim standardima.

feed naš brand makeup

Opće informacije o sastavu hrane za životinje

Osim toga, zapravo, hranjive tvari, "Our Mark" (mačja hrana) sadrže probavljiva vlakna. Ovaj element doprinosi pravilnom protoku probavnog procesa. Osim toga, zbog svoje prisutnosti, organizam životinja bolje apsorbira hranjive tvari.

Drugi koristan element suhe hrane ove marke je taurin. Ova tvar ima vrlo blagotvoran učinak na očima životinja. Za jačanje imuniteta mačaka u sastavu hrane, proizvođač također uključuje sve vrste antioksidansa. Na primjer, vrlo korisni vitamin E.

Krmna smjesa "Naša robna marka": sastav

element

Sadržaj u postocima

masti

12

protein

26

celuloza

2

kalcijum

1

pepeo

7

fosfor

1

Vitamin A

8000 IU

Vitamin E

200 mg

Vitamin D3

750 milijuna

Stope njege

Ovo bi također trebalo biti poznato. "Naš Mark" je mačja hrana (recenzije o tome su pozitivne), koje se, naravno, moraju dati u određenim količinama. Hranite je životinji na način da ne prejeda i ne ostaje gladan. Specifična stopa ovisi uglavnom o težini mačke ili mačke. Dakle, male životinje, mase 2-4 kg, daju oko 30-80 grama hrane dnevno. Mačke više (5-6 kg) se hrane 70-120 g dnevno. Trudna i mačke za njegu ponekad se ponekad mora udvostručiti ili utrostručiti. Dakle, velika životinja težine 6 kg može pojesti skoro jednu kilogram proizvoda dnevno. Naravno, trebali biste se orijentirati na količinu hrane zbog apetita mačke ili mačke.našu web stranicu za feed robnih marki

Kako se odnositi na životinje "Naš Mark"

Mišljenje o ovoj domaćoj hrani za životinje od vlasnika mačaka i veterinara, kao što vidite, je najviše pozitivno. Ali kako se same životinje odnose na Našu Marku? Prema promatranjima njihovih vlasnika, ova mačka i mačka vrlo vole hranu. Uključujući i najokrutljivije i najsmješnije. I ne postoji ništa iznenađujuće u ovom. Osim atraktivnog izgleda, uravnoteženog sastava i prehrambene vrijednosti, naš feed "Our Mark" također ima izvrsne okusne kvalitete. Između ostalog, ova tvrtka proizvodi i granulira svoje sorte. U potonjem slučaju, hrana se brine o usnoj šupljini životinje koja ga jede.

Da bi proizvod ostao svjež, dugo vremena, stručnjaci tvrtke "Our Brand" razvili su za njega posebni paket. Međutim, naravno, prilikom kupnje obratite pažnju na rok trajanja hrane, kao i na datum izdavanja.

Kako pohraniti

Dakle, „Naš brand” - mačka hrana, koja razmatra nam omogućiti da ga suditi kao jedan od najkvalitetnijih proizvoda na ruskom tržištu, svakako zaslužuje pažnju ljubitelja kućnih pussies. Međutim, treba ih spremiti ispravno. Granulirani suhi proizvodi za mačke i pse mogu dugo ostati svježi, čak i ako su već izliveni u zdjelu. Glavna stvar je potpuno ukloniti njihov kontakt s vodom i spriječiti oticanje. Ali ipak, trebate slijediti određena pravila pri pohranjivanju. Najbolje je odmah ispisati ambalažu iz trgovine i staviti njezin sadržaj u bilo koji spremnik koji se može zatvoriti.

feed naš brand recenzije veterinarima

Meka vlažna mješavina hrane treba čuvati u hladnjaku nakon otvaranja pakiranja. Prilikom hranjenja životinje morate osigurati da se proizvod u posudi ne pohranjuje dulje vrijeme.

Kao što možete vidjeti, "Naš Mark" je mačja hrana, vrlo kvalitetna i nije loša za domaćeg ljubimca bilo koje težine i dobi. Između ostalog, možete uštedjeti mnogo s njegovom upotrebom. Međutim, naravno, sve je individualno. Počevši od hraniti mačku ili mačku sa ovim suhim proizvodom, potrebno je slijediti ponašanje i zdravlje kućnog ljubimca. Možda će životinja početi pokazivati ​​znakove alergije ili će proizvod jednostavno "ne".

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Hrana za pse `Naš brand `: recenzije veterinara i vlasnika pasa. Koji su odgovori na krmu…Hrana za pse `Naš brand `: recenzije veterinara i vlasnika pasa. Koji su odgovori na krmu…
Feed `Monge `za pse: opis, korisna svojstvaFeed `Monge `za pse: opis, korisna svojstva
`Bozit` hrana za mačke: opis, recenzije veterinara`Bozit` hrana za mačke: opis, recenzije veterinara
Cat food `Leonardo`: opis i recenzijeCat food `Leonardo`: opis i recenzije
Mačka hranaMačka hrana
`Animonda`: hrana za mačke. Vrste, sastav, recenzije`Animonda`: hrana za mačke. Vrste, sastav, recenzije
Acana - hrana za mačke: zasluge, demercije i recenzijeAcana - hrana za mačke: zasluge, demercije i recenzije
Eukanuba - mačka hrana: da vaš ljubimac bude zdravEukanuba - mačka hrana: da vaš ljubimac bude zdrav
Feed Brit za mačke: pregled, recenzije veterinaraFeed Brit za mačke: pregled, recenzije veterinara
Životinjska hrana: ocjene gostijuŽivotinjska hrana: ocjene gostiju
» » "Naša marka" (mačka hrana): recenzije veterinara
LiveInternet