Hammock za mačku na bateriji: zadovoljstvo vašem ljubimcu i praktičnost za vas

Nitko nije tajna da mačke vole toplinu, meke površine, visinu i da nisu uznemirene. Kako mnogi vlasnici tih životinja teškoća vući svoje favorite iz ormara i neuspjelih pokušaja da insistiraju da je ljubimac spavao na za to predviđeno mjesto, a ne na svoje omiljene džemper! Moramo priznati da je pobjeda najčešće prepuštena je mačka i vlasnika industrijskoj skali kupuje četke za uklanjanje odjeće vune.

Pitanje je jednostavno riješeno. Trebate samo uzeti u obzir želje vašeg krznenog prijatelja i opremiti ga kaučem gdje će ga sigurno svidjeti. Na primjer, objesiti viseću mrežu za mačku na bateriji. Nije tako skupo, a ako to želite, možete sami graditi. Zadovoljstvo ne samo da će dobiti mačku, nego vas.viseća mreža za mačku na bateriji

Ono što trebate uzeti u obzir prilikom odabira viseće vise

Često u trgovinama kućnih ljubimaca, pribor za životinje zastupa oznaka Trixie. Nosiljka za mačku ovog proizvođača može se odabrati za određene parametre i zahtjeve vašeg ljubimca. Na primjer, ako Maine Coon ili slični "plemići" šetnje o vašem stanu, prva stvar koju biste trebali obratiti pozornost je okvir. Za takve teške, primjer je bolje odabrati ležaljci na metalne baze, te po mogućnosti, kako bi se lako, jer u suprotnom vaš radijator ispasti iz ukupne mase kreveta i njegovog vlasnika.

Druga nijansa je vrsta privitka. Priveza za mačak na bateriji je fiksirana zaobljenim kukama. Za radijator ploče su predviđeni pravokutni elementi za pričvršćivanje.

Treća stvar je okus vaše mačke. Ako se penje izravno na radijator, gotovo spaljivši šape, treba viseća mreža, koja će biti pričvršćena na bateriju, tj. Da visi s njega. Ako purr preferira ostati na udaljenosti od uređaja za grijanje, kupite podignutu inačicu koja ima jaz između ležaljke i vruće površine.viseća mreža na radijatoru za mačku

I posljednja stvar - obratite pažnju na ono što će biti pokriveno s visinom za mačku na bateriji. Te su životinje vrlo brze za tkaninu i vjerojatno se ne slažu s najlonom ili drugim skliskim sintetikom. S druge strane, tkanina mora biti prilično čvrsta, rastezljiva, lako uklonjiva i otporna na abraziju. Sve te karakteristike moraju biti specificirane u uputama za proizvod.

Prosci baterijskog akumulatora

Glavna i neosporna prednost koju viseća mreža ima na radijatoru za mačku je da nije potrebno naviknuti životinju na njega. Hammock dobiva oblik tijela kućnog ljubimca, bez obzira na položaj u kojem se ne nalazi. Pažljivo promatrajte baterije koje mačka preferira, ako u kući postoji nekoliko "grijalica". Sljedeći plus je slobodno mjesto koje je bilo zauzeto kaučem. Nadalje, viseća mreža lako se uklanja, pa će u slučaju potrebe ukloniti njegov rad neće biti. Pored činjenice da će se zimi u takvoj peći zagrijati, ljeti će ovdje uživati ​​u hladnoći od hladne baterije. Vjerujte mi, hammock će postati vaše omiljeno mjesto za odmor za vašeg kućnog ljubimca, a vaše stvari i namještaj više neće trebati svakodnevno čišćenje od vune.

Nedostaci ugodnog mjesta

Mnogo ih nema, ali morate unaprijed razmišljati o njima. Prije svega, u blizini radijatora mačka se pregrije, a ako skače na balkon ili se podigne ispod prozora, pogleda na ulicu, može doći do hladnoće. Zbog stalnog zagrijavanja životinjska vuna se suši. To može uzrokovati ne samo preuranjeno mastiranje, već i ozbiljne probleme, pa bi bilo lijepo zatražiti savjet od veterinara o tome. I glavni nedostatak - ako vaš ljubimac ima neku vrstu bolesti, na primjer, gubljenje ušiju, tada pregrijavanje može pogoršati situaciju. Stoga je u ovom slučaju savjetovanje veterinara obavezno. I, naravno, viseća mreža za mačku na bateriji ne bi trebala biti instalirana ako je životinja nedavno podvrgnuta operaciji.trixie viseća mačka

Mačka je ležaljka od nepotrebnog sušara

Oni koji nisu sretni s dućanima za kućne ljubimce, mogu prilično dobro sagraditi viseću mrežu za mačku s vlastitim rukama. Ako je vaša zvijer uobičajena, a ne divovska u veličini, rješenje baznog metala perilica posuđa: ima odgovarajuće kuke, a namijenjen je za težinu veću od mačke. Za veću pouzdanost, okomite šipke mogu se priključiti na veze baterije sa žicom. Klijenti na dnu sušača uklanjaju se kliještima, tako da viseća mreža može sag. U dimenzija (sa snimanja „back”, koji je uz radijator), pomnožen dva, izrezati komad debele, ali mekog materijala i izvučenim ušivenim na tri strane. Sintepon presavijeni u dva ili tri sloja (ovisno o željenom konačnom debljine i mekoće) prošiveni strane u različitim smjerovima i koji je ugrađen u poklopac. Na četvrtoj strani, munje se zaglavi, na kutovima su pričvršćeni klinovi ili kravate, tako da se poklopac ne pomiče. Nakon toga, dizajn se može objesiti na radijator i pozvati mačku da ga procijeni.viseća mreža za mačku

Podignuta pećnica

Ova viseća mreža za mačku dizajnirana je za životinje koje se ne vole masnoće, ali se drže blizu izvora topline. Od čvrstih širokih ploča, dva L stupa su poklopljena zajedno. Za pouzdanost na okomitim i vodoravnim trakama, kosi noktiju. Oba stalka su pričvršćena barom tako dugo da je mačka u viseći komadić bila udobna. Izgleda, kao da je, savijen dvostruki čep. S dugim krajevima, ona se baca za bateriju, a za kraći, ona stavlja na progib pokriti. Izrađen je vrlo jednostavno: dva komada tkanine stisnuta su s dvije strane kako bi se napravila cijev od tkanine. Na obje strane, povlačenjem, napravljen je još jedan red: ovješnica će ovdje biti udarena. Treća strana je čvrsto ušiveno, a četvrtom se madrac i zatvarač umetnu za zamjenu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
WC za mačku je zatvoren. Neugodni mirisi kao što se nije dogodilo!WC za mačku je zatvoren. Neugodni mirisi kao što se nije dogodilo!
`Gamavit` za mačku: indikacije i metode primjene`Gamavit` za mačku: indikacije i metode primjene
Kako odabrati ime za mačku?Kako odabrati ime za mačku?
Kako trenirati mačku u WC: korisne savjeteKako trenirati mačku u WC: korisne savjete
Acana - hrana za mačke: zasluge, demercije i recenzijeAcana - hrana za mačke: zasluge, demercije i recenzije
Ovratnici za mačke su različitiOvratnici za mačke su različiti
Kako držati mačku u naručju kako bi bila ugodna vlasniku i kućnom ljubimcu?Kako držati mačku u naručju kako bi bila ugodna vlasniku i kućnom ljubimcu?
Zamka za mačku: kako uhvatiti bjeguncaZamka za mačku: kako uhvatiti bjegunca
Je li tunel za mačku nužnost ili igra?Je li tunel za mačku nužnost ili igra?
Mačka želi mačku: kako se smiriti i što znači koristiti?Mačka želi mačku: kako se smiriti i što znači koristiti?
» » Hammock za mačku na bateriji: zadovoljstvo vašem ljubimcu i praktičnost za vas
LiveInternet