Želite li naučiti pogoditi karte?

Kažu da valjda na karticama trebate poseban talent - "povezanost sa suptilnim svijetom". Djelomično je to točno, sreća se uvijek mora temeljiti na vlastitoj intuiciji, inače se ne može razumjeti s tumačenjima. Ali pristup običnom 36-decku je vrlo jednostavan. Postoje čak i posebne divinations designed za ne-stručnjaka: pitate pitanje mentalno, izvući jednu karticu s palube i vidjeti njegovo značenje.nagađanje na kartama

sadržaj

  Da biste dobili detaljni odgovor na svoje pitanje ili predvidjeti budućnost, trebate pričati o sreći. Postoji mnogo rasporeda, au nekima od njih vrijednosti kartica neće biti isti kao i obično. Nagađanje na karticama je po pravilima koja su prikladnija vašem temperamentu. Provjerite s imenikom, vježbajte što je češće moguće, a odabrat ćete najprikladniji izgled, naučite značenja srcem.

  Ali nagađanje o Tarot karticama to vrijedi, osim ako nećete posvetiti dio svog života na njih. Neke od tarotskih paluba čak mogu samostalno utjecati na sudbinu svog vlasnika, a kako bi interpretirale svoje vrijednosti, treba se upoznati sa astrologijom, rune, ljekovitog bilja, mitologije itd. Ali kažite da ova paluba može više nego što biste željeli znati.

  Kako pogoditi na kartama za ljubav

  Možete napraviti izgled za osobu čiji stav prema sebi želite znati. Ako vaše kartice ne padnu u ravnotežu, to znači da ta osoba uopće ne razmišlja o vama. Kada postoji mnogo "vaših" odijela, ovo je dobar znak za zajednički odnos. A sve u sredini, samo zahtijeva da koristite intuiciju i dobro poznavanje karata. Uostalom, zapravo, pokušavate prodrijeti u misli drugih ljudi.

  kako naučiti bogatstvo na kartama  Mnogi profesionalni prediktori tvrde da nagađanje na karticama za predviđanje budućnosti ne vrijedi. Oni neće reći čitavu istinu, a vi ćete biti previše zainteresirani za rezultat. Bolje je zatražiti pomoć prijatelja za širenje kartica za vas, a vi ćete pročitati njihove vrijednosti.

  Kako napraviti najtočnije nagađanjekako pogoditi na ljubavi kartice

  Kupi konkretno za predviđanja nove "neobjavljene" palube karata i nekoliko knjiga u prikladnom formatu o tome kako naučiti pogoditi karte.

  Kako bi predviđanja bila istinita, mora se ozbiljno shvatiti. Ne morate ga smatrati nekom vrstom zabave.

  U starim knjigama nude pogoditi u nestambenim prostorima (primjerice, u štali ili u kadi), gdje nema ogledala, i Gad treba raspustiti kosu i ukloniti sve od igle odjeće. Sada je teško biti u skladu s ovim uvjetima, ali ako prije nagađanje potrošite određeni ritual, na primjer, na svjetlo mirisne svijeće i baciti uroka, lakše ćete se uključiti u komunikaciju s suptilnim svijetom. Bolje je pogoditi kartice na karticama same, u večernjim satima, ali ne odmah prije kreveta (mogu se pojaviti noćne more).

  Ne možete postavljati kartice crkveni blagdani, bolje je ne pogoditi nedjeljom. Ali sveti tjedan je najbolje vrijeme za svakoga vrsta predviđanja sudbine.

  Nikada nemojte postavljati iste pitanja na red za redom, ako njihov odgovor ne zadovoljava vas prvi put. Bolje je ponoviti varanje sljedećeg dana.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Fortune govori na kartama Lenormana za sveFortune govori na kartama Lenormana za sve
  Uspješno rješenje: nagađanje o kartama odnosaUspješno rješenje: nagađanje o kartama odnosa
  "Što misli o meni?" -"Što misli o meni?" -
  Misterij je sakrament izgleda tarot karataMisterij je sakrament izgleda tarot karata
  Fortune-reći: tečaj za početnikeFortune-reći: tečaj za početnike
  Paluba karata `arhanđela `- Taro s porukomPaluba karata `arhanđela `- Taro s porukom
  Raspored na Tarot karticama: "Postaja za dva"Raspored na Tarot karticama: "Postaja za dva"
  Pogodi za sutra. Je li moguće znati budućnost?Pogodi za sutra. Je li moguće znati budućnost?
  Brzo i razumljivo nagađanje za blisku budućnost na TarotuBrzo i razumljivo nagađanje za blisku budućnost na Tarotu
  Tarot kartice za situaciju i rješavanje takvihTarot kartice za situaciju i rješavanje takvih
  » » Želite li naučiti pogoditi karte?
  LiveInternet