Kako privući novac i sreću? Savjeti za one koji žele postati bogati i uspješni

Mislim da svaki od vas, barem jednom u vašem životu, kako privući novac za sebe i sretno? Većina ljudi želi biti bogata i uspješna, ali samo ih neki to rade. Glavna stvar u postizanju uspjeha je koliko osoba želi postići nešto i koliko je voljan truditi se dobiti ono što želi.

Kako privući novac u kućuAko naposljetku ozbiljno razmišljate o tome kako privući novac i sreću - usuditi se! I zapamtite da je sve u vašim rukama!

Evo nekoliko tehnika koje pomažu privući novac i sreću.1. Imati vrlo snažnu želju.

2. Izvođenje rituala za privlačenje novca i sretno.

3. Sto posto sigurnosti da će nakon rituala doći do planiranog.

Ne brinite zbog činjenice da ne možete dobiti novac s bilo kojeg mjesta. Čak i ako nemate bogate rodbine koji bi vas ostavili baštinom, samo vjerujte da ćete dobiti ono što želite. Svakog dana ujutro i prije spavanja, zamislite novac u količini koja vam je potrebna. Imenujte ih mentalno, osjetite ih u svojim rukama. Razmislite o dostojanstvu tih računa, koliko ih je u paketu. Za postizanje željenog traje do četiri mjeseca. Ni u kojem slučaju ne zaustavljate, i zasigurno ćete postići željene rezultate!

Kako privući novac i srećuAko sanjate da ste stekli neku imovinu, nešto ili pronađete svoju duševnu suprugu, pokušajte je zamisliti. Pomičite se u vašu maštu "film" o tome što se događa. Uzmi, primjerice, kuću koju ste dugo željeli imati. Zamislite ga mentalno: broj etaža, soba, ukras, zemljište. Pristupite mu, pažljivo pregledajte izvana, idite unutra, nacrtajte ruku nad ciljem, udahnite njegov miris. Zamislite sve što bi trebalo biti u ovoj kući na najmanji detalj. Dodirnite sve i uživajte. Također, možete zamisliti svoju buduću ljubav: boju očiju, kosu, visinu, glas, osobine karaktera. Zamislite kako provodite vrijeme zajedno, o tome o čemu razgovarate. Uostalom, svi to znaju misao je materijalna.

Još mislite o tome kako privući novac i sreću? Provjerite sebi put, koji se zove "Želja želja". Ljepite fotografije željenog predmeta, izrezane iz časopisa, na list papira i postavite "Desire Board" na zid. Ovdje željeni će uvijek biti unutar vidljivosti. Možete dopuniti "Desire Board" s onim što vam je potrebno.

Nacrtaj novacDa biste privukli novac i sreću, možete ga koristiti stablo novca ili figurice, donoseći novac. Vrlo je važno vjerovati da će vam oni moći pomoći.

Još uvijek razmišljam o tome što, kako privući novac u kući? Zatim pazite na novčanik. Mora biti nova i izrađena od prave kože. Nemojte nositi fotografije rođaka, kupona, čekova ili bilo što drugo u novčaniku. Ne bi trebalo biti ništa u njemu, osim uredno presavijenog novca. U džepu torbice trebala bi biti svaka novčanica koju nikad nećete potrošiti.

U ovom članku sam rekao kako privući novac i sreću. Još uvijek morate to provoditi u praksi. Želim sreću i materijalni prosperitet!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Hoće li molitva pomoći privući novac i sreću?Hoće li molitva pomoći privući novac i sreću?
Molitva za sreću i novac - hoće li vam pomoći?Molitva za sreću i novac - hoće li vam pomoći?
Gdje staviti novac pod interes u banci?Gdje staviti novac pod interes u banci?
Kako privući novac i srećuKako privući novac i sreću
Ispunite sreću: posljedice i povratne informacijeIspunite sreću: posljedice i povratne informacije
Ritual i obred za privlačenje sreće i novcaRitual i obred za privlačenje sreće i novca
Amulet za novac i sreću sa svojim vlastitim rukamaAmulet za novac i sreću sa svojim vlastitim rukama
Koliko brzo zaraditi novac.Koliko brzo zaraditi novac.
Kako postati uspješna osoba: put do uspjehaKako postati uspješna osoba: put do uspjeha
Iskreni status o novcuIskreni status o novcu
» » Kako privući novac i sreću? Savjeti za one koji žele postati bogati i uspješni
LiveInternet