Prsata s rukama: što možete učiniti sami

Sada je zlatno vrijeme za kreativne ljude. Imajući na raspolaganju sve vrste umjetničkih materijala, lako je stvoriti sve što vam se svidi. Glavna stvar - prisutnost mašte. Drugi važan trenutak je financijski problem jer su svi materijali za kreativnost koštali sveobuhvatnu sumu. I želim da je rezultirajuća kopija i izgled dostojanstveno i jeftina.

kovanice u kući

Ako se pitate kako napraviti vlastitu ruku, morate prije svega vidjeti koje su alate i izvorni materijali pri ruci.

Sirovine za praseće banke

Sa svojim rukama, prljavi banka može biti, u načelu, od bilo čega. U početku morate odlučiti o ideji. Ako se treba pokloniti, onda je potrebno uzeti u obzir dob ove osobe. Na primjer, dijete može dati ružičastu svinju ili popularnu igračku, a odrasla osoba će cijeniti elegantnu i neobičnu mogućnost, što nije sramota da se stavi na policu.

Kao osnova za prase banka s rukama u kući će odgovarati bilo spremnik - kutiju ispod cipela, plastične kante za piće ili čips „Pringles”, self-made kutije od kartona, plastične posude, i više - Oslobodite vlastite mašte. Ali proces samog ukrašavanja mora biti pažljivo izvršen.Za dijete glavna stvar je svjetlina i slučajnost s njegovim interesima, pa će šarena svinja, neobična bomba ili junak crtića ugoditi novom bankaru. Možete koristiti boju, papir i karton u boji, vrpce, konfete, markere.

prase banka svojim rukama djece

Za djevojku je bolje napraviti peljaricu u nježnim tonovima. Zanimljivo je pogledati opcije koristeći kraft papir ili stare novine. Glavna stvar je da je prase banka ispostavilo se lijepo i elegantno. Kao dodatni materijali prikladni su vrpci, juta, kraftni materijali, papir-mache.

prase banka za svoju djevojku

Ako ste u prijateljskom smislu s mladim muškarcem, možete ga iznenaditi hladnom praseškom bankom. U slučaju da je tip samo poznanik, bolje je odabrati strog stil dizajna: tamne boje, minimalizam ili standardne muške teme.

kovanica kutija

Jednostavna varijanta praščića kod kuće

Jednostavna varijanta izrade praseće banke - koristeći se kao osnova. Prikladna staklena posuda neobičnog oblika. Obično, med, jam, umaci se prodaju u takvim. Za ukrašavanje, bolje je koristiti akrilne boje: oni ravnomjerno obojuju staklenu površinu i, što je najvažnije, možete jednostavno odabrati željenu sjenu zbog širokog raspona boja. Možete nacrtati crtež ako dobro izvlačite. Ili jednostavno obojite staklenku u apstraktnom stilu. Ili koristite decoupage za dekorativnu tehniku.

prase

Kako napraviti posudu s vlastitim rukama

Faze rada su sljedeće:

  1. Potražite zakladnu banku i potrebne materijale. Trebat će vam: alkohol, četke, prskanje, akrilne boje, PVA, salvete za decoupage - po volji.
  2. Priprema limenke za rad: čišćenje površine od papira (ako je dostupno) i odmašćivanje alkoholom.
  3. Izravno ukras. U slučaju da odlučite slikati na površini, a nakon sušenja možete nastaviti. Postoje dvije različite opcije za jednostavnu dekoraciju - sliku na prozirnom staklu i uzorak na bazi. U prvom slučaju, uzorak se primjenjuje izravno na površinu. U drugoj se podlozi priprema: obična spužva mora se vlažiti i prenijeti je na staklo, s kretanjem. Nakon sušenja boje se smije bojati. Možete komplicirati zadatak, koristite salvete za decoupage. Ovdje trebate ljepilo PVA i salvete. Potrebno je pažljivo razbiti uzorak krug naknadno glatki rubovi nisu bačen u oči-navlažite u PVA, razrijeđena s vodom i čekati „natopljena” krpom, a zatim pažljivo zalijepiti ga na površinu.
  4. Dok se boja osuši, možete pokriti: upotrijebite nož kako biste izrezali na veličinu novčića. Poklopac također treba bojati prema limenku.

Dakle, proces stvaranja prašumske banke vlastitim rukama ne traži mnogo vremena.

Vrste praseških banaka

Zapravo, vrste domaćih piggy banaka - velika raznolikost, razlikuju se po obliku i ukrasima.

Mnogi ljudi vole napraviti plizne banke iz plastičnih bočica.

prase banka iz ruke boca

Ili kutije za cipele. Također možete koristiti staklenke soka.

kovanica kutija

Zamka banka sa svojim rukama je dobar dar. No, da dojam nije bio razmažen, morate pokazati točnost i malo mašte.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako izraditi kolaž fotografija s vlastitim rukamaKako izraditi kolaž fotografija s vlastitim rukama
Kako napraviti stolicu sa svojim vlastitim rukamaKako napraviti stolicu sa svojim vlastitim rukama
Dječja kuhinja s vlastitim rukama. Dječja igraonica s vodom vlastite rukeDječja kuhinja s vlastitim rukama. Dječja igraonica s vodom vlastite ruke
Kuća prirodnih materijala. Sa svojim vlastitim rukama čine zanimljive obrteKuća prirodnih materijala. Sa svojim vlastitim rukama čine zanimljive obrte
Napravimo novogodišnji dar vlastitim rukama: jednostavan i pristupačanNapravimo novogodišnji dar vlastitim rukama: jednostavan i pristupačan
Učenje da napravimo spremnik vlastitim rukamaUčenje da napravimo spremnik vlastitim rukama
Kako napraviti avion s plastične boce s vlastitim rukamaKako napraviti avion s plastične boce s vlastitim rukama
Razglednica po sebi je najbolji nezaboravan dar za odmor.Razglednica po sebi je najbolji nezaboravan dar za odmor.
Neobična stvar je banka. Neobične stvari s vlastitim rukamaNeobična stvar je banka. Neobične stvari s vlastitim rukama
Mi gospodari razvoju igračaka vlastitim rukama.Mi gospodari razvoju igračaka vlastitim rukama.
» » Prsata s rukama: što možete učiniti sami