Kako napraviti stablo - luksuzni wisteria.

Pitanje je kako napraviti stablo kuglica,

sadržaj

  odavno je popularan na webu. Ne samo zato što se ova aktivnost pomaže da se opustite i provodite slobodno vrijeme uz dobrobit, ali i činjenicu da sam proces podiže raspoloženje. Svijetle boje upotrijebljene u beadworku omogućuju stvaranje uistinu luksuznog umjetničkog djela, kao što je stabljika wisteria bead.

  Takvo drvo mora nužno pokušati stvoriti sebe i shvatiti da je to stvarno vrlo ugodna i fascinantna stvar. Važno je napomenuti, i trenutak da će ovo drvo iz glicinskih zrna savršeno izgledati kao umjetnički sastav, u kojem će izgledati savršeno skladno.

  Pa kako napraviti stablo od gline wisteria? Na samom početku rada potrebno je pripremiti sav materijal potreban za stvaranje sastava. Prvo, trebamo žice i perle različitih nijansi. U tom slučaju, trebamo dvije nijanse zelene - malo tamnije i malo lakši, nježna ružičasta, predivna ljubičasta-ljubičasta perle i malo žute. Također za lijepljenje dijelova i trim matičnih treba tamnu nit konca, PVA ljepila, žbuke, boje i razne četke, dlijetom, čekićem, palete, koji će biti proizvedeni sastav helij svijeću i dekor, koji će biti ukrašen sa zemljom. To može biti niz zelenih mahovina, sitnih šljunka i sušenih biljaka. Sve što privlači i vole oko može se koristiti u ovom sastavu.  Sada morate shvatiti kako sastaviti stablo od perli. Za početak, morate napraviti praznine lišća i cvijeća. Prema tome, lišće su izrađene od perlica zelenih nijansa, a cvijeće - lila. To je učinjeno na sljedeći način: osam kuglica se stavi na sredinu bakrene žice i stisne u petlju, a zatim na svakoj strani list broj kuglica treba povećati za dva i biti simetričan jedni drugima. Tako se dobivaju grančice s lišćem širokim na početku i uskim na kraju listova. Treba napomenuti da se načelo tkanja lišća i cvjetova wisteria potpuno podudara. A da je drvo bilo veličanstveno, neki od prikupljenih praznina su napravljeni od više grančica. Ukupno, za stvaranje pahuljaste krune, potrebno je pripremiti najmanje osamdeset praznina zelenih boja i najmanje šezdeset grančica cvjetova. Granice stabla prikupljaju se samo na temelju osobnog ukusa. Svi prazni dijelovi čvrsto su pričvršćeni navojem.

  Da biste naučili kako izraditi stablo od zrna, morate sami izvršiti svaki korak. Fiksiran s nitom obradaka popraviti na bakrenoj žici za dva ili četiri komada. Spremni su za grančice, kako napraviti drvo za perle? I sljedeća faza će raditi na stvaranju glavnih grana gline. Mora postojati najmanje pet. Da biste to učinili, potreban vam je sličan broj komadića tvrde žice na koju su, uz pomoć konca, zrnca kuglice čvrsto namotane. Krajevi žice lijepo se odmotavaju u neobičnom deblu.

  Sada je potrebno pripremiti gips, staviti stablo na paletu i napuniti ga ovim rješenjem. Nakon što se gips očvrsne, možete ga sigurno ukloniti iz kalupa i početi žbukati prtljažnik, samo se gips sada umijesi na osnovi ljepila. Nakon nekoliko slojeva primjene, stablo treba biti dopušteno da se osuši i nastavi njegov ukras uz pomoć boja. Ovdje možete dati potpunu slobodu svoje mašte i privući ne samo prekrasan stoljetni prtljažnik, nego i jezero prekrasne plave boje. Na dnu jezera, uz pomoć ljepila, položeni su šljunak, a ostatak čistine je prekriven mahovinom. Helilna svijeća se melje u vodenoj kupelji i pretvara u čistu vodu jezera. Sada je jasno kako napraviti drvo s kuglica. A kako bi kompozicija bila potpuno dovršena, jezero može biti ukrašeno prekrasnim ljiljanima iz preostalih ružičastih i žutih zrna.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako napraviti stablo od papira, a ne samo!Kako napraviti stablo od papira, a ne samo!
  Znaš li kako napraviti bonsai sa zrna s vlastitim rukama?Znaš li kako napraviti bonsai sa zrna s vlastitim rukama?
  Kako napraviti sliku zrnaca s vlastitim rukama?Kako napraviti sliku zrnaca s vlastitim rukama?
  Mimoza iz zrna: majstorska klasa na tkanju. Kako napraviti mimoza kuglica?Mimoza iz zrna: majstorska klasa na tkanju. Kako napraviti mimoza kuglica?
  Sastavi zrna s vlastitim rukama. Učiteljska klasa: sastava cvijeta od perliSastavi zrna s vlastitim rukama. Učiteljska klasa: sastava cvijeta od perli
  Majstorska klasa za početnike: stablo jabuka s kuglicaMajstorska klasa za početnike: stablo jabuka s kuglica
  Zanimljiva majstorska klasa za početnike iglice. Sjajno cvijeće - zvona zrnaZanimljiva majstorska klasa za početnike iglice. Sjajno cvijeće - zvona zrna
  Božićno drvo zrna kave. Učiteljska klasaBožićno drvo zrna kave. Učiteljska klasa
  Perle na božićnom drvetu: osnovna pravila ukrašavanja novogodišnje stablaPerle na božićnom drvetu: osnovna pravila ukrašavanja novogodišnje stabla
  Stablo kuglica: vlastitim rukama (fotografija)Stablo kuglica: vlastitim rukama (fotografija)
  » » Kako napraviti stablo - luksuzni wisteria.
  LiveInternet