Decoupage cvjetnih lonaca

Mnogi ljudi žele mijenjati svoje domove. Nema prepreka sanu. Ne morate kupiti ručno obojene interijere, ako to želite isključiti. Ne mogu nacrtati sliku? I ne! Decoupage cvjetnih lonaca je možda prvi korak u testiranju globalnog ukrasa svih okolnih objekata.

sadržaj

  Prvo, trebate odabrati pravu dekor objekt. Ako ćete napraviti decoupage lonce, bolje je da su izrađene od gline, otkrivene lakom ili drugim ukrasima. Također možete koristiti drvene dekorativne lonce, koje se nalaze s cvijećem. Plastične opcije su također prikladne, no ponekad je i rad s njima malo komplicirano.

  Prije svega, trebate odlučiti o uzorku. Salvetna tehnika tegle može se provesti korištenjem sve moguće materijale koji crtež domaćina: papir, salvete, posebnim decoupage listova, tapete, tkanine i sl Ali bolje je ako je baza mršava. Mnogi muškarci su uspjeli dobiti tanke prazne liste čak i iz listova albuma. To je učinjeno na ovaj način: slika je tiskana, onda mora suha, a zatim staviti traku i pažljivo ga ukloniti. Na škotski su komadići papira i tanki.

  Ako ne želite glumiti ovu opciju, tada će uobičajeni višeslojni salveti s crtežem koji vam se sviđa. Kada se izvodi decoupage lonaca, salon je slojevit i samo je slika tiskana. Ali nakon odabira slike pripremite površinu lončanice. Zbog toga se sve nepravilnosti i hrapavosti moraju temeljiti. Obično, to zahtijeva fini brusni papir br. 0. Dalje, površina je napunjena i obojana.

  Odabrana slika koju želite smanjiti, a ako je boja lonac isto kao pozadinu na salveti, ne možete izrezati male detalje, i ostaviti male dodatke, koji se zatim oslikane maskirne pozadinu. Zatim slijedi izravno decoupage cvjetnih lonaca. Dekor je fiksiran ljepilom PVA, razrijeđen vodom ili posebnim ljepilom za dekubiranje. Možete ga primijeniti na lonac, na slici s leđa ili na vrhu slike, pričvršćivanjem na lonac. Bolje je navlažiti dekor - pa će se popraviti na površini (ovo, ako odlučite koristiti ovaj drugi način). Obavezno nanesite ljepilo po cijeloj površini slike. Nakon toga, morate postaviti transparentnu datoteku ili nešto slično i pažljivo, milujući pokreti za uklanjanje zraka ispod uzorka. Obično se za to koristi meka gumena lopatica.  Iz gornjeg dijela pokrivaju ili vodeni lak (ako materijal posude upija vodu) ili akril. Za opciju je lak i sjajni lak. Bolje je ako ima nekoliko slojeva - pa će dekor trajati duže. Usput, primjena lakiranja je neophodna tek nakon što se prethodni sloj osuši.

  Decoupage zapisi se također mogu obavljati samostalno. Obično se takav dar daje muškarcima, ali žene neće odbiti takvu prezentaciju. To je učinjeno na isti način kao i decoupage cvjetnih lonaca. No postoje neke izmjene. Obično su izrađene od drveta i ne zahtijevaju uvijek temeljni premaz. Umjesto boje za pozadinu, možete koristiti mrlju. Lako za konačno pričvršćivanje dekor je na bazi vode.

  Izvrsno raditi s upotrebom lak-craquelure. Nanosi se nakon nanošenja jednog zaštitnog sloja ili prije nje. Uz craquelure može biti umjetno dobi sliku, koja će dati samo kvalitetan faktor proizvoda. Za formirane pukotine nakon sušenja, imaju specifičan izgled, oni mogu biti popunjena pastel, sjajni prah itd

  I zapamtite da je manualni rad uvijek cijenjen viši od industrijskog. Dar koji je napravljen s ljubavlju, svakako volite. I nije bitno što će to biti: dekuriranje bankara, lonac za cvijeće ili samo prekrasan okvir.

  Ljubite svoju obitelj i molimo ih svojom kreativnošću!

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Decoupage cutting boards - prva faza mastering tehnologijeDecoupage cutting boards - prva faza mastering tehnologije
  Decoupage boce s toaletnim papirom: majstorska klasa. Kako ukrasiti bocu vlastitim rukamaDecoupage boce s toaletnim papirom: majstorska klasa. Kako ukrasiti bocu vlastitim rukama
  Decoupage novogodišnjih igračaka vlastitim rukama - tehnika i idejaDecoupage novogodišnjih igračaka vlastitim rukama - tehnika i ideja
  Decoupage stolica: proces ukrašavanjaDecoupage stolica: proces ukrašavanja
  Drvena ladica: način uređenja u tehnici `decoupage`Drvena ladica: način uređenja u tehnici `decoupage`
  Novčanici od drva: načini izradeNovčanici od drva: načini izrade
  Natalia Zhukova: DecoupageNatalia Zhukova: Decoupage
  Decoupage namještaja s vlastitim rukamaDecoupage namještaja s vlastitim rukama
  Dekor i zavjese u stilu ProvenceDekor i zavjese u stilu Provence
  Što vam je potrebno za decoupage?Što vam je potrebno za decoupage?
  » » Decoupage cvjetnih lonaca
  LiveInternet