Leptir od papira - komad ljeta tijekom cijele godine

Cvjetnu ljetnu livadu, crvena makska glava i insekti lepršaju nad njima - takva slika stoji pred mojim očima, kada leptir papira leži na otvorenom dlanu. Simbol sjajnog sunca, mirisne trave i spokojnog djetinjstva će dati sreću, dovoljno je samo da ga rezati škarama.

sadržaj

  Leptir s rukama djetetapapir leptir

  Što bi moglo biti bolje nego na pragu ljeta zajedno s djetetom da stvori sjajne leptire? A ako kombinirate aplikaciju i crtež, ugodna se razonoda pretvara u korisnu lekciju.

  Mirror Butterfly. Kako napraviti ručno izrađeni papir u tehnici ogledala? Samo. Da biste to učinili, potreban vam je list bijelog kartona, gaveza ili akvarelne boje, škare, mekanu žicu i valjak iz toaletnog papira.

  Od papira presavijenog na pola, polovica krila, prtljažnika i glave leptira izrezana su tako da je preklopna linija istodobno sredina budućeg tijela kukaca. Nadalje, sa očuvanjem nabora listova na radni komad u proizvoljnom redoslijedu boja raznih nijansi je obilno stavljena. Nakon toga, ne dopuštajući da se gauze osuši, trebate razviti leptir i ponovno ga savijati, ali već tako da se obojeni i bijeli dijelovi sklope zajedno. Dovoljno je držati krila u tom položaju oko trideset sekundi, nakon čega se obradak ponovno okrene i odgodi neko vrijeme da se potpuno osuši boju.

  U međuvremenu, trebali biste početi slikati kolutu, koja će postati torzo leptira. Da biste to učinili, nanosi se četkom ili samo prstima s istim bojama kao na krilima, ali i proizvoljnim redoslijedom.  napraviti ručno izrađeni papirKada su oba dijela dovoljno suha, špulica se učvršćuje na krilima uz pomoć ljepila, a od mekane žice antene se izrezuju u duljinama od šest do sedam centimetara i pridružuju se krilima. Leptir papira u tehnici ogledala je spreman.

  Leptir harmonika. Potrebno mu je vrlo malo vremena i novca za proizvodnju. Iz novina ili časopisa potrebno je izrezati dvije reprodukcije u boji u obliku kvadrata 8 * 8 i 10 * 10 cm. Kombinirajte dva proba s harmonikom. U tom slučaju treba uzeti u obzir da što manji kvadrat formira, to će leptir biti ljepši i veći. Zatim se presavijeni pravokutnici trebaju rezati tako da se dobiju dva dijagonalno proširena rhombusa. Nakon toga oba su praznina pričvršćena gustom vunenom niti. Leptir od papira u tehnici "harmonike" je spreman.

  Quilling leptira

  Leptir od papira Quilling tehnika - lijepo je i izvorno. Takav će članak biti izvrsna osnova za stvaranje obje kartice i ukrasa. Trebat će vam dvije papirnate trake od 15 cm, šest po 8 cm i četiri po četiri cm. Također će vam trebati jedan crni bend boja u dužini od 30 sm. Osim toga, potrebno je biti rezervirano sa utorom za prstenove kvilinga, ljepilo i škare.kako napraviti leptir iz papira

  Kako napraviti leptir od Quilling papir? Sve trake iste boje uvijene su u slobodne krugove i postavljene u utor prema veličini. Čim uzmu potrebni oblik, pažljivo ih treba ukloniti iz stanica kako bi svoje krajeve pažljivo fiksirao ljepilom. Tada se iz svake kružnice formira latica. Sada možete početi formirati "tijelo" krila. Elementi su zalijepljeni zajedno u sljedećem redoslijedu:

  1. za veće krilo od latice od trake na 15 cm s obje strane priložene su one koje su bile izrađene od trake od osam centimetara;
  2. za manji krilo, osnovica je latica izrađena od trake od 8 centimetara, a na obje strane su pričvršćeni najmanji elementi.

  Dobivena krila su oštrica uz pomoć crne trake za ukapljivanje. Leptir od papira spreman je.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Namještaj za dom: napravimo leptir organza vlastitim rukamaNamještaj za dom: napravimo leptir organza vlastitim rukama
  Butterfly leptir: fotografija i opisButterfly leptir: fotografija i opis
  Kako privući leptir u olovku korak po korak: majstorsku klasuKako privući leptir u olovku korak po korak: majstorsku klasu
  Leptiri od valovitog papira: elegantni ukras vlastitim rukamaLeptiri od valovitog papira: elegantni ukras vlastitim rukama
  Kako napraviti zec od papira: majstorske klaseKako napraviti zec od papira: majstorske klase
  Zrak origami kusudama-leptir vlastite rukeZrak origami kusudama-leptir vlastite ruke
  Kako napraviti papirnati borac: dva načinaKako napraviti papirnati borac: dva načina
  Koliko krila imaju leptire? Koliko parova krila ima leptir?Koliko krila imaju leptire? Koliko parova krila ima leptir?
  Značenje riječi `leptir`. Što riječ znači u različitim sferama životaZnačenje riječi `leptir`. Što riječ znači u različitim sferama života
  Leptir iz plastične rukeLeptir iz plastične ruke
  » » Leptir od papira - komad ljeta tijekom cijele godine
  LiveInternet