Kako šivati ​​ženske hlače rukom?

Ne poduzimati suditi, sad koliko su relevantni tema kako Hem hlače sebe, pogotovo kad uzmete u obzir da je bilo centar koji prodaje odjeću, ima na svojoj teritoriji posebnih odjela za manje popravke, gdje brzo i relativno jeftin za obavljanje potrebne radove. Međutim, moguće je da postoji želja da ovladaju ovom prilično jednostavan proces, jer je u hlačama sada idu gotovo sve i kupiti gotov proizvod, idealan duljine, ispada ne uvijek, pa je takav rad u kući će uvijek biti dovoljno.

sadržaj

  Kako mogu šivati ​​se hlače? Prije nego što donesem savjete, želio bih pojasniti kakve su to hlače. Tehnika savijanja izravno ovisi o stilu, teksturi tkanine, pribora stila, kao i jesu li muškarci ili žene. Što se tiče traperica, tu su i njihove tajne, jer ako ih obmanjujete na uobičajeni način, nestane učinkovito korporativno rublje, bez koje neće izgledati. Rad će također ovisiti o mjeri u kojoj treba skratiti.

  kako šivati ​​hlačeA sad ću vam reći o tome kako šivati hlače za žene. Razmotrite mogućnost savijanja modela iz gustog, na primjer, vunena tkanina. Prethodna dok se na posao, trebate kako izmjeriti (to je vrlo prikladno reći „Sedam puta mjeri, jednom - rez”, pogotovo za malu iskustva), koliko centimetara trebate skratiti noge, a to će zahtijevati pomoćnika. Morate to učiniti u cipelama s kojima ćete nositi te hlače. Potrebno je uzeti u obzir činjenicu da kad su malo istrošena „izvukao” se, kao što smo stalno sjesti i savijte koljena.

  Kada odredite željenu duljinu, na ovom mjestu napravite oznaku s krojačkom kredom ili suhom prosijom. Sada se hlače moraju skinuti i raširiti na stolu. Uzmi vladara, mjeri od dna hlača pravu količinu centimetara i nacrtajte linije - to je duljina u gotovom obliku. Potrebno je ostaviti dopuštenje za rub i držati drugu liniju na koju ćemo rezati. Izvučen je na udaljenosti od 4 cm ispod prve.

  Na gotovim proizvodima ove vrste, rub je obično oblačić i šivan skrivenim šavom. Vjerojatno nećete imati overlock, jer oni koji ga imaju, teško će biti zainteresirani za pitanje kako šivati ​​hlače. Takva oprema dostupna je, u pravilu, za iskusne šivanje ili krojače.

  kako šivati ​​hlače rukomSada će vam biti zadaća pomicanje ruba. Ako imate šivaći stroj, onda ga obradite pomoću operacije "zigzag". To, naravno, nije vlasnički cilj, ali za takav slučaj to će biti prilično korisno, osobito kao na gustim tkaninama "cikcak" ispostavlja se biti podnošljiv. Postoje dva načina za to. Prvo odrežite hlače, a zatim zamahnite, ili prvo bodite uzduž druge daseline, a zatim lagano obrišite kako ne biste oštetili niti.



  Kada je obrada spremna, mora se izvaditi, kroz vlažnu krpu, kao "cikcak" lagano ispunjava tkaninu. U isto vrijeme, pokušajte voziti samo željezo na samom rubu, kako ne biste izbrisali liniju savijanja izvlačenu kredom ili sapunom.

  kako šivati ​​hlače rukamaVrijeme je da pomaknete doplatak, stvarajući zavoj duž predviđene linije. Na gusta vunena hlača strojni ubod, u pravilu, ne rade. Kako šivati ​​hlače rukom? Ovdje se traži briga i marljivost. Ako je tkanina labav i heterogena u boji, tada će biti lakše raditi, jer tragovi bušenja neće biti vidljivi s prednje strane. Ako tkanina ima čistu boju i glatku površinu, tada postoji opasnost da se pojavljuju na "licu" točaka na mjestima piercinga. Stoga odaberite najslabu iglu i nit, dok drugi treba biti jak.

  Sada izravno o tome kako šivati ​​hlače rukama tajnu šav. Morate početi s bilo kojom okomitom šavom i premjestiti s desna na lijevo. Držite se noge od sebe. Prvi siguran navoj na prevelik vertikalne linije spajanja i potom iglu ispod uzorak „cik-cak” na obrnutoj strani od oko 1 cm, protežu pređe i kuka igle jedan rukavac navoj na mjestu gdje on dodiruje dodatak, povući i ponovno umetnuti iglu za pređe " cikcak ". Nastavite to učiniti sve dok ne potpuno izvezete. Na taj se način ne bi trebao stegnuti niti - dopuštenje ne smije biti čvrsto pritisnuto na nogu. Tako će udarci biti manje vidljivi, a rub će biti neater.

  Na kraju, morate pritisnuti dopuštenje i strelice. Kroz vlažnu tkaninu izvodimo željezo na rubu poklopca, a da ne prijeđemo savijenu krišku nogu, inače će se tiskati na "licu".

  Ova vrsta posla će biti ako izrezati hlače puno, na primjer, 10 cm Ako je potrebno skratiti na 1,5 -. 2 cm, onda je zadatak znatno pojednostavljen, jer noge ne mogu biti odrezani. Za guste hlače dopuštena je prilično široka zavoja. Dakle, ne morate brusiti rub, i ostat će označeni. U tom slučaju, morate otporot postojeće džeparac, parni nabor, naznačiti novu liniju hems, čavlić, ručno šivati ​​skrivene bod i iskupiti.

  Kao što vidite, nije teško kopati hlače kod kuće. To će biti potrebno od snage nekoliko treninga, a zatim će proces biti prilagođen.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Modni kratke hlače 2011-imaju što odabratiModni kratke hlače 2011-imaju što odabrati
  Muške hlače: kako odabrati?Muške hlače: kako odabrati?
  Hlače suknje. Uzorak i tehnologija šivanjaHlače suknje. Uzorak i tehnologija šivanja
  Savjeti kako pravilno šivati ​​hlačeSavjeti kako pravilno šivati ​​hlače
  Kako pravilno šivati ​​hlače? Korisni savjetiKako pravilno šivati ​​hlače? Korisni savjeti
  Učenje kako bi ispravno postavili hlačeUčenje kako bi ispravno postavili hlače
  Kako šivati ​​hlače: nekoliko jednostavnih savjetaKako šivati ​​hlače: nekoliko jednostavnih savjeta
  Uz što nositi klasične kratke hlače za ženeUz što nositi klasične kratke hlače za žene
  Višenamjenski taktički hlače. prednostiVišenamjenski taktički hlače. prednosti
  Vojne hlače: ženske hlače u vojnom stiluVojne hlače: ženske hlače u vojnom stilu
  » » Kako šivati ​​ženske hlače rukom?
  LiveInternet