Oblačić za modele i značajke prilagodbe modela

Ova odjeća je izvan vremena i moda. Pogodan je za ured, šetnju, večer, prijateljski sastanak. Može se šivati ​​od tkanine bilo koje boje, teksture, gustoće. Ovo doista univerzalno stvar je haljina.

sadržaj

  slučajni haljini slučajAko ga izradite od pamuka ili svjetlosti, odijelo će biti idealno za ljetne sunčane dane. Pastelne ili cvjetne nijanse su prerogativ za romantičnu haljinu. U strogim sivim varijacijama možete se pretvoriti u poslovnu dama, a crna vuna ili skupe skupocjene svile izvrstan je izbor za večernju odjeću. Iako se za sve modele koristi gotovo isti uzorak, haljina se može razlikovati po boji, teksturi, priboru. Jedna stvar ostaje nepromijenjena: pružit će vlasniku vrlo ženstvenu, elegantnu i zavodljivu sliku. Dakle, skoro nema trgovine odjeće u kojoj ova odjeća ne bi visjela. Međutim, haljina haljina nije tako komplicirana da se ne može šivati ​​na vlastitu, uzimajući u obzir pojedinačne osobine lik.

  Modeliranje uzoraka

  haljina haljinaSve varijacije ove haljine imaju nekoliko općih pravila: idealno je za lik i duljinu iznad koljena (ili na koljena). Kao što je prikazan uzorak haljine, prvi kriterij je osiguran zbog nadležnog rasporeda udubljenja i zatvarača na stražnjoj strani ili u bočnoj šav. Naravno, svi se standardi moraju ukloniti s najvećom preciznošću. Tek tada ćete postići učinak mekog nanošenja, naglašavajući sve zavoje tijela.

  Haljina-slučaj može biti bez rukava ili s malim rukavima. U pravilu, nema okovratnik, a otvor vrata ima polukružni oblik. Haljina se može rezati na struku, ali u nekim modelima ovaj šav je odsutan.  Dakle, kako je haljina za odjeću? Temelji se na osnovnom uzorku bilo koje haljine, koja je redizajnirana zbog jedinstvene osobine željenog modela. Naime, modelirana je više susjedna silueta, uklonjene su rukave, nacrtane udubine na leđima i prsima. U principu, za bilo koji, čak početnik, krojačica neće biti vrlo teško.

  Redoslijed i značajke šivanja

  vunena odjećaKada je uzorak haljine spreman, možete početi šivati. Na početku su utorci prolijevani, nakon čega ih se trebaju povezati i glačati prema sredini. Nosile su se bočne šavove. U slučaju da haljina nije izrezana na struku, munja se ušivaju u odgovarajući šav na leđima. Može biti skriveno, što će dati kopču veću estetiku.

  Ako odijelo ima rukavice, vrijeme je da ih šivati ​​u rukavice. Zatim, dekoltea je izrezana (za haljinu bez rukava, također vam je potrebna šiljka za ruku). To je traka od platna širok 3 ili 4 cm, koja se izvlači upravo duž otvora vrata i leđa. Ostat će u zavoju i šivanje donjeg dijela, glačati sve šavove, pokušati - i može se u potpunosti ponositi onim što su šivati lijepa haljina-slučaj.

  Uzorak se može uzeti bilo gdje, čak i iz baka. Glavna stvar je precizirati, poduzeti potrebne promjene uzimajući u obzir značajke vlastite figure. A onda nijedna djevojka ne može pogoditi kakav je to butik koji ste kupili takvu zavodljivu, savršeno sjedeću, atraktivnu haljinu!

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Dugo večernje haljine: mode, mode, fotografijeDugo večernje haljine: mode, mode, fotografije
  Haljina od jacquarda: stilovi, modeliHaljina od jacquarda: stilovi, modeli
  Kako pripremiti ormar za sebe na svoju ruku. Gdje uzeti obrasce haljina.Kako pripremiti ormar za sebe na svoju ruku. Gdje uzeti obrasce haljina.
  Sew pletena haljina. Dva načinaSew pletena haljina. Dva načina
  Haljina s niskim strukom: stil i materijalHaljina s niskim strukom: stil i materijal
  Haljina od gabardina. Značajke, pluses, stil izboraHaljina od gabardina. Značajke, pluses, stil izbora
  Boudoir haljine: kako i gdje odabrati proizvod, različite modeleBoudoir haljine: kako i gdje odabrati proizvod, različite modele
  Najfrekventnije ljetne haljine 2011Najfrekventnije ljetne haljine 2011
  Domaća haljina - atribut čudnosti i udobnostiDomaća haljina - atribut čudnosti i udobnosti
  Domaće haljine - luksuzna odjeća za domDomaće haljine - luksuzna odjeća za dom
  » » Oblačić za modele i značajke prilagodbe modela
  LiveInternet