Kako pripremiti pire sa svojim rukama

U svakom od nas, ponekad se probudi malo skitnica, koji želi nešto napasti. Za takve se svrhe peteljke najbolje odgovaraju. Većina ljudi ih kupuje, ali ispada da je dovoljno da ih sami. Kako napraviti petarder? Ispada da je vrlo jednostavna i pristupačna za svaku osobu.

Potrebni materijalikako napraviti čašu
Za naše potrebe trebat ćemo:

  1. Ravne kliješta za nos.
  2. Blank noktiju.
  3. Žica.
  4. Komad papira.
  5. Teleskopska antena.
  6. Gumica.

Prvi korakPrije nego što napravite petarder, morate pripremiti sve gore navedene materijale. Ako se to učini, ispada da samozavjetna proizvodnja petardi nije tako težak zadatak. Prvo, morate skinuti s teleskopske antene mali komad - oko 3-6 centimetara. Nakon ovog jednostavan postupak, morate savijati antenu dva puta, a povratak na potrebu da ga umotati tako da rezultirajući cijev može se staviti bilo koju stvar.

Drugi korakza novogodišnje blagdane
Nakon što dovršite sve postupke navedene u prvom koraku, potrebno je izvršiti niz operacija kako biste sami shvatili ruku. Potrebno je odrezati prilično mali komad od gumice (gume) koji se uzimaju škarama. Nakon toga, morate staviti ovaj komad u cijev, nužno do samog kraja, koji je bio savijen.

Treći koraknapraviti vlastitim rukama

Napravljen je temelj za petarder. Sada morate dobiti kliješta i slomiti glavu šibice iz sumpora, skupljajući prašak na papir. Zato morate izvući sve glave sumpora iz kutije, jer petardi trebaju puno sumpora. Zatim je potrebno skupiti nastalu masu - i punjenje za čašu je spremno. Kao što možete vidjeti, doista, odgovor na pitanje kako napraviti petarder će biti sljedeći: "To je lako!".

Četvrti korak

Dalje, morate savijati komad papira s sumporom na pola i ispuniti cijev dobivenim sumporovim prahom. Nadalje, neki savjetuju da se prilično debele žice i „zagristi” joj škare prvo okomito, a zatim vodoravno na maloj udaljenosti od svakog „zagristi”. Kao rezultat toga, dobit ćete dodatnu naknadu malih komada željeza, koje morate zaspati zajedno s sumporom u cijevi. Međutim, ovaj savjet teško može nazvati razumno, jer kada pokrenete vatromet na dočeku Nove godine ili druge svečane dana moguće je ne samo na teško ozlijeđen, ali i ugrožavaju druge. Zato je bolje preskočiti ovu fazu.

Peti korak

Uz pomoć prethodno snimljene tupim noktiju trebaju ovna punjenja žabica (ili jednostavno sumpora ili sumpora sa željeznim inkluzija). Samo stavite nokti i počnite mučiti. Glavna stvar - to je dobro, inače eksplozija petardi će biti slab, bez prilično glasne zvučne efekte i očekivalo. Ako je dobro kompaktirati, onda možete raznijeti petarder čak i bez zatvaranja "paketa". Nakon zbijanja sumpor izrezati komad gumice i opet zatvoriti cijev na isti način kao i prethodni strane - što smo učinili na početku razgovora o tome kako napraviti petarde.

Posljednji korak

Potrebno je staviti vatru u torbu koja će ostati na vatri. Ne zaboravite se kretati na sigurnu udaljenost kako ne biste oštetili vaše zdravlje!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Yota: kako ojačati signal? instrukcijaYota: kako ojačati signal? instrukcija
Kako DMV antena radi s vlastitim rukama?Kako DMV antena radi s vlastitim rukama?
Kako je antena za digitalnu televiziju napravila sama?Kako je antena za digitalnu televiziju napravila sama?
Antena za walkie-talkie: vrste, parametriAntena za walkie-talkie: vrste, parametri
Sobne antene za televizore: značajke, vrste, prednosti i nedostaciSobne antene za televizore: značajke, vrste, prednosti i nedostaci
Svojim rukama napravimo cvijeće slatkiša i valovitog papira. Master klase za početnikeSvojim rukama napravimo cvijeće slatkiša i valovitog papira. Master klase za početnike
Učenje da napravimo spremnik vlastitim rukamaUčenje da napravimo spremnik vlastitim rukama
Kako napraviti štapić šibica sa svojim rukamaKako napraviti štapić šibica sa svojim rukama
Kako napraviti lubanju papira: mi sami gospodariKako napraviti lubanju papira: mi sami gospodari
Antenna biquadrat s vlastitim rukamaAntenna biquadrat s vlastitim rukama
» » Kako pripremiti pire sa svojim rukama