Kako izraditi novčanik vlastitim rukama?

Vjeruje se da se prvi papirni novac prvi put pojavio u Japanu. Istina, u to vrijeme nisu ispunili funkciju plaćanja robe, već su spaljeni tijekom kremiranja leševa njihovih vlasnika. Nakon širenja novca počele su se pojavljivati ​​novčanici. Prototip modernog kapaciteta za valutu izumio je u Rimu. Postupno se počeo pretvoriti u elegantan ukras, potvrđujući stupanj prosperiteta svog gospodara. Materijali iz kojih se izrađuju novčanici su raznoliki: tkanina, koža, pa čak i školjkaši. Danas ćemo pogledati kako napraviti torbicu s vlastitim rukama, koristeći običan papir.

Kako napraviti torbicu za papir

Gdje mogu koristiti torbicu za papir?Elegantan pribor od papira, koji je jednostavan za napraviti u roku od nekoliko minuta, može se koristiti za namjeravanu svrhu. Izrada od papira originalne teksture, na primjer, baršuna, možete pohraniti plastične kartice, novac ili posjetnice.

Poučavali djecu kako izraditi torbicu iz papira, pomoći će vam da izradite izvorni atribut za igru. Prednost ovog modela je da, ako izgubite, možete brzo izraditi novi dodatak. Igra u trgovini će postati još zabavnija i zabavna.

Kako napraviti torbicu s vlastitim rukama

Kako napraviti novčanik iz papira?

Da biste uspjeli, slijedite jednostavne upute u nastavku. Da biste stvorili originalni ukras, trebate samo škare, papir, rhinestone ili perle za ukrašavanje. Uzmi pravokutni list papir. veličina svoje strane trebaju biti povezane s 2: 3, kako bi dobili uredan proporcionalni model. Da biste prikazali poprečne i uzdužne linije, preklopite list prvi, a zatim zajedno. Otvorite papir i savijte sva četiri kuta pravokutnika tako da se parovi rubova pridruže duž uzdužne crte. Gornji uglovi rezultirajuće figure savijen je na podnožju svakog od trokuta, a zatim se opet zavoja prema unutra tako da su strane trokuta pridružene. Sada savijte stranu rezultirajuće strukture prema van. Trebali biste imati trg. Preklopite je u središnjem položaju. Potom izvadite jedan mali trokut iz sredine. Zatvorit će vaš pribor. To su sve tajne o tome kako napraviti papirnatu torbicu s dva prikladna odjeljka.

Također pokušajte stvoriti dizajnerski model. Ukrasite torbicu s prekrasnim rhinestones ili svijetle kuglice. Djeca će biti sretna i dobit ćete prekrasan funkcionalni objekt koji možete koristiti, na primjer, na putovanju. Ručno izrađen izgled vrlo elegantan i originalan. Glavna stvar je da ćete biti sigurni da je Vaš novčanik jedini takve vrste, a nitko drugi nema takvu ljepotu.

Fotografija novčanika

Znači, naučili ste izraditi torbicu koju možete koristiti za pohranu kreditnih kartica ili novca. Prednost takvog atributa je da ga možete mijenjati svaki dan, odabirom novog modela prema boji u haljini ili raspoloženju. Napraviti torbicu (fotografije samo zadiviti raznolikost) mogu čak i djeca, ako točno objasne sve. S ovim atributom zanimljivije je igrati u trgovini ili kozmetičkom salonu. Ako želite, napravite izvorni dar rođacima, to je jednostavno tako, bez prigode.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Novčanici s vlastitim rukama ili dar od nečega što nije odbacenoNovčanici s vlastitim rukama ili dar od nečega što nije odbaceno
Kako napraviti kolač od papira sa željama?Kako napraviti kolač od papira sa željama?
Naučimo kako izraditi pompom iz papira vlastitim rukama. Učiteljska klasaNaučimo kako izraditi pompom iz papira vlastitim rukama. Učiteljska klasa
Kako izraditi torbicu: majstorsku klasuKako izraditi torbicu: majstorsku klasu
Kako napraviti bilježnicu iz papira: uputa za stvaranje kreativnog priboraKako napraviti bilježnicu iz papira: uputa za stvaranje kreativnog pribora
Novčanici elektronički - je li to ćud ili potreba?Novčanici elektronički - je li to ćud ili potreba?
Qiwi-novčanik: kako staviti novac - sve pojedinostiQiwi-novčanik: kako staviti novac - sve pojedinosti
Kako odabrati mušku torbicu za novac i dokumente?Kako odabrati mušku torbicu za novac i dokumente?
Kako napraviti kljun papira: detaljne uputeKako napraviti kljun papira: detaljne upute
Kako napraviti novčanik brzo i jednostavnoKako napraviti novčanik brzo i jednostavno
» » Kako izraditi novčanik vlastitim rukama?
LiveInternet