Kako napraviti minion na praćku?

Crtić „Despicable Me” zaljubio se u svim svojim glavnim likom, Gru Feloniusom Meksonom, koji, iako se čini pravi zločinac, vrlo ljubazni i blagi osoba u srcu. Međutim, njegovi su mali žuti pomoćnici privukli najveću pažnju. Ovi smiješni i huliganski stvorovi, voljeli jabuke i banane, brzo su postali modni. A sada u bilo kojoj trgovini možete pronaći odjeću ukrašenu njihovom slikom, kao i igračke i suvenire. Ako ste previše ljubitelj crtića „Despicable Me” i pozitivan stav prema ručni rad, možete pokušati ponovno stvoriti crtani likovi sa svojim vlastitim rukama. Kako izraditi gumeni pojas iz minionice - pročitajte dalje.

kako napraviti minion iz gumene trake

Malo o tehnici

Tkanje na elastičnim trakama nedavno je postalo vrlo moderan trend u rukavicama. Čak i djeca u dobi od pet godina mogu se nositi s ovom vrstom umijeća. Ne vjeruj mi? Činjenica je da je ova umjetnost izumila posebno za učenike malezijskog inženjera. Majstor je objavio nekoliko videozapisa u kojima je njegova nećakinja nastupala s igračkama utkane na ovom stroju.

kako napraviti minion od gumenih vrpci na strojuRukavice su namijenjene djeci u dobi od 8 do 14 godina, ali su angažirane i vrlo male. Prije toga, kao alat, na kojemu su nosili proizvode, pojavio se poseban stroj. Zatim možete pitati samo: „Kako Minione gumu na stroj” Sada je, međutim, mladi izumitelji su naučili raditi vrlo zanimljiv posao s kukom, vilica i praćku. A sada vam možemo reći kako napraviti alternativne gumene trake od gume.

Priprema pribora

Prije nego što napravite gumeni štapić, morate pripremiti odgovarajuće materijale. Nećete vjerovati, ali vam je potrebno vrlo malo dodataka, čija kupnja neće imati značajan utjecaj na obiteljski proračun.

Koje su materijale potrebne za izradu minion gumenih vrpci? Evo popisa:

 • stroj, praćak, vilica i kuka;
 • žuta, plava, bijela, crna guma;
 • posebnu kuku za maskaru.

kako napraviti minion od gume bendova na praćke

Možete kupiti ovaj set na internetu ili u radionici. Najbolje je uzeti jedan paket gumenih traka svake boje. Naravno, trebat će vam manje materijala, ali ako se jedan od dijelova prekine, ne morate se trčati u trgovinu radi zamjene.

Danas vam nećemo vam reći kako napraviti gusku od Mignona na vilicu. Razgovarat ćemo o njegovu stvaranju na praćku.

Napravimo nogu minion iz gumenih vrpci na praćkuPrije svega, potrebno je odrediti činjenicu da je najjednostavnije napraviti naš heroj na stroju. Međutim, ako nemate takav instrument, onda postavljate logičko pitanje. "Kako napraviti gumeni minion bez stroja?" - pitate. Požurimo se da vam molimo - postoje takvi načini! Međutim, u ovom slučaju morat ćete pokazati pamet i točnost. Za početak, predlažemo da vidite kako napraviti minion gumenih traka na praćku. Postupak je detaljno opisan u nastavku.

Napravili smo minion gumenih bendova na praćku:

 1. Uzmi praćku. Na desnoj "nozi" vijak crni gumeni pojas u četiri zavoja.
 2. Stavite dva crna guma odmah na dvije noge praćke (idu u paru i trebaju se protezati na nogama). Pomoću kuke pomaknite elastični pojas s desne noge u sredinu.
 3. Stavite dvije plave gume odmah na obje noge praćke. Pripremite kuku. Premjestite crne gumene vrpce na sredinu plave boje s obje noge praćke. Pričvrstite ga.
 4. Ponovno, bacajte dvije plave gumene vrpce na obje noge praćke. Uzmi kuku. Premjestite plave gumene trake od posljednjeg reda do sredine novih plavih gumenih traka s obje noge. Izvršite akciju opisanu u ovom odlomku još tri puta.
 5. Nakon što napravite stup od 5 redova plavih gumenih traka, zamahnite ih s desne noge prsta slijeva.

Kao rezultat toga, s lijeve strane ćete imati gotovu nogu. Kao što vidite, ovo nije teško.

Napravite ruku Mignona

Gornji dio rana je jednostavan kao noga. Nakon toga možete napraviti ukras iz ovog lika. Kako izraditi narukvicu od gume "Minions"? Napetost između ručke gotovih igračaka utkana u pletenica guma, a imate šarmantan ukras u ruci s gay lik u sredini.

 1. Vijke crne gumene trake na desnu stranu praćke. Dvije crne gumene vrpce protežu se između dvije noge. Uzmi kuku. Pomaknite crni gumeni pojas s desne noge na sredinu dviju gumenih traka na obje noge.
 2. Proširite dvije žute elastične trake na obje noge praćke. Bacite crnu gumu usred žute boje.
 3. Ponovite prve faze iz koraka 3. Zatim kliknite na desnom stupcu u sredini žute gume žute gume, a iz lijevog stupca, a odbace žuti i plavi guma.
 4. Stavite dvije plave gumene rukavice na obje noge praćke. Bacite žutu gumu usred plave boje.
 5. Proširite između dvije noge dvostruke žute gume. Bacite ih u sredinu. Dalje, trebate poredati niz od tri i baciti još dva para žute gume.

Zadnji trenutak je najvažniji - nemojte se omalovažavati. Bacite žute gumene vrpce s lijeve noge praćke desno. Vidjet ćete da već imate olovku i nogu spremnika.kako napraviti gumeni minion bez stroja

Posljednja faza

Sada samo trebate završiti hlače Mignona, drugu nogu i ruku, a drugu polovicu lica. Potrebno je malo vremena, jer ćete izvesti već poznate akcije.

 1. Na lijevom stupcu zavijte 4 puta plavu gumenu traku.
 2. Proširite dvije plave desni između obje noge praćke. Bacite plavu gumu s lijevog stupca usred plavih gumenih vrpci, ispruženih između nogu. Ponovite tu akciju još 4 puta.
 3. Sada ponovite 5 puta cijelu shemu opisanu u točki 14 s žutim elastičnim trakama. Iz lijeve noge praćke bacajte žutu gumu na desnu nogu. Provjerite jeste li učinili sve dobro.
 4. Navijte žuti elastični pojas na lijevu nogu na 4 okretaja.
 5. Sada u retku zrcala, ponovite korake opisane u točkama 1 do 11. Nakon toga, protežite crni elastični pojas između dvije noge i premjestite je u sredinu. Provjerite jesu li elementi postavljeni upravo u sredini.
 6. Uklonite crnu gumenu traku s obje noge na kukicu i zaključajte rad.

Napravite lice

Za spajanje svih dijelova sjecišta potrebno je navesti jednu gumenu kukicu ispod vanjskih šavova na početku desne noge. Tada je pola ovog elementa umetnuta u drugi dio i zategnuta. Sada je još jedan gumica umetnut u ovaj elastični pojas, a sve je na isti način.

 1. Zakačite kuku između elastičnih vrpci prvog reda plavog stupca prtljažnika, a između detalja prvog reda nogu. Uhvatite pripremljeni dugi gumeni pojas i izvucite je između njih. Dalje, morate proći kuku kroz prvi red lijeve noge i zgrabite tkati. Ponovite do kraja tijela, spustivši redove. Ako je potrebno, produžite gumeni pojas. Ostavite ostatak na nozi minion.
 2. Da biste napravili glazbeni slon, stavite dvije bijele gumene vrpce na obje noge praćka, omatajući ih dva puta.
 3. Uklonite s desne noge gumene gumice i nakon što ih uvijte s likom osam, ponovno ga stavite.
 4. Na desnoj podlozi praćke napravite pet zavoja s crnim gumenim trakama. Proširite je između dvije noge. Uklonite sredinu crne gumene vrpce prethodnog reda i bočne strane bijelih elemenata prvog reda.
 5. U prsten crne gume na lijevom stupu, umetnite novu gumu za crnu gumu i zategnite ga, prebacujući jednu od polovica na drugu. Uklonite oči s kukice.kako napraviti minion na kuku

Gotovo! Stavite oči na sredinu lica minion. S leđa, pričvrstite crne naočale s posebnom kukom.

Tako jednostavno smo pleteni s vama žuti pomoćnik Grew. Sada znaš kako izraditi štapić od gumene trake na kuku i praćku.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Da pomogne roditeljima u razvoju crtića za djecu do jedne godineDa pomogne roditeljima u razvoju crtića za djecu do jedne godine
Crtić `Nevolja u džungli`: recenzije publike i parceleCrtić `Nevolja u džungli`: recenzije publike i parcele
Pony lutke: smiješni konji igračkePony lutke: smiješni konji igračke
Kako crtati lijepo minion u fazama?Kako crtati lijepo minion u fazama?
Kako crtani film `Plastični crvi` pomaže u podučavanju djeceKako crtani film `Plastični crvi` pomaže u podučavanju djece
"Avanture malog vlakova": natrag u prošlost?"Avanture malog vlakova": natrag u prošlost?
Modeliranje lekcija. Kako se plijesni iz plastične mliniceModeliranje lekcija. Kako se plijesni iz plastične mlinice
Kako tkati narukvicu gumenih vrpci vlastitim rukamaKako tkati narukvicu gumenih vrpci vlastitim rukama
Kakav je bio naziv pobjednika crtića `Ugly I` i` Mignons`? Tko su…Kakav je bio naziv pobjednika crtića `Ugly I` i` Mignons`? Tko su…
Tko su mišići: priča o amaterskim zlikovcimaTko su mišići: priča o amaterskim zlikovcima
» » Kako napraviti minion na praćku?
LiveInternet