Sew magpie kostim: materijali i shema

Bez obzira kakve nošnje treba napraviti mame, a njihova djeca odrastu. Saznavši da kćer treba krošijsku kostimu za Novu godinu, ne trebate se brinuti. Pokazat ćemo vam koje će materijale biti potrebno za njega i opisati samu proizvodnu shemu.

Komponente odjeće

Mi ćemo svladati samo tri dijela: krila, šal i kljun. Sve ostale komponente odjeće za djevojku koju ćemo pripremiti. Dakle, pogledaj u garderobu svoje modne bijele bluze ili košulje (potrebno je da ima kratku rukav) i crnu suknju.kostim magpie

Napravimo krila za odjeću

Za ovaj detalj od kostima magpies trebate kupiti:

 • Tkanina od dvije boje: crna (80 cm) i bijela (60 cm).
 • Teme crnog i bijelog cvijeća.
 • Igla.
 • Škare.
 • Elastična traka je uobičajena - 15 cm.

Uzimajući tkanine crne, saviti ga na pola uz - dobiti obje trake, od kojih je širina približno je jednaka duljini od 40 cm, a može biti i do jednog i pol metra .. Tada morate mjeriti duljinu ruku djevojke, nužno dodajući rezultat dobivenih centimetara 10-15. To je učinjeno tako da krila pokrivaju dječje dlanove i objesiti malo. Nakon što je riješio veličinu, bez straha, izbacio crne krila za magpijevu nošnju.Prema istoj shemi se priprema bijela krila. Jedina je razlika u tome što bi trebali biti manji i kraći, za razliku od crnih, tako da se nakon šivanja mogu vidjeti potonji ispod krila bijele boje. Usput, u bijelom, srednji je odrezan. Krila su šivan s bijelom nitom.odjeću za djevojke

Ostaje šivati ​​na stražnjoj strani elastične - za učvršćenje krila na dlanu i spriječiti njihovo klizanje kad dijete kreće. I posljednja: šaljemo dobivene detalje na samu stranu.

Ako namjeravate nastupiti u odijelu Sorokinove novogodišnje zabave, onda ga možete upotrijebiti za ukrašavanje koszeta. Također su moguće i druge varijante krila.

Šivaći remenje

Zadržavamo sljedeće potrebne materijale:

 • Bijeli kesten (70 cm).
 • Crna podstavka (trebala ostati s krila).
 • Pista za ljepilo.
 • Škare.
 • Bijela satenska vrpca.
 • Bijela nit.
 • Igla.

Iz kupljenog dijela tkanine potrebno je izrezati jednodijelni trokut. Ako imate vremena na pretek, marama može biti ukrašena satenskom vrpcom ušivenim na konture. Ako nema, onda je zagrljen rukom ili na pisaćem stroju.

Zapamtite, još uvijek imamo crnu tkaninu na lageru. Otići će na rezanje krugova. Njihov broj je proizvoljan. Na maramicu ove šalice su zalijepljene vrućim ljepilom. Vidite da je kost od magpies sami izrađen nije teško.kako napraviti magpie kostim

Izrađujemo kljun za haljinu

Ovdje glavni materijal je crni karton. Baca se u uski konus i drži se zajedno. Obavezno isprobajte, da se veličina ovog dijela podudara s nosom djeteta. Ljepljivi konus, ako je potrebno, je izrezan. Na vrhu, ne zaboravite probiti nekoliko rupa na stranu tako da dijete može disati.kostima magije

Beak može biti izrađen i otvoren. Zatim morate rezati još jedan komad u obliku trokuta (trebao bi biti manji od duljine kljuna) i staviti ga na dno. Da biste stavili kljun, koristite tanak gumeni pojas.

Možete napraviti rep analogno krilima. Samo njezine dimenzije trebaju biti manje. Od materijala je potreban mali komad tkanine (potrebna je crna i bijela boja). Iz tog segmenta izrezati jedan rep (crni, dugi), još jedan rep bijele boje (kratak) i posljednji bi trebao biti crn, to će biti najmanji. Oštrice su sve ošišane, nema predložaka za to.

Nakon spajanja na dijelove repa, oni su ušivenim zajedno. Tada je rep je ušivenim natrag haljine ili suknje (ovisno o tome što se uzima kao osnova za haljinu). Za ukrašavanje možete obrezati rub haljine s bijelim šljokicama. Budući da je naša junakinja luda od svega briljantna, morat ćete upotrijebiti perle i druge svijetle ukrase.

Tko ne sviđa ovu crno-bijelu inačicu odijela, možete raditi na stvaranju crteža sliku. U tom slučaju, potrebna nam je bijelu bluzu, suknju i svijetlu maramu i pregaču.

Ako je odijelo namijenjeno dječaku, najjednostavnije je rješiti šava na crnom džemperu (džemperu), a na vrhu kapuljača za šivanje kljuna i očiju.

Pokušali smo detaljno razmotriti kako napraviti kostim magpie. Možda ga možete nadopuniti nekim zanimljivim idejama. Nadamo se da će se vaša kćer osjećati sjajno na ovoj prekrasnoj slici.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Šivamo kostim bubregaŠivamo kostim bubrega
Priprema za karneval. Mi krila anđela s vlastitim rukama (tri načina)Priprema za karneval. Mi krila anđela s vlastitim rukama (tri načina)
Kostim anđela za djevojku s vlastitim rukama. Kako stvoriti izvornu sliku za novogodišnju zabavu?Kostim anđela za djevojku s vlastitim rukama. Kako stvoriti izvornu sliku za novogodišnju zabavu?
Odijelo kraljice šaha s vlastitim rukamaOdijelo kraljice šaha s vlastitim rukama
Kako napraviti novu godinu kostima za djevojku i dječaka?Kako napraviti novu godinu kostima za djevojku i dječaka?
Brzo i jednostavno šivati ​​matryoshka kostim za djevojkuBrzo i jednostavno šivati ​​matryoshka kostim za djevojku
Kostim `Chunga-Chang` vlastite ruke iz različitih materijalaKostim `Chunga-Chang` vlastite ruke iz različitih materijala
Nošnja: u fazama, svaki detaljNošnja: u fazama, svaki detalj
Kostim Firefly za dječake i djevojčiceKostim Firefly za dječake i djevojčice
Pingvin od plasticina na različite načinePingvin od plasticina na različite načine
» » Sew magpie kostim: materijali i shema
LiveInternet