Kako izbrisati poštu na Yandexu? instrukcija

Vrlo je lako pokrenuti elektronski spremnik u bilo kojem sustavu, a Yandex nije iznimka. Do danas je to najpopularniji resurs za pretraživanje poštanskih i pretraživačkih resursa, koji nudi prikladnu besplatnu uslugu s brojnim postavkama i korisničkim sučeljem.

Sada ćemo vam reći kako stvoriti i kako izbrisati post na Yandex. Prva stvar koju želite ići na glavnu stranicu tražilice stranicama. U „Mail” u gornjem desnom kutu možete vidjeti plavu kutiju s natpisom.Kako izbrisati e-poštu na YandexuKako stvoriti okvir na Yandexu? Na desnoj strani nalazi se link „Start okvir”, koji bi trebao biti kliknuli kako biste otvorili prozor za registraciju. Ovdje se predlaže razmislite o prijavi, koji će se sastojati od Latino slova, simbola i znamenki, mora započeti i završiti samo slovom. Nakon ulaska u sustav, sustav će zapisati je li prijava dostupna i može se koristiti. Ako je zauzet, bit će vam ponuđena mogućnost odabira prijava, a možete i dalje izmisliti svoje dok ne dobijete besplatno.

U sljedećem retku upišite ime, a zatim prezime. Nakon toga stvaramo lozinku koja mora biti složena i sastoji se od slova, simbola i znamenki, a trebali biste je jednostavno zapamtiti. Ulazimo ga u posebnu liniju. Sustav će odmah odrediti stupanj složenosti, tako da možete kretati i po potrebi dodati simbole. Uz ulazni redak nalazi se savjet o tome kako odabrati ispravnu lozinku, koliko i koliko znakova može sadržavati.

Izradite okvir na YandexuSljedeći korak je odgovor na tajno pitanje koje možete preuzeti s popisa ili izraditi vlastiti. Odgovor treba zapamtiti i unijeti u polje u nastavku. Trebat će vam je ako ikad imate pitanje o tome kako izbrisati poštu na Yandexu. Zatim se preporuča ostaviti broj mobilnog telefona (ne nužno), a na kraju unijeti kôd sa slike. Ostaje samo da se slaže s uvjetima korištenja resursa i kliknite gumb "Pošalji poštom".

Nakon toga bit ćete na stranici s vašim osobnim podacima. Ovdje ćete vidjeti svoje ime za prijavu i prezime. Osim toga, možete unijeti datum i godinu rođenja, spol, regiju boravka i spremiti. Na istoj stranici možete promijeniti sigurnosno pitanje i zaporku i dodati koordinate: druge poštanske adrese i telefonske brojeve.

Otvorite poštanski pretinacSada možete otvoriti poštanski sandučić gdje već imate prvu e-poštu iz Yandex usluge, gdje se od vas traži da ovdje prikupite ostatak pošte. Imate priliku spojiti kutije drugih sustava, kao što su Gmail, Yahoo, Rambler, Mail.ru. Ovdje ćete pročitati pisma koja su došla na vaše druge adrese.

Okvir se uvijek može izbrisati ako postaje nevažan. I to je jednostavno kao stvaranje. Kako izbrisati poštu na Yandexu? Da biste to učinili, morate unijeti okvir i pronaći stavku "Postavke" u gornjem desnom dijelu, koja je izravno ispod vaše prijave i kliknite. Na stranici na kojoj ste preneseni, a tu je i opcija brisanja. Mora se tražiti na samom dnu. Ovo će biti prilično neupadljiva, manja slova. Nakon što kliknete na njega, morat ćete unijeti lozinku iz okvira i pritisnuti "Izbriši", nakon čega ćete biti na stranici vaših osobnih podataka, gdje ćete vidjeti crvenu liniju "Izbriši račun" i kliknuti. Na sljedećoj se stranici od vas traži da potvrdite svoju namjeru unosom odgovora na sigurnosno pitanje, lozinku i kod sa slike, a zatim kliknite "Izbriši". Ali još uvijek imate korak za povlačenje: na otvorenoj stranici upozoravamo da se okvir s istim prijavom može stvoriti samo za mjesec dana. A sada možete konačno izbrisati okvir klikom na "Nastavi". Račun je trajno izbrisan. Sada znate kako izraditi i kako izbrisati poštu na Yandexu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako saznati e-mail adresu i stvoriti e-mail - upute za početnikeKako saznati e-mail adresu i stvoriti e-mail - upute za početnike
Kako izbrisati poštanski sandučić na Yandexu zauvijek?Kako izbrisati poštanski sandučić na Yandexu zauvijek?
Zanimljivo je: kako izbrisati povijest u `Yandexu`Zanimljivo je: kako izbrisati povijest u `Yandexu`
Kako promijeniti početnu stranicu u "Google Chromeu", "Mozilla" i…Kako promijeniti početnu stranicu u "Google Chromeu", "Mozilla" i…
Kako izbrisati povijest pretraživanja u Yandexu: preporukeKako izbrisati povijest pretraživanja u Yandexu: preporuke
Kako promijeniti grad u `Yandexu`?Kako promijeniti grad u `Yandexu`?
Kako stvoriti novi spremnik na Yandex? Upute za izradu spremnika na "Yandex"Kako stvoriti novi spremnik na Yandex? Upute za izradu spremnika na "Yandex"
O tome kako izbrisati povijest pretraživanja u YandexuO tome kako izbrisati povijest pretraživanja u Yandexu
Pojedinosti o tome kako izaći iz "Yandex.Mail"Pojedinosti o tome kako izaći iz "Yandex.Mail"
Kako koristiti i kako izaći iz Yandex.MailKako koristiti i kako izaći iz Yandex.Mail
» » Kako izbrisati poštu na Yandexu? instrukcija
LiveInternet