Kako napraviti brod iz plastičnih boca

Proljeće je tradicionalno vrijeme početka ribarske sezone. I kakav je ribolov bez broda? Kako napraviti brod iz plastičnih bočica, naučit ćete iz ovog članka.

sadržaj

  Potrebni materijali

  Da biste počeli izrađivati ​​svoj brod, sakupite sav pogodni materijal. Sastoji se od približno sljedećih osnovnih elemenata:

  1. Plastične boce. Treba ih prikupiti što je više moguće. Dobro je ako su velike.
  2. Škare ili oštar nož.
  3. Ljepilo za obvezujuće boce.
  4. Tanka žica.
  5. Žice od drva ili šperploča.

  kako napraviti brod

  Brod s vlastitim rukama: faze rada  Reći ćemo vam korak po korak kako sami napraviti brod. Prva faza uključuje pripremu bočica za upotrebu. Oprati ih, očistiti ih od naljepnica i samog ljepila, po potrebi uz pomoć otapala. Zatim napunite boce zrakom pod pritiskom, tako da se ne deformiraju.
  Boce se stavljaju u zamrzivač. Nakon što su napunjeni hladnim zrakom, potrebno ih je pričvrstiti poklopcima. Kada se boce pomaknu iz zamrzivača na vrućinu, zrak se proširuje. Zahvaljujući tome, boce se više ne deformiraju. Kada su svi postupci gotovi, stavite poklopce na ljepilo na ljepilo, i najbolje je ako je ljepilo otporno na vodu.

  Dakle, kako napraviti brod s vlastitim rukama? U opisivanju druge faze, sve će postati nešto jasnije. Morat ćete prikupiti plastične boce u takozvanim "trupcima". Prve dvije boce su pričvršćene s dnom: izbočine jedne spojene s udubljenjima druge. Za njihovu komunikaciju koristi se treća bočica, okvir koji se proteže na druga dva. Skočni zglobovi spajaju zglobove spremnika. U ovoj fazi već razumijete kako napraviti brod. Vidite da je to jednostavno i jeftino.

  kako napraviti brodDa biste nastavili, trebate dvije boce za rezanje vrata. Svaki od njih stavlja se na već zapečaćene boce sa svoje strane. Spojevi su spojeni i zapečaćeni ljepljivom trakom i ljepilom. Kao rezultat, dobivena je praznina sa dnom na oba kraja. Kao u prvoj etapi, povezujemo utore i izbočine. Tako možete dobiti cijeli "trupci" plastičnih bočica. Sigurno, pitanje kako napraviti sam brod, sada vas ne plaši.

  kako napraviti sam brodTreća faza počinje povezivanjem "trupaca" u plutače. U jednom plovkom mora biti osam. "Trupci" su pričvršćeni pomoću ljepljive trake, žice, moguće je koristiti i vodonepropusni ljepilo.

  Sada, kada je rad gotovo završen, možete se pohvaliti svojim prijateljima i reći im kako sami napraviti brod. Samo vas jedan korak odvaja od pobjede. Ostaje samo sastaviti sam brod iz svojih sastavnih dijelova. Oni su pričvršćeni križnim šipkama. Skupni dijagrami i okviri vrlo su različiti. Ovisi o vrsti uređaja za plivanje koju ćete napraviti. Po želji, brod može biti obložen pločama od šperploče, bojite ga ili nacrtati nešto.

  Sada kada znate kako napraviti brod od dostupnih alata. To ne košta puno. Najčešće bi splavi ili brodovi su jednostavne, ali iz plastičnih boca mogu biti izrađene čak i jahtu. Kreativna mašta i učiniti vaš brod jedinstven, kao što je na kojem vaši prijatelji i obitelj će biti drago da dođe.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Košare za tkanje iz plastičnih boca vlastitim rukama: majstorska klasaKošare za tkanje iz plastičnih boca vlastitim rukama: majstorska klasa
  Ubijamo dvije ptice jednim kamenom: obrada plastične boceUbijamo dvije ptice jednim kamenom: obrada plastične boce
  Novi namještaj od otpadnog materijala, ili Kako izraditi vlastite ruke od otoman iz plastične boceNovi namještaj od otpadnog materijala, ili Kako izraditi vlastite ruke od otoman iz plastične boce
  Ručno izrađeni "Jež iz konusa i plastična boca"Ručno izrađeni "Jež iz konusa i plastična boca"
  Kako napraviti pingvin iz plastične boce? Obrt iz plastičnih bočicaKako napraviti pingvin iz plastične boce? Obrt iz plastičnih bočica
  Što se može učiniti od plastičnih bočica, to će reći fantasyŠto se može učiniti od plastičnih bočica, to će reći fantasy
  Posuda od plastičnih bočica: izradit ćemo zanimljiv vrtni dekor vlastitim rukamaPosuda od plastičnih bočica: izradit ćemo zanimljiv vrtni dekor vlastitim rukama
  Vjetrenjača iz plastične boce s vlastitim rukama: gradnja, primjenaVjetrenjača iz plastične boce s vlastitim rukama: gradnja, primjena
  Lijepa kutija plastičnih boca s vlastitim rukamaLijepa kutija plastičnih boca s vlastitim rukama
  Kako izraditi metlu iz plastične boce s vlastitim rukamaKako izraditi metlu iz plastične boce s vlastitim rukama
  » » Kako napraviti brod iz plastičnih boca
  LiveInternet