Tablica s vlastitim rukama: opis radnog procesa

Stol je jedan od potrebnih dijelova namještaja. Asortiman tih proizvoda, zastupljen na tržištu, je raznolik. Razlikuju se u obliku, svrsi, dizajnu i, naravno, po cijeni. Ali ponekad je vrlo skupo kupiti dobru, kvalitetnu kopiju. Međutim, ništa nas ne ograničava u želji da napravimo vlastiti stol, a značajno uštedjeti novac.

sadržaj

  Možda je jedan od najpopularnijih modela kuhinjski stol. Tehnologija njegove proizvodnje i sam proces ovisit će o odabranom dizajnu. Za tradicionalne modele, metoda proizvodnje gotovo je identična. Ovim načelom možete napraviti bilo koji stol, uključujući tenis, ako slijedite parametre.

  stol s vlastitim rukamaDa biste napravili kuhinjski stol s vlastitim rukama, morate napraviti radne komade. To može biti iverica, kao i konvencionalne ploče potrebne veličine. Počnite raditi s proizvodnjom poklopca jer je to najduži i naporan proces.

  Radom stol sa svojim rukama, valja imati na umu da se poklopac - najvažniji i ukrasni atraktivni element konstrukcije - može proizvesti na nekoliko načina.

  Metoda broj 1

  Kao osnova koristi se list žbuke. Iz nje se izrezuje oblik budućeg proizvoda: može biti pravokutni ili bilo koji drugi. Dobiveni dio je poliran na obje strane. Za snagu, vrh je prekriven plastikom. Može se posaditi na ljepilo. Preporuča se ljepilo BF-2. Donja strana poklopca je pokrivena lak za namještaj.  kuhinjski stol sa vlastitim rukamaMetoda broj 2

  Izrada tablice s vlastitim rukama, možete stvoriti ekskluzivnu kopiju. Da biste to učinili, samo ga pokrijte iz drvene šipke. Izgledat će ljepšom onom varijantom u kojoj se koriste različite daske s različitim uzorcima. Pridružuje se šipkama zajedno sa samohvatnim vijcima ili zalijepljen zajedno s ljepilom namještaja. Za veću čvrstoću poklopac se može načiniti višeslojno, zalijepljen na dno šperploče, a vrh je zaštićen plastičnim materijalom. Ako želite da izgleda prirodnije, možete spremiti teksturu drvenog pokrova, pokrivajući ga samo s lakom.

  Broj postupka 3

  Dobar izbor za pokrivač je šperploča, pogotovo ako sami izrađujete stol. Ovaj materijal je lako pronaći na prodaju, a nije potrebno koristiti samo visoko kvalitetne proizvode, srednje kvalitetna šperploča je vrlo prikladna. Za rad odaberite guste listove (od 12 mm). Glavna obrada površine obavlja se lakiranjem, a gornja strana zaštićena je plastičnom pločom.

  teniski stol vlastitim rukamaNoge stola izrađene su također iz iste šipke. Da biste ih popravili, pripremite okvir, skupljajući ga iz iste debljine ploča. Ovisno o obliku stola, može biti kvadratna, pravokutna ili trokutasta. Noge su fiksirane na kutnim zglobovima okvira. Na vrhu poklopca.

  Ako promatrate duljinu i širinu poklopca, možete sami napraviti i teniski stol. Jedina stvar koju treba zapamtiti: za ovu kategoriju stolova preporučljivo je napraviti čvrste noge pomoću čeličnog profila. Poklopac teniskog stola također treba biti jak i otporan na oštećenja, tako da ga morate prekriti plastičnim materijalom.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kralj je važan element bilo kojeg namještajaKralj je važan element bilo kojeg namještaja
  Izrađujemo mekane kuhinjske kuteve vlastitim rukama, proizvodnim značajkamaIzrađujemo mekane kuhinjske kuteve vlastitim rukama, proizvodnim značajkama
  Blagovaonica s ovalnim klizanjem: prednosti i nedostaciBlagovaonica s ovalnim klizanjem: prednosti i nedostaci
  Kako napraviti vibrirajuću stol sa svojim rukama?Kako napraviti vibrirajuću stol sa svojim rukama?
  Stroj za obradu drveta s vlastitim rukama: detaljan opis proizvodnjeStroj za obradu drveta s vlastitim rukama: detaljan opis proizvodnje
  Kako sami napraviti stolni transformator?Kako sami napraviti stolni transformator?
  Mehanizam za klizni stol: upotreba u proizvodnji namještajaMehanizam za klizni stol: upotreba u proizvodnji namještaja
  Stol s utjecajem beskonačnosti sa svojim vlastitim rukamaStol s utjecajem beskonačnosti sa svojim vlastitim rukama
  Tablica za kružnu pilu. S našim rukama napravimo stol za kružnu piluTablica za kružnu pilu. S našim rukama napravimo stol za kružnu pilu
  Metalni radni stol s vlastitim rukama: nacrtiMetalni radni stol s vlastitim rukama: nacrti
  » » Tablica s vlastitim rukama: opis radnog procesa
  LiveInternet