Tape Fuma: uporaba i opis

Phuma traka je fluoroplastični materijal za brtvljenje navoja, koji predstavlja neinteruzirani film proizveden valjanjem paketa. U izgledu, proizvod je snježnobijela fleksibilna traka za brtvljenje konacne veze cjevovodi. vrpcaMaterijal se može koristiti u svim uvjetima: pri temperaturi od minus 60 do plus 200 stupnjeva Celzijusa i tlak do 10 MPa. U nekim slučajevima dopušteno je koristiti sredstvo za pojačanje, koje djeluje pri tlaku od 40 MPa.

Ovisno o uvjetima rada, izdvaja se traka s tri oznake.

Prva se proizvodi u dvije varijante. Koristi se za kompaktne sustave koji rade s uobičajenim industrijskim tipovima okoliša, s strukturama koje prenose koncentrirane i razrijeđene kiseline i lužine. Ovaj beskonačni sloj sadrži masnoću iz vazelina.Drugi je stupanj dizajniran za brtvljenje sustava koji rade s jakim oksidansima i rješenjima.

Treći je također otporan na agresivne srednje i dijelovi rub pojasa prve dvije oznake, a posebna SCR filma.folijska traka za plin

Pored opisanih opcija, proizvodi se Tapa traka, namijenjena za trgovinu na malo. Također se koristi u svakodnevnom životu.

Postoje pravila za rad s materijalom. Prije ugradnje ventila, koji mora biti zavaren, potrebno je temeljito očistiti hrđu i prljavštinu konca. Za to možete koristiti benzin. Fum-traka ili vučna traka treba biti namotana na navoj čepa ili ventila tijekom navoja od početka. Svaki sljedeći skretanje mora djelomično preklapati prethodni dio materijala. Kako bi se spriječilo nastajanje bora i bora, koja se preklapa pri pričvršćivanju čepa i dovodi do dekompresije zglobova, traka bi trebala biti zategnuta.

Kako bi se olakšao rad, potrebno je koristiti materijal zajedno s valjkom, koji je pritisnut na dio s navojem, koji se kreće oko opsega. Nakon završetka namota, vrpcu treba čvrsto pritisnuti uz nit, lagano pomicanje prstima. Nakon izrade pečata, moguće je početi pričvrstiti dijelove, na primjer, dizalicu. To bi trebalo biti učinjeno s naporom, Phuma traka (ili vuča) je mijenjati i zauzima cijeli prostor između niti oba dijela strukture.

Ako je vodovod preokrenut previše, traka mora biti namotana sve dok se vijak ne napravi silom. U tom slučaju, materijal treba lagano izbočiti na mjestu spajanja cijevi i dizalice. Kada sve bude učinjeno, trebali biste otvoriti vodu i vidjeti ima li curenja.

Također se proizvodi plinska traka za plin, što omogućuje kompaktiranje ove vrste veze.

ŽL vrpca ili vučuPrednost materijala je njegova elastičnost. Phuma traka ne prolazi kroz uništavanje, ne dopušta koroziju da se formira na zatvaračima. Ako je potrebno, promijenite nešto u vodovodnoj cijevi, rastavljanje dijelova neće biti teško, što je teško reći o pečatima stvorenim na osnovi lana ili pakla.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Perforirana traka - neophodan građevinski materijalPerforirana traka - neophodan građevinski materijal
Brtvena traka, uporaba i gradnja kućanstvaBrtvena traka, uporaba i gradnja kućanstva
Paronitna brtva: karakteristike, vrste i opseg.Paronitna brtva: karakteristike, vrste i opseg.
Moderni višenamjenski materijal - držač trakeModerni višenamjenski materijal - držač trake
Što je PSUL za prozore? Područje primjeneŠto je PSUL za prozore? Područje primjene
Izolacijska traka za brtvljenje: vrste i karakteristikeIzolacijska traka za brtvljenje: vrste i karakteristike
Hermetična `Izhora BP-G35` - svojstva, značajke primjeneHermetična `Izhora BP-G35` - svojstva, značajke primjene
PVC izolacijska vrpca: SpecifikacijePVC izolacijska vrpca: Specifikacije
Parna izolacijska traka za prozore: tehničke specifikacijeParna izolacijska traka za prozore: tehničke specifikacije
Ljepljiva traka za parnu izolaciju: tehnička svojstva, namjena i značajke ugradnjeLjepljiva traka za parnu izolaciju: tehnička svojstva, namjena i značajke ugradnje
» » Tape Fuma: uporaba i opis
LiveInternet