Kako napraviti bućicu kod kuće? Praktični savjeti

Želite imati lijepo tijelo, ali odlazak u teretanu zahtijeva previše vremena i novca? Postoji alternativna - klasa s ponderom kod kuće. Iako treba napomenuti da će i kupnja tegovića i barbella koštati urednu sumu. Postavlja se sljedeće pitanje: "Kako napraviti bućicu kod kuće?". Da bi se dobio potreban inventar, nije potrebno mnogo: cement i pijesak, prazne boce, komad konvencionalnog željeza cijevi, metal

sadržaj

  banke.

  Kako napraviti bućicu kod kuće?

  Najprije odredite težinu bućice koju trebate. Ako vam je potreban inventar od 0,2 kg do 1 kg, kako bi se riješio problem kako napraviti tegovića kod kuće, bit će dovoljno uzeti male plastične boce i napuniti ih vodom ili pijeskom. Da biste dobili malo više težine, dodajte malo vode u spremnik za pijesak i čvrsto zatvorite poklopac. Za lekcije možete koristiti izdužene limenke s bilo kojim sadržajem. Njihova težina obično se tiska na pakiranju.

  Kako zamijeniti gumbe?  I kako napraviti bućicu kod kuće, ako trebate čvrstu težinu, na primjer, 2-6, ili čak 8 kg? To će zahtijevati malo više napora. Uzmite 4 metalne posude, na primjer, od boje, napunite ih dvije cementni mort, umetnite komad metalne cijevi u ovo rješenje. Provjerite je li cijev okomita. Nakon što se otopina skrutne, ponovite postupak za drugu stranu cijevi. Uz dumbbells primili, trebali biste ih rukovati pažljivo, ne bacajte ih oštro na podu, jer beton - tvar koja je teška, ali lomljiva, može ispucati ili ispucati. Usput, štap je slično napravljen. Dumbbells trebaju kratku ručku i laganu težinu, a za štap odabrati dužu cijev i veće staklenke.

  Što zamijeniti tegovi za bućanje, ako pri ruci nema cementnih mortova i željeznih cijevi? Oni će spašavati plastične boce s vodom ili drugim punilima, na primjer, sve s istim pijeskom. Odaberite svoju težinu ovisno o vježbi. Nije uvijek oblik bočica prikladan i prikladan za hvatanje. Možete odabrati takve plastične spremnike, koji već imaju ručku u svom dizajnu. Još jedna opcija za rješavanje problema kako stvoriti bučicu kod kuće je uporaba boce zapakirane u čvrstu torbu s jakim ručkama. Takva vrećica se može koristiti, izvodeći bućarske dizala na prsima, pri obavljanju različitih vrsta ožičenja. Ako vam je potrebna težina za izvođenje klupnih prešanja iz sklona položaja, bolje je koristiti široku, ali ne vrlo visoku vrećicu s kratkom ručkom.

  Dvoručni uteg dvoručnog teglica.

  Ako imate poznati hitler, možete mu dati nalog za izradu kućnih tegovača. Da biste to učinili, trebat će vam kratke trube i trube čelični lim. Specijalist će moći samostalno izrezati metalne krugove različitih promjera i stvoriti rupe u njima. Samo ih čisti. Nemojte zaboraviti naručiti posebne brave, koje će zadržati palačinke na ručki.

  Nadamo se da će naš savjet pomoći u izradi potrebnog inventara, a zatim postati vlasnik prekrasnog tijela!

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako napraviti vino s sok od jabuka kod kuće?Kako napraviti vino s sok od jabuka kod kuće?
  Kako napraviti jabučni ocat kod kuće?Kako napraviti jabučni ocat kod kuće?
  Jednostavan program obuke kod kućeJednostavan program obuke kod kuće
  Osnovni kompleks vježbi u teretani za djevojčiceOsnovni kompleks vježbi u teretani za djevojčice
  Novi namještaj od otpadnog materijala, ili Kako izraditi vlastite ruke od otoman iz plastične boceNovi namještaj od otpadnog materijala, ili Kako izraditi vlastite ruke od otoman iz plastične boce
  Kako napraviti vulkan kod kuće za bebu?Kako napraviti vulkan kod kuće za bebu?
  Set dumbbells - ključ uspjeha kućnih sportovaSet dumbbells - ključ uspjeha kućnih sportova
  Kako napraviti bar kod kuće od improviziranih materijala?Kako napraviti bar kod kuće od improviziranih materijala?
  Kako izraditi metlu iz plastične boce s vlastitim rukamaKako izraditi metlu iz plastične boce s vlastitim rukama
  Pritisak bućica na klupi za nagib: tehnika izvršenjaPritisak bućica na klupi za nagib: tehnika izvršenja
  » » Kako napraviti bućicu kod kuće? Praktični savjeti
  LiveInternet