Kako podignuti zidove u stanu vlastitim rukama

Najviše nenadmašan dizajn apartmana može biti razmažen, ako zidovi će biti prisutni neke hrapavosti, privlače pozornost svih domaćinstava i gostiju. U ovom slučaju, domaćin dobiva puno pitanja. Jedan od njih: "Kako podići zidove u stanu? "Da biste to učinili, morate odabrati neku metodu iz broja dostupnih.

Kako nivelirati zidove u stanu: odabrati načinKako podignuti zidove u stanuOvdje imate dvije mogućnosti: korištenje suhe smjese, ili koristiti suhozidom. Iz odabranog postupka ovisit će o načinu daljnje dorade ravne glatke površine. Ako je vaš izbor zaustavlja na gips, takav premaz može biti kit, boja ili zalijepiti na pozadinu da je volio. Takva površina nije prikladan za lijepljenje pločice, kao gips ima previše glatka i ravna površina, nije pogodna za takve svrhe.

Poravnavanje zidova za pozadinuGovoreći o tome kako podignuti zidove u stanu, valja napomenuti da većina ljudi preferira suhe mješavine. Pogodno je koristiti gipsane ili cementno-pijesne žbuke. Na takvom premazu pločica je lijepljena mnogo lakše, jer ima bolju adheziju. Za tapetiranje ili slikanje, takvi zidovi su također izvrsni.

Ako govorimo o tome kako razvrstati zidove u stanu, trebali biste razmotriti faze rada koji ovise o odabranoj metodi. Prva priprema se provodi. Da biste to učinili, površinu treba očistiti od stare tapete, pločica, nepouzdane žbuke, kao i ljuštenje boje s lopaticom, dlijetom i čekićem. Sav posao je važno obaviti što pažljivije, jer pod slojem žbuke može biti skriveno ožičenje, skriveno ne dovoljno duboko. Potrebno je neko vrijeme nekontrolirano energizirati stan kako biste se zaštitili. Prije izravnavanja zidova, potrebno je sve raditi sa električnim ožičenjima i osvjetljenjem.

Poravnavanje zidova ispod tapete sa suhim mješavinama

Nakon čišćenja potrebno je tretirati površinu posebnim premazom, što će povećati prianjanje. Poravnanje treba provesti ispravno postavljanjem posebnih svjetionika u obliku fleksibilnih aluminijskih elemenata pričvršćenih na površinu koja se obrađuje, što vam omogućuje da postavite razinu svih mjerenja. Zatim, na zidove možete nanijeti izravnavajuću smjesu, koja se sastoji od gipsa ili rotacijskog. Mješavina žbuke moraju biti pripremljeni u potpunosti u skladu s uputama. Primjena žbuke mora biti što preciznija i dosljednija. Gumica se proizvodi samo nakon što se sve žbuke osuše. Nakon što se završni premaz osuši, potrebno je mljevenje brusnim papirom.

Uskladiti zidove s gips ploče rukomPoravnavanje zidova s ​​pločama od gipsa vlastitim rukama nije jako teško. Kao svjetionik u ovom slučaju će poslužiti kao aluminijski profil pričvršćen na zid. Na njega se pričvršćuje listovi gipsokartona. Prije učvršćivanja ploča potrebno je ispuniti šupljine s materijalima toplinske izolacije.

Vidite da u rješavanju pitanja "kako podižete zidove u stanu", nema posebnih poteškoća, važno je odrediti kakvu će vrstu imati u finalu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Particije u jednosobni stan izvorno zoniruyut sobaParticije u jednosobni stan izvorno zoniruyut soba
Kako slikati zidove u stanu stilski, brzo i učinkovitoKako slikati zidove u stanu stilski, brzo i učinkovito
Zašto su veličine gips ploče važne?Zašto su veličine gips ploče važne?
Kako i ono što zidine zalijeću svojim rukama?Kako i ono što zidine zalijeću svojim rukama?
Kako ukrasti zidove vlastitim rukama. Kako ukrasti zid tapeteKako ukrasti zidove vlastitim rukama. Kako ukrasti zid tapete
Od razine zidova u stanu?Od razine zidova u stanu?
Zidovi u stanu nego završiti, osim pozadine?Zidovi u stanu nego završiti, osim pozadine?
Kako lijepiti pločice na ploči od gipsa: korak po korak upute i preporuke stručnjaka. Gips ploča na…Kako lijepiti pločice na ploči od gipsa: korak po korak upute i preporuke stručnjaka. Gips ploča na…
Bijela podloga ispod pozadine. Vrste primera, aplikacijska tehnologija, potrošnjaBijela podloga ispod pozadine. Vrste primera, aplikacijska tehnologija, potrošnja
Kako podići zidove.Kako podići zidove.
» » Kako podignuti zidove u stanu vlastitim rukama