Oklop i oklop - tetovaža za prave vitezove

Moda za tetovaže došla je do nas u 70-ima, kada je aktivnost različitih subkultura aktivno procvjetala. Danas, najpopularniji čelični tok. Tetovaža s oklopom može biti dostojan ukras jake muškarčevog ramena.

oklopna tetovaža

vrijednost

Napraviti tetovažu "oklop" ("oklop") smatra se isključivo čovjekovom privilegijom. To je kao da nosi oklop u srednjem vijeku. Ovaj je crtež simbol muževnosti, hrabrosti i hrabrosti. Ovisno o kombinaciji elemenata na slici, vrijednost može varirati. Na primjer, ako je tetovaža „ploča” nadopunjuje mač - to je znak brutalnosti i snagu duha, a ruža ili drugog cvijeća na zaštitu oklopa tretiraju se kao osjetljiva stvorenja draga Vitez, itd ...

Oklop s likom tigra, lava ili drugog grabežljivca znači snagu, hrabrost i zvijer za nositelja tetovaže. Najčešće je sa životinjom koja je privučena da je osoba koja je povezana sami suradnici tetovaža "oklop" na ramenu.

ZnačajkeNaravno, oklop izgleda vrlo neobičan i spektakularan. Za zaštitu tijekom bitaka srednjovjekovnih vitezova nosio je patronimski lat. Tattoo sa slikom oklopa također je vrsta zaštite od nevolja i nevolja. Ali nemojte zbuniti takvu tetovažu s likom viteza u oklopu. Možda je ovaj crtež napravljen na mjestima koja su služila kaznu. U zatvoru, tetoviranje s vitezovima čini ljude sklone okrutnosti, despotizmu i sadizmu.

oklopni tatu

Gdje napraviti oružje?

Tetovaže su za život. Postoje, naravno, načini uklanjanje tetovaža, kao što je laser. Ali taj je postupak prilično bolan i skup. Stoga je važno odrediti točno gdje će se nalaziti tetovaža, koja skica vam se sviđa i koja veličina namjeravate izvući.

Najčešće mjesto za tetovažu u obliku oklopa je rame. Međutim, sve ovisi o vašoj mašti. Želiš li napraviti tijelo oklopa? Tetovaža će izgledati vrlo impresivno na prsima. Ovo je mjesto koje najčešće odabiru suvremeni "ratnici" koji se bave povijesnim ogradom i rekonstrukcijom. Istina, osim uobičajenog oklopa, mogu dodati kacigu za skicu, štitove i druge predmete opreme.

Slika rukopisa s naljepnicama na ruku pojavljuje se rjeđe od oklopa ramena, ali još uvijek ima neke popularnosti u uskim krugovima. Na primjer, takvu tetovažu mogu nositi natjecatelji i majstori borilačkih vještina. Međutim, to vam ne sprječava odabir četke za tetoviranje.

Rjeđe, tetovaže s oklopom izrađuju se na nogama. Postoje dva razloga za to: oklop, u pravilu, gotovo nije zaštitio noge, a tetovaža na nogama nije vidljiva, osim ako stalno nose kratke hlače. I zimi je problematično. Druga stvar je ako odlučite napraviti tetovažu ne za show, već za sebe.

tetoviranje oklopa na ramenu

Savjet

Pažljivo pročitajte rad majstora, kojemu se namjeravate upisati. Ako je moguće, pokušajte se susresti s nekoliko svojih klijenata kako biste procijenili kakvoću tetovaža nakon nekog vremena. Idealna opcija bit će izbor umjetnika u tijelu, kojemu će se obratiti vaši prijatelji ili poznanici.

Nemojte piti alkohol prije nego što posjetite majstora. Anestetički učinak ionako neće biti, ali to će komplicirati rad stručnjaka. Nakon alkohola, male rane više krvare, što znači da se većina boja ispire i formira gustu kore.

Odlučno pristupite odabiru skica. Raspravite s majstorom, možda se neke nijanse ne mogu točno prenijeti.

Velika tetovaža u jednoj sesiji nije učinjena. Zato budite unaprijed pripremljeni za dodjeljivanje vremena za 2-4 šetnje u salonu.

I posljednja, ali ne i najmanje važno, tetoviranje je mala pukotina kože. I iza njih, kao i za bilo koju ranu, potrebna je briga. Čarobnjak će vam dati potrebne preporuke, što je vrlo važno promatrati ako želite zadržati crtež jasan.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Skyrim - moda za oklop i oružjeSkyrim - moda za oklop i oružje
Tattoo "orao" - simbol slobode i hrabrostiTattoo "orao" - simbol slobode i hrabrosti
Izvorni tetovaža `orao `Izvorni tetovaža `orao `
Oklop u "Terrariji": osobine i sorteOklop u "Terrariji": osobine i sorte
Anđeoska tetovaža: značenje tetovaža. Angel Wings TattooAnđeoska tetovaža: značenje tetovaža. Angel Wings Tattoo
Izvorna tetovaža - "Indijanci"Izvorna tetovaža - "Indijanci"
Svjetlo oklop (`Skyrim`): što se događa, gdje da ga dobijete i što je bolje nositi?Svjetlo oklop (`Skyrim`): što se događa, gdje da ga dobijete i što je bolje nositi?
Oklop `Skyrim`: sve o oklopuOklop `Skyrim`: sve o oklopu
Kao iu "Maynkraftu" kako bi napravio oklop boga i druge vrste zaštiteKao iu "Maynkraftu" kako bi napravio oklop boga i druge vrste zaštite
Koje vrste životinjskih tetovaža postoje?Koje vrste životinjskih tetovaža postoje?
» » Oklop i oklop - tetovaža za prave vitezove