Ideje za francuski manikuru: fotografije i preporuke

Francuski manikura je klasična. Ali, kao i svaki klasični dizajn, treba ga modernizirati. Zašto poboljšati nešto dobro? - možete pitati. Da biste dobili nešto lijepo. Ideje zanimljivog dizajna, na temelju francuske manikure, traže ispod.

Matt klasik

francuski manikura

Danas je standardni francuski manikura, nitko se ne iznenadi. Ali ako malo promijenite i igrate s teksturama, možete dobiti zanimljiv dizajn. Na primjer, prekriti nokte lakiranim lakom, a bijeli osmjesi - sjajni. I možete i obrnuto. Takva francuska manikura na kratkim noktima izgledat će vrlo atraktivna. Možda čak i bolje od dugih. Kako mogu to učiniti?

Morate početi s pripremom ploče za nokte na rad. Treba ga odmašćiti, a zatim pomoću noktiju ukloniti sjajni sloj. Sada možete primijeniti bazu. Može se eventualno mijenjati na kamufliranje ili višekratno. Sada morate staviti boju. Odaberite ovdje po vlastitom nahođenju. Možete koristiti bilo koju nježnu sjenu ružičaste, bež boje ili boje breskve. Onda biste trebali pokriti sve nokte s matnim vrhom. Nakon toga možete nastaviti s crtanjem "osmjesima". Najlakši način za to je matrica. Potrebno je staviti trake tako da se slobodni rub nokta može premazati. Preklapamo prste s bijelim lakom u dva sloja. Posljednja faza je primjena sjajanog sjaja na bijele osmijehe.

Odaberite jedan nokat

francuska manikura fotografija

Mogućnost takvog francuskog manikura danas se može smatrati već trivijalnom. Ali zbog toga još ne izgleda. Ne možete odabrati jedan nokat, već dva. I nije potrebno da prsti s crtežima na desnoj i lijevoj ruci budu jednaki. Ponovimo ideja francuske manikure, gore spomenuto.

Standardnom shemom pripremamo nokte. Odmastite ih i zapilivayem. Sad prekrivamo prozirnu podlogu. Ako niste zadovoljni prirodnom bojom nokta, možete nanijeti još jedan sloj pigmentiranog laka. Sada idite na smajliće. Moraju se obaviti na tim noktima na kojima neće biti crteža. Ako već dugo radite manikuru, onda vam neće biti problem da crtate čak i trake s finom četkom. Ako ovaj postupak uzrokuje poteškoće, upotrijebite matrice. Nakon toga možete ići na nokte s uzorkom. Pokrivamo ih bijele boje i osušimo ih.

Sada uzmite ružičasti lak i nacrtajte ovalni. Boja tamnocrvene boje privlači sjenu na pupoljku. Ostaje dopuniti sliku lišćem i stabljikom. Oni crtati s finim četkom. Najprije nacrtimo traku na kutikule, a zatim ga nadopunjujemo s ovalnim ovalovima s jedne strane. Pokrili smo dizajn sa završetkom i suhim noktima.

Cvjetna jakna

Francuski manikura noktiju

Ovaj dizajn francuske manikure izgleda zanimljivo. To je osobito važno u proljeće, tijekom cvjetanja trešnje, jabuke i šljive. Navedena brojka je više kao Sakura, ali nitko ne zaustavlja da se igraju s bojama. Kako mogu ponoviti dizajn?

Priprema ploča za nokte. Nakon što su podneseni i odmašeni, stavili smo bazu. Sada, bez iznimke, morate primijeniti boju u dva sloja. Podloga mora biti neutralna. Savršena boja bijelog ili svijetlog breskve. Točke su umočene u ružičastu boju i na svakom nokatu stavljamo na tri točke tako da tvore trokut. Bit će cvijet. Možete staviti dva ili tri cvijeća na jedan nokat, a također samo polovicu. S finom četkom, predstavljaju grančice i ukrašavamo ih lišćem. I oni bi trebali ići dijagonalno, kao da ponavljaju oblik nokta.

Ostaje nadopuniti dizajn s bijelim točkama. Možete ih napraviti s točkicama, kao i čačkalice. Završeni dizajn prekriven završnom obradom i osušen.

Novogodišnja jakna

ideje francuske manikure

Volite li zanimljive dizajne? Tada bi vam se svidjela gornja fotografija francuske manikure. Ovaj neobičan dizajn izrađen je vrlo jednostavno, ali izgleda impresivan. I može se nositi ne samo tijekom novogodišnjih blagdana. Da biste stvorili blagdansko raspoloženje, možete napraviti manikuru nekoliko tjedana prije Nove godine. Kako ga izraditi?Priprema noktiju za rad. Vidjeli smo ih i odmašle. Sada smo stavili bazu, a zatim - svijetlo crvenu lak. Osušimo rezultat. Na jednom noktu nacrtajte siluetu božićnog drvca. Ako ne možete pokrenuti konture jednake, ljubazno rezati sama matrica s trakom. Ostali nokti prikazuju snježne pukotine. Uz tanku četku povucite valovitu liniju ispod slobodnog ruba nokta. Sada obojite dobiveni prostor bijelim lakom. Na noktima možete privući pahuljice s jaknom. Pa, točke možete dotaknuti uz pomoć dječaka. Pokrijte dizajn s ciljem i osušite rezultat.

Romantični francuski

francuska manikura s fotografijom

Ne znate koji dizajn ukrašavate nokte? Francuski manikura uvijek će biti prikladna. Možete ga nadopuniti malim crtežima bilo kojeg predmeta. Na primjer, srca. Takva manikura neće biti prikladna ne samo za Valentinovo. Djevojka može ukrasiti nokte s ovim dizajnom prije odlaska na datum. Manikura je stvorena prema klasičnoj shemi. Nail ploče su podnesene i odmašćene. Tada su prekrivene osnovom i bojom. Na vrhovima noktiju privući osmijeh. Ali s ovim dizajnom vrijedi koristiti klasičnu bijelu boju, ali srebrni ili zlatni lak. Ostaje nadopuniti manikuru srcima. Možete ih slikati četkom. A slika ne mora biti jednobojna. Možete kružiti srce crnim obrisom i bojiti ga bijeli sjaj.

Ako ne znate kako nacrtati, to ne smeta. Sliders i naljepnice su na prodaju. Postavite slike na nokte, a zatim ih ojačajte uz pomoć završetka.

Grafička varijanta

Nakon što ste pripremili nokte za rad, trebali biste ih poravnati pomoću baze. Sad stavimo kamuflažu i osušimo rezultat. Uzimamo tanku četku, uronimo ga u bijeli lak, a zatim nacrtimo dijagonalnu traku na slobodnom rubu nokta. Ispunite rezultat trokuta s bijelom bojom. Ista operacija obavlja se crnim lakom. Kako bi dizajn izgledao zanimljivije, možete nacrtati tanku crnu traku paralelnu s trokutom iste boje. Pokriti dizajn s ciljem.

Francuski, rhinestones i bouillon

francuski manikura

Unatoč činjenici da ovaj dizajn preuzima prisutnost rhinestones, nokti ne izgledaju vulgarno. Žudnja daje francuskom manikuru. Fotografiju noktiju možete vidjeti iznad. Ponovite ovaj dizajn je vrlo jednostavan. Prva stvar koju trebate izrezati nokte i razrijediti ih. Tada biste trebali staviti bazu, a zatim maskirati ili bojati. Sada, uz pomoć pruga, morate stvoriti bijele osmijehe. Ali ne bi trebali biti učinjeni na svim noktima. Jedan prst treba ostati bez uzorka. Na tom noktu u budućnosti ćemo ljepiti rhinestones. Nakon što je francuska manikura spremna, pokrivamo ga s vrha.

Sada možete nastaviti s projektiranjem. Na tanki sloj nenadoknute vrha ljepili smo velike kristale. Brzo osušite nokte tako da se strukovi ne pomaknu. Sada morate nanijeti još jedan sloj vrha i staviti male juhe na nju. Ponovno, osušite manikuru i popravite dekor s još jednim slojem završetka.

Briljantna jakna

noktiju fotografije francuske manikure

Ako ste dosadili standardnim opcijama za manikuru, osvježite dizajn sjajnom folijom. Ova verzija manikura izgledat će ne samo izražajna nego i svečana. Kako stvoriti sličan dizajn? Pripremamo pločice noktiju i nanosimo kamuflažu. Sada ćemo sušiti naše nokte i spustiti se na dizajn. Briljantni "osmjesi" mogu se stvoriti uz pomoć posebnih traka naljepnica. Trebali biste zalijepiti tanku matricu na noktu i pokriti ga s završetkom. Možete nacrtati sjajnu traku s tankom četkom ili pomoću posebne matrice.

Matte + sjajna obrada

ideje francuske manikure

Ako želite dobiti originalni dizajn, ali ne želite previše raditi, stavite okladu na crtež, ali na račun. Matni nokti s sjajnim savjetima izgledaju stilski. A dizajn, izveden u crnoj boji, zasigurno neće ostati nezapažen. Kako mogu ponoviti ovu manikuru? Potrebno je pripremiti nokte i nanijeti ih na ravnu podlogu. Sada pokrivamo sve čavle crne boje. Ako je lak na vama tekućina, potrebno je staviti lak u dva sloja. Preklapamo rezultat s matiranom završetkom. Sada morate stvoriti sjajne pruge.

Koristeći matrice, odvojimo slobodan rub nokta i prekrivamo ga crnim lakom. I ovaj put pokušamo širiti boju tankim slojem, tako da se ne ispunjava nigdje. Osušite rezultat i pokrijte vrh nokta sjajnom završnom obradom. Posljednja akcija je uklanjanje matrice.

Lacy francuska jakna

francuski manikura

Ako kombinirate dvije dizajnerske ideje, dobivate zanimljiva rješenja. Francuski manikura s uzorkom čipke neobičan je način ukrašavanja noktiju. Naravno, to zahtijeva mukotrpno crtež, ali rezultat je vrijedan napora koji se troši na njegovo stvaranje. Kako mogu ponoviti ovu manikuru kod kuće? Morate početi sa standardnom pripremom noktiju. Nakon toga, potrebno je pokriti pločice noktiju lakom. Možete ponoviti istu grafičku verziju dizajna kao na gornjoj slici, ali možete odabrati bilo koji drugi veseli boja. Ali treba imati na umu da boje treba uzeti suprotno, kako bi se postigao veći efekt. Nakon što su nokti obojeni, možete nastaviti stvarati sliku. To će pokriti slobodan rub nokta i može ići gotovo do pola noktiju.

Možete izraditi crtež pomoću finih četkica i matrice. Kao on može uzeti rez svih tkanina od čipke. A ako se ne želite gnjaviti, možete kupiti klizače čipke. Konačna akcija je pokriti nokte s vrhom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Najnovije ideje manikura kod kućeNajnovije ideje manikura kod kuće
Briljantne klasike: jakna s kristalimaBriljantne klasike: jakna s kristalima
Kratka uputa: kako napraviti manikuru kod kuće na kratkim noktimaKratka uputa: kako napraviti manikuru kod kuće na kratkim noktima
Postoji ideja manikure za kratke nokte!Postoji ideja manikure za kratke nokte!
Nove godine dizajn noktiju: ideje i fotografijeNove godine dizajn noktiju: ideje i fotografije
Dobro njegovane ruke i nokti. Kako napraviti francuski manikuru kod kućeDobro njegovane ruke i nokti. Kako napraviti francuski manikuru kod kuće
Kako napraviti natrag jaknu?Kako napraviti natrag jaknu?
Trend zimske manikureTrend zimske manikure
Manikura ružičasta: opis, priprema i idejeManikura ružičasta: opis, priprema i ideje
Manikura s prugama - elegantna i lijepaManikura s prugama - elegantna i lijepa
» » Ideje za francuski manikuru: fotografije i preporuke
LiveInternet