Dizajn žutih noktiju: opcije, fotografija

Ova sezona puna je trendova. Jedan od njih je manikura u sunčanim tonovima. Dizajn žutih noktiju razrjeđuje sivo svakodnevni život i donosi blistave bilješke u svakodnevni život. Solarni marigoldi također će biti relevantni u toplim proljetnim i ljetnim danima.dizajn žutih noktiju

pravila

Sada razmotrite opća pravila manikura u žutim bojama:

  1. Dužina. Treba zapamtiti da je dizajn žutih noktiju relevantan samo za kratke ili srednje dužine noktiju. Ovaj se zahtjev u potpunosti podudara s trendi trendova manikura. Dugi žuti nokti izgledaju vulgarno i neprivlačno.
  2. Obrazac. Najviše preferirani oblik je ovalni ili zaobljeni kvadrat. Žuta manikura ne odgovara s oštrim noktima. Dopušten oblik badema, ali samo na uskim noktima.
  3. Dekor. Žuta lak je savršeno kombinirana s dodatnim dekorom: perle, rhinestones, svijetle, kontrastne akcente, zanimljive crteže. U jednom dizajnu možete koristiti nekoliko vrsta dekorova.

žuta slika za dizajn noktiju

Kombinacija boja

Dizajniranje žutih čavala izgledalo je skladno i moderano, a kada ga izradite trebate razmotriti značajke kombinacija boja.

Paleta žute boje je uobičajeno podijeljena u dvije skupine: hladne i tople tonove.

  • Hladne nijanse žute savršeno se kombiniraju s drugim hladnim bojama. Možete sigurno koristiti plava, plava, zelene, mente, ljubičaste i ljubičaste tonove.
  • Topla nijanse žute obično se kombiniraju s toplom paletom boja. To uključuje bež boje, narančaste i crvene boje.

Jednobojna i akromatska manikura u žutim tonovima

Za one koji vole koncizan dizajn u manikuri, to će učiniti jednobojna verzija dizajna. Žuta ima veliku paletu boja. Svijetle, sjajne boje pogodne za rekreaciju. Mirno pastel nijanse žute boje bit će korisno ne samo za romantične prirode, već za uredske radnike. Dodatni elementi dekoriranja pomoći će da malo omekšati pretjerani minimalizam monokromatskog dizajna.noktiju s žutim cvjetovima

Akrilna manikura u žutima podrazumijeva kombinaciju s bijelim, sivim i crnim nijansama. Ovi neutralni tonovi u potpunosti mogu transformirati solarni art. Dodavanje bijele ili svijetlo sive učinit će dizajn žutih noktiju nježnim. Crne i tamno sive akcenti mogu pročistiti neozbiljan manikuru ili ga agresivno.

Nadopunjujemo crni dizajn noktiju žute boje: fotoid

Crni lak imao je snažnu poziciju u trendovima modne manikure. Kombinacija bilo kojeg laka s tamnim elementima odavno je popularan način da se zanimljiv naglasak i diverzificiraju dizajn noktiju. Žuta i crna s pravim izborom boja izgledaju skladno i plemenito.

Ova manikura može se izvesti u svijetlim ljetnim tradicijama, dodajući jednostavne uzorke ili smiješne crteže. Za tople sunčane dane, žuta manikura s crnim prugama, polka točkicama ili mačjim njušcima savršena je. Dekor u obliku čipke ili složenih apstraktnih uzoraka učinit će dizajn više profinjenijima. Ova opcija dizajna noktiju dobro će se kombinirati sa svečanim odijelom.

noktiju žuta s crnom

Žuta i narančasta

Ništa manje uspješna je kombinacija žute i narančaste boje. Ove nijanse posebno su važne u proljetno-ljetnom razdoblju. Oni uzrokuju trajne udruge sa sunčevim zrakama, cvijećem i plodovima. Jedan od popularnih načina korištenja žute i narančaste boje u dizajnu noktiju je gradijent. Glatki prijelaz s jednog tona na drugi izgleda zanimljivo i privlači poglede drugih.

Žuti dizajn noktiju uz dodatak narančastih uzoraka i elemenata izgleda sočno i atraktivno. Popularna varijanta kombinacije ovih dviju boja je imitacija voća.dizajn noktiju u žutoj boji fotografije

Žuta i plava

Topla sezona izvrsna je prilika za eksperimente. Možete kombinirati privlačne boje i stvoriti jedinstveni dizajn noktiju. Na primjer, plava s žutom bojom dobro je kombinirana. Ali morate se sjetiti važnog pravila: tople ili hladne nijanse tih boja trebale bi se koristiti samo zajedno s istom toplom ili hladnih tonova.

Za ljetne varijante manikura pojavit će se kombinacije svijetle žute boje s plavim nijansama. U proljeće, nebo-plavi ton izgleda cool s nježnim žutim tonovima.Još jedna značajka manikura u plavim i žutim bojama je da samo jedna od ovih nijansi mora biti dominantna. U ovom slučaju dizajn izgleda skladno i nije preopterećen.

dizajn noktiju s žutim

Francuski jakna u žutoj boji

Modni sada boja francuske manikure izgleda apsolutno na poseban način u žutoj verziji. Odlikuje se različitim oblicima osmijeha. Zanimljive mogućnosti su zigzag, trokutasto i kvadratno. Smjer može biti i nestandardan, vertikalan ili dijagonalan. Osmijeh se može prikazati na slobodnom kraju nokta ili na podnožju. Možda kombinacija dva osmjeha.

Francuski može biti svijetao, s dodatnim ukrasnim elementima umjesto klasičnog osmijeha. Ako se francuska manikura izvodi u nježnim pastelnim bojama, onda izgleda prirodno i prirodno na noktima.

dizajn žutih noktiju

Nije previše uspješan dizajn žutih noktiju je klasična francuska jakna s crnim osmijehom. Vizualni elementi takvog nail art će se percipiraju odvojeno jedan od drugoga.

Žuta manikura s uzorkom

Proljetne i ljetne verzije manikura pune su svijetlih boja i uzoraka. Žuti dizajn nije bio iznimka. Ova boja može biti savršena pozadina za apstraktne skice, cvjetne uzorke i etničke ukrase. Dizajn noktiju sa žutim cvjetovima savršeno se uklapa u modne trendove ove sezone. Odličan izbor bit će, na primjer, prozirna prirodna umjetna noktiju s nježnim pastelnim žutim cvjetovima.

žuta slika za dizajn noktiju

Manikura kod kuće

Prekrasan žuti dizajn nokta također se može napraviti sami. Potrebno je samo minimalan skup alata za umjetnost i slobodno vrijeme noktiju. U nedostatku odgovarajuće vještine, trebate odabrati svijetle nijanse žute za manikuru. S kombinacijom takvih tonova, male nedostatke bit će gotovo nevidljive.

Uz pomoć tanke četke lako je izraditi trendovski prugast dizajn i uz pomoć dude - manikuru u grašak.

Zanimljivi učinak na nokte može se postići čak i bez upotrebe dodatnih alata. Na primjer, svoje nokte možete bojati različitim nijansama žute boje i postići glatku prijelaznu boju. Varijacija s uobičajenom izmjenom dviju nijansi vrlo je jednostavna, ali izgleda zanimljivo, osobito ako dodate ukrase u obliku rhinestona.

Stilisti su pripremili ugodno iznenađenje - ove sezone žuti lak ne treba kombinirati s haljinom iste boje. Dovoljno je jedan ili nekoliko naglasaka u priboru. Ili možete postići kombinaciju boje u odjeći tonom koji nadopunjuje žutu boju u manikuri. Eksperimenti, neočekivane kombinacije i svijetle slike dobrodošle su.

noktiju žuta s crnom

Žuta manikura je moderna, relevantna i vrlo raznolika. Dizajn u ovoj boji prikladit će gotovo svaku situaciju sa vještoom bojom i dekorom.

zaključak

Sada znate napraviti žuti dizajn noktiju. U članku je prikazana slika nekih ideja za jasnoću. Nadamo se da su vam informacije korisne i zanimljive.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako napraviti Square Nails: Savjeti i trikoviKako napraviti Square Nails: Savjeti i trikovi
Moda manikura za kratki noktijuModa manikura za kratki noktiju
`Žuta manikura`: ideje i načini stvaranja`Žuta manikura`: ideje i načini stvaranja
Žuta jakna - neobičan klasikŽuta jakna - neobičan klasik
Crvena manikura s rhinestones: najbolja kombinacija, zanimljive idejeCrvena manikura s rhinestones: najbolja kombinacija, zanimljive ideje
Moderna manikura na dugim noktimaModerna manikura na dugim noktima
Jednostavno napravite manikuru! Francuski manikura na kratkim noktimaJednostavno napravite manikuru! Francuski manikura na kratkim noktima
Manikura s sova: ideje, značajke, fotografijaManikura s sova: ideje, značajke, fotografija
Lijepa ljetna manikura: tratinčice na noktimaLijepa ljetna manikura: tratinčice na noktima
Manikura za kratke nokte: kako to može bitiManikura za kratke nokte: kako to može biti
» » Dizajn žutih noktiju: opcije, fotografija
LiveInternet