Kako odabrati tonik za Perfect Makeup

2011

sadržaj

  Nažalost, idealna i savršena koža može se pohvaliti nekolicinom, pa maskiranje i korektivna sredstva trebaju biti u sastavu bilo koje djevojke. Tonska krema je temelj ispravnog i lijepog make-upa.
  Ali kako odabrati temelj za savršeni make-up? Moderna tonalna baza u pravilu sadrži komplekse različitih vlaženja koja su sposobna zadržati vlagu na površini kože. Najčešće se koristi za tu svrhu ekstrakt kamilice, aloe vere, kalendule i hialuronske kiseline. Te korisne komponente pomažu izliječiti razne mikroploče, budući da funkcija obnove počinje raditi brže s učinkovitom vlagom.

  Naravno, tonalna osnova može stvoriti savršeni make-up, učiniti kožu baršunastom i glatkom, uskladiti ten, ali za to morate znati kako odabrati temelj za savršeni make-up.
  Stručnjaci preporučuju "udaranje" tekućeg vrhnja na kožu lica mekom pritiskom jastučića prstiju. U ovom slučaju, valja se kretati u horizontalnom smjeru da "pomakne" teksturu do granica vašeg lica. Zahvaljujući ovoj posebnoj tehnici, nesavršenost kože lijepo je maskirana, a sam temelj je gotovo nevidljiv. Završna faza će biti lagani i transparentni sloj praha, koji će popraviti korektivnu osnovu i omogućiti joj da traje što je dulje moguće.  u večernji make-up stručnjaci preporučuju primjenu gustijeg sloja sredstva za maskiranje, a za to je potrebno koristiti suhu spužvu. Vrlo neobičan i zanimljiv efekt će rezultirati ako u večernjim sastavima pomiješate nekoliko tonskih baza. Za hramove i jagodice, bit će potrebno odabrati tamnije nijanse, a za "sredinu" lica - svijetle tonove. Ova metoda primjene šminke učinit će vaše lice aristokratskim i vizualno suženim.

  Svaka djevojka mora znati odabrati pravu osnovu za savršeni make-up, osobito gamu boje sredstvo za korekciju. Kad koristite tonsku osnovu, postoji opasnost od pretvaranja lica u neprirodnu masku. Glavni savjet stručnjaka kako odabrati temelj za savršeno make-up je vrlo mali trik - prije kupnje proizvoda koji trebate staviti mali dodir na obraz. U tom slučaju, ako je boja jednaka tonu vašeg lica, onda će ova tonska temelj pomoći u stvaranju idealnog make-upa! Ako sumnjate u vaš izbor i ne znate kako odabrati temelje za savršeni make-up, onda biste trebali obratiti pažnju na žućkaste nijanse, koje uglavnom idu pod neparne brojeve. Ova shema boja pogodna je za gotovo svaku djevojku. Osim toga, treba imati na umu da bi korektivna sredstva trebala biti barem jedan ton lakši od vašeg vlastitog tena, osim ako naravno ne želite stvoriti sliku "šlag"! Naravno, preporuča se da ne odaberete boju temelja, što je vrlo različito od vašeg prirodnog.

  Naravno, svaka djevojka, čak i ako ima savršenu kožu, barem jednom je trebala prilagoditi ten i sakriti svoje male nedostatke. Štoviše, temelj savršenog i prirodni make-up je pravi izbor tonskog

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Tonalna krema: recenzije, specifikacijeTonalna krema: recenzije, specifikacije
  Kako podići ton lica? Tajne besprijekornog sastavaKako podići ton lica? Tajne besprijekornog sastava
  Kako pravilno primijeniti temelj na licu? Suptilnost od MajstoraKako pravilno primijeniti temelj na licu? Suptilnost od Majstora
  Kako odabrati najbolju kremu temeljaKako odabrati najbolju kremu temelja
  Tonska krema `Loreal` Mat Majik` `: odgovori o kozmetičkim…Tonska krema `Loreal` Mat Majik` `: odgovori o kozmetičkim…
  Tonalna krema `Max Factor` Facefinity 3in1: recenzije, sjenila, opisTonalna krema `Max Factor` Facefinity 3in1: recenzije, sjenila, opis
  Osnova za make-up - što je to? Kako odabrati pravu šminku i kako ga koristiti?Osnova za make-up - što je to? Kako odabrati pravu šminku i kako ga koristiti?
  "Šminka zauvijek" - kozmetički kozmetički make-up"Šminka zauvijek" - kozmetički kozmetički make-up
  Osnova za make-up - mora-imati svake ženeOsnova za make-up - mora-imati svake žene
  "Armani" - temelj za savršenu make-up"Armani" - temelj za savršenu make-up
  » » Kako odabrati tonik za Perfect Makeup
  LiveInternet