Strukovi na noktima: to je stvarno lijepo

Kako se ne bi izgubili u velikom izboru materijala za dekor noktiju i točno odabrati tu opciju iz stotina mogućih, što će zaista biti najbolji? Strukovi na noktima mogu izgledati sjajan, a mogu - jeftini i neukusni.

sadržaj

  Kako zalijepiti kristale?

  Da biste zalijepili paste, dovoljno je imati uobičajeni lak za nokte i površinski premaz. Takav dizajn trajat će samo onoliko koliko i sami lakovi, zato je važno odabrati čvrsto vrh i nije običan bezbojnog laka. Ako želite više siguran u formi, ili nepoželjni dijamanata pokriti gornji, možete koristiti ljepilo za umjetne nokte, koji se prodaju ne samo u specijalizirani, ali u trgovinama uobičajenim lanca. Strasses su zalijepljeni na mokrom ili potpuno osušenom osnovnom lak. Druga mogućnost je bolje - nema opasnosti od razmazivanje osnovne pokrivenost i može se lako prepoznati liniju, koja će biti zalijepljen dekor. Linije su označene vrlo tankim četkom s bezbojnim lakom ili, ako je dizajn složen, u drugoj boji. Strasses mora biti uzeti sa čačkalica ili tanka četkom umočen u vodu. Možete koristiti pincete, ako rhinestones imaju prikladan oblik za to. Kao što možete vidjeti, sve je vrlo jednostavno, ne morate imati diplomu nyl-dizajera za stvaranje spektakularnih manikura s rhinestones, prilično malo strpljenja i točnosti. I, naravno, trebamo pomno osmišljenu ideju.

  rhinestones na noktima

  Kako ne pretvoriti rhinestone na nokte u loš okus?

  Prvo pravilo izgleda vrlo jednostavno: što su rhinestone manje, to bolje. To nije samo sjaj koji može postati opsesivan, već i da umjetni kamen čini manikuru gori ne samo u stvari nego i vizualno. S ove točke gledišta, manje rhinestone su pouzdanije. Oni se mogu grupirati i raspršiti preko površine noktiju bez straha od suviška. Veliki strassovi su dobri kao naglasak na jednom noktu, ali je vrlo teško dati ih lijepo na svim prstima. Iako mogu pomoći stan ravni za metal. Sada na prodaju puno nakit za nokte, koji imitiraju ne samo dragog kamenja. Crescents, rhombuses, drops, leaves - lako se mogu napraviti glavni naglasci u dizajnu i stvoriti spektakularnu manikuru bez puno boja i četki.

  nokte s fotografijama strukova

  Važno je zajedničko rješenje boja. Imajte na umu da na fotografijama ovog članka gotovo da nema mogućnosti dizajna, pri čemu će se koristiti više od dvije nijanse. Naravno, moguća je varijanta višekratnog manikura, ali u ovom slučaju nisu dodatni dekorativni elementi, naprotiv, oni igraju pomoćnu ulogu: motivi koji se ponavljaju na svakom prstu čine crtež integralnijim.

  nokte s fotografijama strukova

  Vrlo lijepa mreža od rhinestones - to je prilično lako i za vanjski efekt, i za izvedbu dizajn. Rhinestones mogu biti različite veličine i boje, ali isto će izgledati spektakularno. Umjesto toga, možete koristiti juhe - dekorativne kuglice staklene keramike.

  rhinestones na noktima

  Nail dizajn s rhinestones: modne mogućnosti

  Nokti s rhinestones, fotografije koje vidite dolje, naravno, su lijepe, ali će izgledati dobro samo u određenim situacijama, na primjer, oni savršeno stane sliku u stilu hime-gyaru. U drugim slučajevima to će biti ono što engleski poziva "preopterećen". Općenito, obilje cvijeta na noktima odavno su izvan modne, a cijenjene su, rafinirane opcije.rhinestones na noktima

  Sljedeća slika prikazuje svijetlu večernju verziju. Nedavno je manikura izgledala kao cijeli posao, jedan sastav. Dakle, razmišljati o dizajnu jednog nokta i samo ga ponoviti na ostatak za stvarno moderan "luk" nije dovoljno. Ovaj trend je osobito dobar u odnosu na rhinestone: možete ukrasiti nokte dekorom, ali važno je da ih ne preopterete.

  oblik noktiju s rhinestones

  Obratite posebnu pozornost na četveronoške strukove. Snaga linija nadoknađuje svijetli sjaj i balansira manikuru.

  nokte s fotografijama strukova  Vrlo lijepe rhinestones-squares za metal. Unatoč povećanom stupnju svjetlosti, oni izgledaju vrlo dobri u svakodnevnoj manikuri i uspješno nadopunjuju odjeću s modnim etničkim notama. Međutim, treba imati na umu da takvi nokti su vrlo svijetli pribor.

  rhinestones na noktima

  Treba imati na umu da horizontalne linije mogu pružiti samo žene dugih noktiju. Ako je kratki nokti i široko, od poprečnih bendova bolje je odbiti. Vertikalne trake, naprotiv, vizualno proširuju pločice noktiju.

  rhinestones na noktima

  Manikura na donjoj slici vjerojatno nije bila tako spektakularna, bez malih trgovačkih rhinestona koji uspješno prekidaju dosadnu strogost jednobojne ljestvice.

  nokte s fotografijama strukova

  Velike ili vire kristali bolji su smješteni u podnožju noktiju - u sredini ili na vrhovima velikih dekorativnih elemenata će izgledati neprirodno i teško.

  oblik noktiju s rhinestones

  I ravni strukovi prilično je moguće naglasiti izbočeni dio noktiju, postignuvši učinak izvorne francuske jakne.

  oblik noktiju s rhinestones

  Vrlo stvarni izgled rhinestones na noktima, uređen prema shemi obrnutog lunarnog manikura. nokte s fotografijama strukova

  Možete se probati s rhinestones, za tako moderan manikura, uz umjetni kamen, glitter laka je potrebno.

  rhinestones na noktima

  Mesh od rhinestones je idealan za one koji žele ukrasiti cijelu površinu noktiju s istim uzorkom. Obratite pažnju na manikuru prikazanu ispod. Prvo, kao osnova popularna u novije doba, bijela boja. Drugo, rhinestones imaju izražajan konični oblik, nalik trnjem na rocker jakne.

  oblik noktiju s rhinestones

  Čak i multi-boji dijamanata boje poput žute, crvene, zelene i plave može uspješno kombinirati u jednom manikura. U dizajnu prikazanom u nastavku, uz njihovu pomoć, bilo je moguće postići zanimljiv efekt vitraja.

  rhinestones na noktima

  Što susjedi "ne vole" rhinestones na noktima? Kao što se može vidjeti iz primjera gore, možete podnijeti lijepo sve, čak i čini se da je jeftin na prvi pogled, svijetle boje kamenje izrađene od plastike. Međutim, trebali biste biti oprezniji s ovim kombinacijama: svijetle boje basecoat, na primjer kiseline-roza i velikih strazy- tri ili više aktivnih boje u lak za nokte, dijamanata na vrlo dugim noktima, cvjetne uzorke i krajolika i druge zapetljan dizajne sa rhinestones.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Nacrtajte nokte. Jednostavne lekcijeNacrtajte nokte. Jednostavne lekcije
  Kratka uputa: kako napraviti manikuru kod kuće na kratkim noktimaKratka uputa: kako napraviti manikuru kod kuće na kratkim noktima
  Lijep nokti. Francuski jakna sa slikomLijep nokti. Francuski jakna sa slikom
  Postoji ideja manikure za kratke nokte!Postoji ideja manikure za kratke nokte!
  Shellac dizajn. Idealno premazivanje gel-lakomShellac dizajn. Idealno premazivanje gel-lakom
  Kako koristiti gel lakove: nekoliko jednostavnih savjetaKako koristiti gel lakove: nekoliko jednostavnih savjeta
  Naljepnice na noktima kako ljepiti? Kako koristiti naljepnice na noktimaNaljepnice na noktima kako ljepiti? Kako koristiti naljepnice na noktima
  Lažne nokteLažne nokte
  Naučimo kako crtati ružu na noktimaNaučimo kako crtati ružu na noktima
  Kako kristali ljepiti na gel-laku: korak-po-korak upute, preporuke stručnjaka i recenzijeKako kristali ljepiti na gel-laku: korak-po-korak upute, preporuke stručnjaka i recenzije
  » » Strukovi na noktima: to je stvarno lijepo
  LiveInternet