Snaga kose - je li to stvarno?

Svatko zna lijepu kosu Sarah Jessica Parker, a mnoge žene sanjaju iste zdrave i bujne kose. U intervjuu ova uspješna žena, a standard stilu rekao da koristi samo šampon za konje, a potom ju je to priznati, a većina holivudskih ljepotica. Nakon takvog otkrivenja mnogih predstavnika lijepši spol su požurili u dućanu kupiti šampon loshadkiny. I mnogi tvrde da kosa pojavio stvarno KS: recenzije ove vrste mogu se naći na raznim ženskim stranica i portala. No, u usporedbi s pozitivnim ocjenama, postoje i negativni. Pogledajmo zajedno koliko je korisno ili štetno šampon za konje

sadržaj

  ljudske kose.

  Je li pogodan za ljude konjskog šampona

  Proučavajući šampon sastav za ljude i konje, nećete naći nikakve posebne razlike. Naprotiv, životinja objekt uglavnom pobijedi jer sadrži minimalno kemijskih dodataka, ali lanolin, kolagen i druge komponente, to je vrlo korisno za kosu, u sve većem broju. Kat koji se nalazi u njoj jest sastav sapuna čak su i naše bake oprale glavu i imale prekrasnu lijepu kosu.

  Međutim, koncentracija tih tvari u šamponu je znatno veća nego u sredstvima za ljude. Dakle, korisne su tvari korisne za ljudsku kosu, ako su u takvoj količini? Stručnjaci tvrde da sadržaj katrana u šampon konja ponekad veći nego što je potrebno osobi.

  Naravno, lanolina i kolagen su vrlo korisne: obavija kosu, oni čine lijepu kosu, ali se stalno u tom stanju, kosa slabije, tanje i na kraju postaju krhki. Uzgajivači peru svoje ljubimce malo prije važnih događaja u ostatku vremena ograničen na temeljito čišćenje i češljanje.

  Snažna pjena, karakteristična za šampon za konje, nastaje zbog sadržaja alkalija. Potrebno je za životinje, jer savršeno neutralizira povećanu kiselost kože i znoj. Ali ljudska koža je drugačija, pa redovna upotreba šampona za konje prije ili kasnije dovodi do kršenja pH ravnoteže.

  Konjska snaga kose je stvarnost  Ne može svatko naučiti od pogrešaka drugih ljudi, pa ako i dalje odlučite isprobati ovaj alat, svakako slijedite pravila.

  Prvo, šampon za konje može se prati samo vlasnici normalnih i masna kosa, Ali za suhe brave, ne odgovara i može biti opasno. U ovom slučaju, bolje je koristiti posebne alate i odgovarajuću vrstu maski.

  Drugo, osobe s kožnim bolestima - seborrhea, perut, dermatitis ili neki drugi - šamponi za konje nisu prikladni.

  Treće, potrebno je jako razrijediti proizvod: čak i za životinje, vlasnici razrjeđuju šampon u omjeru od 1:10, što možemo reći o nekoj osobi.

  Četvrto, osoba loshadkin šampon preporuča se koristiti više od jednom tjedno i ne dulje od dva do tri mjeseca, a onda se bolje vratiti se uobičajenim sredstvima.

  I što je najvažnije - nakon korištenja sredstava za konje, apsolutno je potrebno primijeniti masnu hranjivu masu prikladnu za vašu vrstu kose.

  Još bolje, koristite šampon „konjskih snaga” za ljude: ovaj alat je posebno dizajniran za ljudske kose i ima potrebnu ravnotežu hranjivih tvari - kolagen, lanolin i provitamin B5, kao i neutralni ljudskoj koži pH ravnotežu. Lanolin pruža koži zaštitu od pregrijavanja. Kolagena štiti vlas i vraća strukturu kose, izglađivanje ceramida ploče. Provitamin B5 stvara zaštitu od gubitka vlage zaštitni film. Zahvaljujući šamponu "Horsepower" možete imati lijepu, zdravu, dobro njegovanu kosu, bez nanošenja štete.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Šampon konja. Povratne informacije i preporuke za upotrebuŠampon konja. Povratne informacije i preporuke za upotrebu
  Šamponi za gubitak kose: recenzije i savjeti o odabiruŠamponi za gubitak kose: recenzije i savjeti o odabiru
  Koliko su učinkoviti šamponi`Alerana `? Recenzije kupacaKoliko su učinkoviti šamponi`Alerana `? Recenzije kupaca
  Šampon `Horsepower`. Podsjetimo na sofisticiranog potrošačaŠampon `Horsepower`. Podsjetimo na sofisticiranog potrošača
  Jedinstveni šampon s učinkom laminacijeJedinstveni šampon s učinkom laminacije
  Šampon s keratinom - dobar za kosuŠampon s keratinom - dobar za kosu
  Kako šampon radi kako bi izravnavao kosu?Kako šampon radi kako bi izravnavao kosu?
  Sušilo za kosu. Recenzije kupacaSušilo za kosu. Recenzije kupaca
  Kako odabrati šampon protiv gubitka kose u ljekarniKako odabrati šampon protiv gubitka kose u ljekarni
  Šampon za rast kose: recenzije o učinkovitom alatu ili pokretu oglašavanja?Šampon za rast kose: recenzije o učinkovitom alatu ili pokretu oglašavanja?
  » » Snaga kose - je li to stvarno?
  LiveInternet