Ravna kosa - lijepa i moderna

Moda - gospođica hirovita: danas joj dati nešto, a sutra je. Ali ovdje su ravna kosa na modi dugo vremena i, čini se, dugo vremena. Glatke, sjajne i prozračne poput svile, jednostavno privlače strane poglede. Muškarci gledaju s divljenjem, žene zavisti, vlasnik takve kose uvijek je u središtu pozornosti.

Ravna kosaAli ne sve žene imaju ravnu kosu iz prirode. Poput kože i zuba, kosa je genetski ugrađeni faktor u ljudskom tijelu. Žuljevi kose u kovrčavim ljudima i vlasnici ravne kose različiti su u obliku. Ako je kosa savijena, žarulja podsjeća na zarez sa svojim oblikom, ako su ravne, žarulja je ravna, usmjerava rast kose. Nejednak položaj stanica u korijenu kovrčavu kosu ga stalno mijenja smjer u procesu rasta.

Ako vam priroda ne daju ravnu kosu pri rođenju, a vrlo je poželjno biti moderan, taj zadatak je lako riješiti. Danas, izbor uređaja za ravnanje kose je ogroman. Šankovi, kovrčave glačale i kliješta učinkovitije gnječe kovrče zagrijavanjem kose. No, ta pad temperature za kosu, blago rečeno, nije korisna. Njihovi će se savjeti početi rezati, jer od pregrijavanja postaju suhi. Da biste to izbjegli, kosu je bolje izravnati bez fanatizma i nemojte uključivati ​​uređaj u punom kapacitetu.

Frizure za dugu ravnu kosuMožete izravnati kosu i posebna sredstva, oni se prodaju u običnim kozmetičkim trgovinama. Ako vaše kovrče nisu jako zbijene, pokušajte iskoristiti najblaže sredstvo, jer spojevi najsnažnijeg učinka također mogu oštetiti vašu kosu. Za dulji učinak ravnine i ravnosti, najbolje je izravnati kosu od majstora u salonu.
Rezultat je postignut, dobivate željenu ravnu kosu. Ili ih imate po prirodi čak, ali oni su uvijek jako raspušteni. Naravno, to je lijepo, ali takva frizura nije uvijek prikladna, a prije ili kasnije će se umoriti. Pomoći će vam da ažurirate svoju sliku odabirom frizure za dugu ravnu kosu. Čak i ako je kosa tanka i nema volumen, možete odabrati odgovarajuću šišanje.

Elegantne rezove dlake na tankoj dugoj kosi ocjenjuju se. Ali moramo se sjetiti da se krajevi kose moraju redovito odrezati. Tijekom vremena, oni su tanki, a kosa vizualno izgleda čak i tanji nego što zapravo jest. Tanka duga kosa će izgledati dobro ako ga rezati "cascade" ili napraviti slojevitu frizuru. Sredstva za oblikovanje takve kose treba odabrati lako, a ne teže i bez tanka kosa.

Duge ravne kose

Ako je kosa ravna, a glava je gusta i zdrava, njezina će se ljepota povoljno naglasiti slojevima frizure. U tom slučaju, gornji sloj ostaje dulji od donjeg. Za takvu kosu, raširene konture i prasci također su vrlo dobri. Ali gusta ravne šiške često pritišće lice vizualno, pa je najbolje napraviti koso. Za luksuzne guste kose, stil je gotovo nepotreban. Ako je kosa pravilno ukrašena, jednostavno nanesite sjaj. Frizura će izgledati prirodno, a slika će postati ženstvena i atraktivna.

Glavna stvar je ne zaboraviti da ni jedna dlaka neće izgledati dostojanstveno, ako kosa nije dobro održavana ili zahtijeva pranje. Imajte na umu točnost vaše frizure - a onda uvijek možete biti objekt divljenja za druge ljude.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako izravnati kosu bez glačanja i sušila za kosu i ne uzrokovati štetuKako izravnati kosu bez glačanja i sušila za kosu i ne uzrokovati štetu
Kako pravilno ispraviti kosu?Kako pravilno ispraviti kosu?
Kako odabrati kratke frizure za kovrčavu kosuKako odabrati kratke frizure za kovrčavu kosu
Kako šampon radi kako bi izravnavao kosu?Kako šampon radi kako bi izravnavao kosu?
Lijepa kosa srednje dužine na kovrčavu kosuLijepa kosa srednje dužine na kovrčavu kosu
Ravnanje kose dulje vrijeme. Popularne metodeRavnanje kose dulje vrijeme. Popularne metode
Kako kovrčati kosu glačalom ili kovrčavanjem?Kako kovrčati kosu glačalom ili kovrčavanjem?
Šišanje za kovrčavu kosuŠišanje za kovrčavu kosu
Vitamin Bioscrew Hair - Recenzije pozitivan!Vitamin Bioscrew Hair - Recenzije pozitivan!
Kako vjetar kose, a ne pribjegavanje pomoći stručnjaka.Kako vjetar kose, a ne pribjegavanje pomoći stručnjaka.
» » Ravna kosa - lijepa i moderna