Ljuštiti laku za ljepotu noktiju

Crackle lakovi koriste slikari i dizajneri kako bi stvorili učinak starenja. Na površini koju pokrivaju, pojavljuju se pukotine, vizualno stvaranje ove ili one stvari stare, ruševne, podvrgnute uništenju iz vremena. Ovaj je učinak usvojen modernom modom, što je napravilo popularnu laka za manikuru.

Laklak lakOvom lakom možete napraviti manikuru kod kuće (bez potrebe da se obratite stručnjacima iz kozmetičkih salona). Učinak pucanja, koji se pojavljuje na ploči nokta nakon nanošenja laka, izgleda vrlo lijepo i neuobičajeno. Za početak, trebali biste odabrati dvije boje lakiranja, po mogućnosti u kontrastu boja. Jedan od njih će biti uobičajeni lak, drugi - crakel. Također vam je potrebna čista lak, koja je neophodna za popravak rezultata. Najpogodniji će biti tradicionalni i craquel lak u sljedećim kombinacijama: srebro i crna, crna i bijele, zlatne i crne, kao i druge svijetle opcije.

Lakiranje laka

Sve tri lakove moraju se dobro protresati prije nanošenja, tako da se ravnomjerno raspoređuju. Uz pomoć posebnog alata namijenjenog uklanjanju lakova, potrebno je ukloniti stari premaz. Nakon toga, primijenite uobičajeno lak za nokte u jednom sloju. Kada se osuši, možete nanijeti laku lak. Pokret bi trebao biti glatka, sigurna. Dvije do tri sekunde vremena imaju ravnomjerno raspodjelu na površini noktiju, jer se lak vrlo brzo isušuje. Ako odgode, učinak će biti mutan, a ne osobito jasan i manje izražajan. Nakon tri do četiri sekunde na svakom noktu, craquelure počinje "ispucati". Rezultat je mramorni uzorak. Minutu kasnije, kada se lak začepi, moguće je napraviti čisto lakiranje. On će dati manikuru sjaj i ojačati ga. Kada se posve osuši, nanosi se premazom s vunenim štapom natopljenim u otapalu, uklonite pogreške. Kao rezultat toga, dobivate dizajn manikuru.

Modne žene koje odabiru lakiranje ljepila, mogu priuštiti različite mogućnosti za njegovu primjenu. To je pogodno, usput, i stvoriti francuski manikura. Na primjer, ne možete pokriti cijelu plohu nokta s craquelure, i čine njegov gornji rub (tzv "osmijeh") u obliku uzdužne trake. Moguće je staviti craquelior nasumično. U svakom slučaju, ispada izvorna manikura.

Kupnja laka od lakiranja

Jedna od popularnih marki koje proizvode lakove za manikuru je Planet nokti. Niz plesne legende u bilo kojoj fashionista se divio broju boja i nijansi. Još jedna lakna varka - Crack Effect, omogućuje vam da stvorite manje živopisne mogućnosti za dizajn noktiju. Nanesite je na gore opisani način. Baza za lak je bolje primijenjena u 1-2 sloja, a craquelure - tanki sloj. U tom slučaju dobivaju se elegantni pukotine. Ako se craquelure primjenjuje u debelom sloju, pukotine ostavljaju više voluminozne, stječu skulpturalni izgled. Sušenje lakova i početak pucanja trebao bi čekati tri do pet minuta. Za završetak manikura opet troškovi primjene prozirnog pokrivača ili laka sjaja.

Ako odlučite kupiti crakery lak, a zatim idite na kozmetičke trgovine ili online trgovine, gdje ćete naći bogat izbor proizvoda za briga za nokte.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Jednostavni crteži na noktima. Nail art za kreativne modne umjetnikeJednostavni crteži na noktima. Nail art za kreativne modne umjetnike
Kako napraviti manikuru kod kućeKako napraviti manikuru kod kuće
Popularna novost - lak za noktePopularna novost - lak za nokte
Craquelure na noktima s folijom: fotografije, značajke tehnologijeCraquelure na noktima s folijom: fotografije, značajke tehnologije
Nail Fashion 2012: Magnetic Nail i Craquelure noktijuNail Fashion 2012: Magnetic Nail i Craquelure noktiju
Kako napraviti lijepu manikuru pomoću spužve?Kako napraviti lijepu manikuru pomoću spužve?
Kako napraviti manikuru vodom kod kuće: uputeKako napraviti manikuru vodom kod kuće: upute
Točke za nokte - nezaobilazni asistentTočke za nokte - nezaobilazni asistent
Kako napraviti manikuru 2011Kako napraviti manikuru 2011
Dobro njegovane ruke i nokti. Kako napraviti francuski manikuru kod kućeDobro njegovane ruke i nokti. Kako napraviti francuski manikuru kod kuće
» » Ljuštiti laku za ljepotu noktiju