Hugo Boss: parfem elegantnih i elegantnih ljudi

Sigurno je reći da je brand Hugo Boss - parfem, odjeća i pribor - sinonim za besprijekornu eleganciju. Okusi ove modne kuće kombiniraju klasičnu sofisticiranost i nove trendove. No, ne može se reći da je riječ o jednostavnom ili spontanom miješanju stilova i smjera, neku vrstu eklekticizma u svijetu parfema. Svaka robna marka proizvoda pažljivo je potvrđena i slijedi određeni koncept koji pomaže vlasniku ili posjedniku stvoriti željenu sliku.

sadržaj

  Hugo Boss parfem

  Prvi put Hugo Boss parfem pušten je 1993. godine. Stroga, suzdržana kompozicija privukla je pozornost javnosti, a sada je ta tvrtka ponekad povezana s mnogim hladnim klasicistima. No, nemojte se truditi izvući zaključke: za gotovo dvadesetogodišnju povijest rada na tržištu parfema, modna kuća objavila je nekoliko redaka i može se pohvaliti raznovrsnim okusima u svojoj zbirci. Ograničeni, prigušeni i sramežljivi, intimni, komorni svijetli, senzualni, iskreni afrodizijaci - romantični i nježni - svi ti mirisi mogu se naći u parfemima i toaletu vode od šefa.

  Najvjerniji proizvodi koji su poznavali Hugo Boss su parfemi Žena (oni su također crveni). Izuzetno ženstveno, ali bez vulgarnosti i opsjednutosti, cvjetnim, ali sa složenim kompozitnim zvukom, ovaj miris temelji se na najrjeđoj komponenti - mirisu pasmine. Odjeci citrusa i ljubičica u tandemu s freezijom i ekstraktima drugih boja daju nosiocu miris romantike i lakoće. A u hladnoj sezoni, žena ili djevojka će biti obložena valom orijentalnih mirisa Femme. Gotovo u isto vrijeme, modna kuća je također voljela snažnu polovicu čovječanstva, oslobađajući hrabri i strastveni sastav Hugo u pokretu, a kao zimsku verziju - Baldessarini.  Parfem Hugo Boss Orange

  Još jedan "čip" od Huga Bossa - duhovi muškaraca i žena, koji su "zvučali" jedno od njih. Tamno plava - ovo je muška verzija Deep Reda - također vrijedna pozornosti na ljetni par - XY ljeto (za njega) i XX ljeto (za nju). Tako u zbirci Hugoove kuće možete pokupiti miris ne samo za sebe, već i za svog partnera, naglašavajući tako vašu organsku vezu i duhovnu afinitet. Postoji prilika da pronađete kompoziciju koja ne samo da odgovara vašem liku, nego je pogodna i za ovo doba godine, pa čak i na određeno raspoloženje: Hugo Men će postaviti čovjeka za djela, a Boss Pure će vas opustiti i predstavite se na obalama hladne rijeke.

  Trgovinska kuća 2009. godine predstavila je novu kolekciju odjeće za mlade, što je iznenadilo hrabrost, iskrenost i dinamizam. Puni su strast, radost života i otvorenost, osobito za odjeću Hugo Boss. Parfem Boss Orange Žena u osobi glumice Sienna Miller predstavlja boemski šarm, temperament i urođeni šarm. Narančasti naziv vrlo je parfem - uostalom, glavni sastav kombinira mirise naranče, breskve, jabuke, vanilije i sandalovine, maslinovog drveta, šljive i jasmina. Sva ta mješavina daje jaku mošusnu, slatku aromu željene žene s nezavisnim i ljubaznim umjerenošću.

  Hugo Boss parfem za muškarce

  Davanje prekrasnih dama, Hugo Boss nije zaboravio na ljude: parfem Hugo Boss Orange Čovjek je miris jakog, sigurnog gospodina. Nije ni čudo da je lice novog sastava "Elf Legolas" - glumac Orlando Bloom. Ovaj parfem kombinira toplo voće i drvene note. Pored takvog muškarca, svaka će se žena osjećati kao iza kamenog zida, u potpunoj sigurnosti. Bilješke orijentalnih začina, tamjana i crvene jabuke stvaraju sliku mirne sile, gotovo skrivenog oca.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Ekskluzivni parfem `Bruno Banani`Ekskluzivni parfem `Bruno Banani`
  Hugo Boss - eau de toilette osvojio je milijune srcaHugo Boss - eau de toilette osvojio je milijune srca
  Carstvo dobrog ukusa Betty BarclayCarstvo dobrog ukusa Betty Barclay
  Parfem `Hugo Boss` žena: fotografija, recenzijeParfem `Hugo Boss` žena: fotografija, recenzije
  Ženski miris `Banana Republic`: opis, mišljenjaŽenski miris `Banana Republic`: opis, mišljenja
  Najpopularnije parfemske marke za muškarce i žene: popisi markiNajpopularnije parfemske marke za muškarce i žene: popisi marki
  Jeans Boss. Hugo Boss ...Jeans Boss. Hugo Boss ...
  Eau de toilette Hugo Boss Boss u bocama: recenzijeEau de toilette Hugo Boss Boss u bocama: recenzije
  Ralph Lauren - parfem kao luksuzni priborRalph Lauren - parfem kao luksuzni pribor
  Sat Hugo Boss. Opis, opisSat Hugo Boss. Opis, opis
  » » Hugo Boss: parfem elegantnih i elegantnih ljudi
  LiveInternet