Nail proširenja na nogama s gelom i akrilom

S početkom sezone, nosači bos na nozi sve više nose na nozi. U pravilu, tijekom razdoblja kada se zatvara zatvorena cipela, nokti na nogama dobivaju nepravilan oblik i različite duljine. To je moguće brzo riješiti samo na jedan način - modeliranjem ploče noktiju umjetnim materijalima.

Stvarno je takav porast i tijekom zimskih izleta do mora. Osim toga, postoji nekoliko problema koji zahtijevaju takav postupak: ozljeda noktiju (modrica, na primjer), korekcija urastog rasta noktiju i drugi.

Pedikura u salonu

U pitanju koliko često obavljaju pedikuru, mišljenja se razlikuju. Neki ne vide razliku između salona i kućne njege uopće. Međutim, to nije tako. Bilo koji učitelj pedikura će reći da je bolje u pedikri u kabini, a ne kod kuće. Budući da je to jedini način rješavanja većine problema. Nažalost, to se ne radi kod kuće. Nema odgovarajuće opreme ili materijala.

Naravno, ako kupite opremu i pohađate tečajeve, ne možete ići u salon. Naprotiv, svi prijatelji će biti postignuti za pomoć novonastalom majstoru.

proširenje nokta na velikom prstu

Često je potrebno izgraditi nokte na nogama. Naravno, pedikura nema ekstremnu dužinu, kao u manikuri. Ali materijali za obnavljanje ploče nokta koriste se isto kao u modeliranju na rukama. Da biste napravili francusku pedikuru, trebate barem minimalni slobodni rub. U nedostatku toga, morate malo povećati savjete noktiju.

Kada trebate popraviti pločicu nokta

Čini se da nokti postaju pogrešni. Često postoje deformirane ploče noktiju. Svi nedostaci ne mogu se skrivati ​​jednostavnim lakom ili šelakom premazom. Samo materijali koji imaju dovoljnu čvrstoću moći će držati potrebni oblik. Nakon povećanja noktiju na nogama, nokti mogu čak i izjedati.

Suštine rasta pedikura - posebna mikroflora, vlažnost i visok sadržaj masti. Kao rezultat toga, koristi se bezbojni premaz za bolju prianjanje, koji pouzdano drži umjetni materijal na noktu. Ako odaberete boju kamuflaža, bolje je davati prednost tamnim nijansama, kao i ljeti stopala brzo sunčati i svijetle boje jako se razlikuju od kože.

Modeliranje s akrilom

Postoje slučajevi kada se izrađuju akrilni nokti. Ovaj materijal dobro održava oblik, ne širi, brzo se zamrzava. Kada trebate vratiti nokte nakon ozljeda, kada je njegova površina gomoljasta - bolje je odabrati akril. Također napravite akrilne zakrpe na napuknutim noktima - akril je jači i može ležati razrjeđivač od gela.

proširenje noktiju na nogama

Ako nokti imaju poprečne valove ili uzdužne žljebove, gel neće savršeno ležati, ona će se početi kotrljati, zapeti se u bočne valjke. U ovom slučaju, akril je također prikladniji. Tehnologija akrilnog nakupljanja zahtijeva točnu skupinu materijala na četkici: količina formira loptu određene veličine i konzistencije koja utječe na brzinu polimerizacije.

Tehnologija akrilne pedikure

Postupak za modeliranje akrila:

 1. Standardna priprema noktiju (rezanje slobodnog ruba, čišćenje pjevanja, uklanjanje bradavica, kutikula, uklanjanje sjaja s debljinom 240 žbuke, odmašćivanje, temeljni tretman).
 2. Obrazac izjave.
 3. Kugla kamuflaznog akrilika postavljena je na sredini nokta i rasporedena po čitavoj širini, ide u oblik i modelira slobodni rub.
 4. Na svim noktima, osim palca, kamuflažu se dovode do kutikula. Za palac se zauzima prozirna akrilna kuglica i puni liniju od sredine nokta do kutikula.
 5. Piljevine.
 6. Poliranje ili premazivanje s prozirnim gelom.


Svojim noktima možete pokriti lakom, dobro će držati umjetne nokte.

noktiju na nogama s gelom

Modeliranje s gelom

Možete proširiti nokte gelom i akrilom. Ali majstori sve više odlučuju graditi nokte na nogama gelom. U salonu ovo je jednostavnije, dizajnirano je za većinu dizajna, ne boji se tekućina za uklanjanje lakova. Ponekad savjeti marigolda ne dopuštaju da zamijenite obrazac, a njihova duljina nije dovoljna da bi se zalijepili savjeti. U tom slučaju, majstor će napraviti tanku podlogu od akrila, vraćajući ploču nokta. Nakon podnošenja možete primijeniti gel dizajna - mačje oči, ogledalo ili perla i slično.

Helm povoljno izvuče francusku pedikuru. To se može učiniti u gel i akrilnoj tehnologiji. Bijela traka se nanosi prije gornje obloge, polimerizira se dvije do tri minute u UV svjetiljki i 1 minutu u ICE.

pedikerski noktiju na nogama

Nail proširenja na nogama na obrascima

Tehnika primjene gela:

 1. Priprema nokta i postavljanje oblika je isti kao u akrilnoj tehnici.
 2. Nanijeti osnovni gel i polimerizaciju u UV svjetiljki ili ICE za 2 minute ili 30 sekundi, respektivno.
 3. Pokrivanje svih prstiju, osim velikog, napravljeno je s jednom kapom. Kako ne bi trebali opilivati ​​gel, kaplje na kutiku, posao je brz, ali jasan. Prva kap maskirni gel stavite na sredinu noktiju i prvo prenesite na kutikule, što je četkom lagano kretanje prema njoj i natrag u sredinu nokta. Četkica nije pritisnuta, sav posao obavlja se zrakom, gel se proteže iza četke. Sljedeća dva kretanja su slična - na jednoj i drugoj strani četka se vodi od sredine do kuta čavala i vraća se na mjesto. Sada se četkom približava bočnoj strani nokta, ostavlja kroz sredinu do druge strane, vraća se u sredinu i gura gel na kalup. Ako je gel na četkici gotov, sada se ponovo nanosi, trebate malo. Izrađen je slobodni rub potrebne duljine. Polimerizirajte 2 minute jednog nokta kako biste izbjegli curenje na bočne valjke.
 4. Proširenja noktiju na velikoj nožni prst: obloga se sastoji od tri kapi. Prvi je slobodan rub: četkica je smještena na sredini nokta, spuštena na kalup i pokreće se bočnim grebenima. Druga kapa gradi strukturu nokta, to je područje bočnih grebena i vrhova. Treća kapljica je prozirni strukturni gel, primijenjen blizu kutikula. Polimerizirajte 2 minute u UV svjetiljci.
 5. Piljevine.
 6. Top-gel premaz. Polimerizacija je 3 minute u UV lampi i 30 sekundi u LED svjetiljki.
akrilni nokti

Domaće operacije

U slučaju kada vam je potrebna higijenska pedikura, salonu nije potrebno posjetiti. A što ako je kut nokta bio odsječen, slučajno odrezao rubove ili je bio pukotina na noktu? Sve se može pričvrstiti kod kuće, samo trebate ljepilo i svilu. U trgovinama za kozmetičke salone prodajete posebne ljepilo za savjete za lijepljenje. Sastoji se od cijanoakrilat, ali je vrlo različit od superlaga iz hardvera prema stupnju pročišćavanja. Ne povrijedi marigul, možete ga sigurno kupiti. Tamo također možete kupiti nasjeckanu svilu za popravak noktiju.

noktiju na nogama na oblicima

Potrebne komade svile su izrezane škarama. Zatim se kapljica ljepila nanosi na pripremljeni nokti (oguljeni i bez masti), rasprostranjeni na površini, a svila se bacaju. Ako trebate povećati duljinu - pomaknite svilenu od čavla, stvarajući slobodan rub. Možete je ponovno lijepiti za snagu.

Ljepilo brzo zahvaća sa svim susjednim objektima. Kako biste izbjegli držanje prstiju, trebate pincete za postupak. Kada se ljepilo osuši, opilivayut formira slobodan rub, dok uklanja višak svile. Sada je moguće obojiti lak za nokte ili pokriti gel lakom.

Korekcija ekspanzije

Ako nije uvijek moguće odabrati vrijeme i upisati pedikuru, proširenje nokta na nogama pomoći će vam da se disciplinirate. Iako nokti na nogama rastu sporije nego na rukama, tijekom vremena prirodni noktiju na kutikuli postaju vidljivi. Ovo je ružno i zahtijeva ispravak. Prema planu, korekcija na nogama obavlja se u dva do tri tjedna. Ako je dizajn dosadan, možete ga promijeniti. Neka bude poticajna sila za pisanje na prijem gospodaru.

proširenje nokta na velikom prstu

Nail proširenja na nogama postaju sve popularnija i zbog nepovoljne ekološke situacije. Hrana ne sadrži pravu količinu minerala i vitamina, tako da nastane noktiju. Kada su nokti tanki i mekani, gel-lak neće ih zaštititi od slučajnih ozljeda. Kršenje cjelovitosti kože na nogama podrazumijeva čitav niz mogućih infekcija i gljivičnih bolesti.

Stoga kruto tijelo noktiju nije samo lijepo, već i sigurno.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Proširenja noktiju s akrilom ili gelom: što je bolje nego drugačije, recenzijeProširenja noktiju s akrilom ili gelom: što je bolje nego drugačije, recenzije
Kako ispravno smanjiti nokte na nogama: značajke i preporukeKako ispravno smanjiti nokte na nogama: značajke i preporuke
Francuski kaput na nogama - izuzetna ljepotaFrancuski kaput na nogama - izuzetna ljepota
Kako napraviti pedikuru kod kuće, ili noge - u rukama!Kako napraviti pedikuru kod kuće, ili noge - u rukama!
Nail proširenja s gelom kod kuće bez pogrešakaNail proširenja s gelom kod kuće bez pogrešaka
Zašto je nokat krenuo dalje od noktiju?Zašto je nokat krenuo dalje od noktiju?
Akrilni noktiju kod kuće: podsjetnikAkrilni noktiju kod kuće: podsjetnik
Kako napraviti pravu pedikuru kod kuće: korake i preporukeKako napraviti pravu pedikuru kod kuće: korake i preporuke
Korisno je znati: kako postupati s uronjenim noktom u kućiKorisno je znati: kako postupati s uronjenim noktom u kući
Na nozi rastućeg nokta: što učiniti u ovom slučaju?Na nozi rastućeg nokta: što učiniti u ovom slučaju?
» » Nail proširenja na nogama s gelom i akrilom
LiveInternet