Shiseido Zen - miris za jake volje i odlučne muškarce

Sofisticiranost, jedinstvenost i ljepota žene ne može biti bolje naglašavati miris parfema. Neke djevojke vole svjetlost proljetne okuse, druge poput zasićenih i tratinčica. Podignite parfem koji vam odgovara, ponekad je to neugodna zadaća. Ako ste još uvijek na rubu izbora, pažljiviji pogled na miris Shiseido Zen.

sadržaj

  shiseido zenShiseido Zen je izrađen od strane talentiranih pomastar iz Japana - Michel Almairac, u 2000. godini, raspoloženje budističkih učenja. Ovaj miris vam omogućuje da se opustite i smirite. Eau de toilette Shiseido Zen, ne samo donosi najbolje ženu, ali i pomaže uskladiti fizičku i emocionalnu percepciju vanjskog svijeta. Za posljednjih deset godina, miris Shiseido Zen ne gube svoju popularnost među ljubiteljima mošusa, drveta i lakih cvjetne kompozicije.

  Dame koji se odluče toaletne vode Shiseido Zen imaju olakšati izuzetna osjetljivost i osjećaj za stil. Popularni miris Shiseida nesumnjivo će se svidjeti mladoj djevojci s bogatim unutarnjim svijetom, kreativnom prirodom koja želi svijet učiniti svjetlijom, ljepšom i otvorenijom za nova dostignuća.

  Što se tiče muške verzije, svjetlo parfem Shiseido Zen for Men je apsorbira cijelu atmosferu i dobro raspoloženje u Japanu, zemlji sunca, u kojoj je proizveden. Pomoći će da se otvori i osjeti njegovo srce i dušu, stekne samopouzdanje i samopouzdanje.

  Miris Shiseido Zena nalikuje bajci. U svojoj proizvodnji velika je uloga dodijeljena izboru kvalitetnih komponenti kako bi se stvorio poseban buket mirisa i promatrao njihove proporcije. To su bile kvalitetne i vješte ruke parfumerijskih majstora koji su pomogli u stvaranju ovog legendarnog parfema.  shiseido zen recenzijeShiseido je jednostavan, ali genijalan miris. To podsjeća na japanski hoku. Vrhunske note parfema stvaraju kombinacija astringentne svježine bergamota, zelenih polja gentijana i slatkog valerijana, molekule koje su posebno modificirane. Srce parfema traje sklad boja mirisima ruže, hrastov mahovine, svijetle proljetne ljubičice i opor, svjetlo, suptilan miris irisa. Osim toga, u okus prisutan drvo akorde kruške, plemenite mošus, pačuli vela, koja ima tonik efekt i atraktivne graha koje se miješaju viskozna jantar. Zasićenje komponente podataka savršeno hladu slatke, ali u isto vrijeme, svježinu nježne zelene bambusa.

  Savršenstvo i laconizam vode za kupanje, za žene i muškarce, pod logotipom Shiseido Zen for Men naglašava bocu parfema - napravljen je u obliku kocke prozirnog stakla.

  shiseido zen za muškarce

  Aristokratizam, senzualnost, sklad - sve su ove vrednosti spojene u mirisu Shiseida. Osjetite ljubav prema sebi i svijetu, zahvaljujući japanskom okusu Shiseido Zena.

  Povratne informacije od ljubitelja parfema sugeriraju da ovaj nadahnuti okus neće ostati bez pažnje senzualnih prirode koji su spremni zadiviti i učiniti svijet boljim i svjetlijim.

  Tako je Shiseido Zen izbor elegantne, samopouzdane, talentirane i kreativne dame koja je sposobna okretati glavu oko svega ne samo sa svojom maštom, već i valom divnog mirisa stvorenog u Japanu. Stoga, ako još niste odlučili o izboru, onda ne postoji ništa prikladnije od mirisa Shiseida.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Eau de toilette - ključ vašeg uspjehaEau de toilette - ključ vašeg uspjeha
  Gdje to uvijek miris lijepo? Sad saznajte!Gdje to uvijek miris lijepo? Sad saznajte!
  "Shiseido" (šampon): vrste i recenzije"Shiseido" (šampon): vrste i recenzije
  Yamamoto miris - miris romantičara i izvornikaYamamoto miris - miris romantičara i izvornika
  "Shiseido" vrhnje: recenzije"Shiseido" vrhnje: recenzije
  `Shiseido`: krema `Bio-perfomans` od bora oko očiju. Sastav, primjena,…`Shiseido`: krema `Bio-perfomans` od bora oko očiju. Sastav, primjena,…
  Parfem Shiseido Ever Bloom: recenzijeParfem Shiseido Ever Bloom: recenzije
  "Shiseido ikada cvatu": recenzije kupaca"Shiseido ikada cvatu": recenzije kupaca
  Parfem molekule. RecenzijeParfem molekule. Recenzije
  Kakvi muškarci voleKakvi muškarci vole
  » » Shiseido Zen - miris za jake volje i odlučne muškarce
  LiveInternet