Osjetite se krivim za slavlje s Gucta "Guilty Intense"

Kuća mode Gucci izdao je svoj prvi parfem (Gucci

sadržaj

  №1) 1970., a otada nije prestao moliti ljubitelje pikantnih, orijentalnih i svježih cvjetnih mirisa novim i novim skladbama. Ovdje ćemo govoriti o aromi koja je nešto drugačija od glavnih trendova Guccija, ali, ipak, prepoznamo slatkasta sjena jantara i patchouli - Gucci "Guilty Intense".

  Guilty gucciTi su duhovi bili predstavljeni svijetu u jesen 2011. godine muške toaletne vode Gucci "Gilti Pur Omm Intens". Rekli su novitet holivudske zvijezde Evan Rachel Wood i Chris Evans. Kao što je objašnjeno javnom kreativnom direktoru kuće Frida Gianini, ova je kompozicija intenzivnija verzija Gucci Gucci mirisa objavljenog prije godinu dana. Koncept ostaje isti: "Kriv" na engleskom znači "krivac". Ali što je krivac? Ovdje je igra riječi: krivac je poput šaljivca (miris je neupitno nestašan, čak i provokativan), a pokretač slavlja (budući da je miris privlačan, očaravao, privlači pažnju). U verziji "Intens" ove su osobine ojačane i zvuk na rubu prekršaja.

  Gucci kriv je gucci intenzivanTko još "nosi" Gucciov miris "Guilty Intense", ne kao plesne, samouvjerene i hrabre žene, strastvene i istodobno mudre. Miris nije nježan i lagan, pa se mlade djevojke romantičnog razmišljanja za sada moraju odmaknuti od njega. Ali on odlazi na vesele i oslobođene mlade dame koje obožavaju biti u središtu pozornosti. Glamurozni party-goers uz pomoć kapljice parfema će još više pokazati svoje kvalitete. Ženstvena seksualnost, pomiješana s modernom smjelošću i karizmom - od neeksplozivnog susjedstva komponenti? Dama, "obučena" u ovaj miris, privlači auru avanturizma i opasne igre.  Sada otvaramo elegantnu bocu koja sjaji zlatnim licima na kojoj je logo u obliku dva slova "G". Na ručni zglob stavit ćemo kap parfumirane vode (u tom je koncentraciji pušten Gucci "Guilty Intense") i njuškanje. Svijetle sočan mandarin, tako svježe, tako nestašno, a odmah slijedi duhovit i oštar ružičastim paprom. A potonji u "Intens" je mnogo više nego u klasičnom "Gilti". Sastav je sastavljen u živopisnijim i izazovnim proporcijama. Osnove arome jantar i patchouli, omiljeni brandom Gucci, stvaraju strastvenu i senzualnu pozadinu glavnih akorda srca.

  Guilty gucci intenzivne recenzijeU početku se čini kakofonija: nježni cvjetni miris ljiljana, proljetni heliotropi, skromni ljubičasti i nevini ljiljan zajedno s slatkom breskom i orijentalnim afrodizijakima. Ali ne - sastav izgleda vrlo organski. Parfemirana voda Gucci "Guilty Intense" recenzije opisuju kako je najfascinantniji i najinovativniji okus godine. Također je lijepo da se proizvodi mogu kupiti u bočicama različitih veličina (30, 50 i 75 mililitara).

  Eau de toilette za muškarce Gucci "Guilty Intense" nije manje svijetla i provokativna od mirisa za žene. To je miris samouvjerenog gospodina koji zna ljubiti i nikada se ne zaustavlja na onome što je postignuto. Snažan, snažan, vrtoglavi hellip - ali u samoj jezgri iznenada nježna i dirljiva nota lavande otvara se na trenutak. U muškoj verziji, kao iu ženskoj, ambit i patchouli, kao i citrusi (limun i narančasti cvijet) zvuče kao lajtmotiv. Naravno, korsci su isprepleteni s fougerno-drvenim aromama korijandera i cedra - bez njih sada nema niti jednog sastava za snažniji seks. No, kao što je već spomenuto, lavanda i neroli dopuštaju da u ovom macho vidimo ranjiv i osjetljivo srce.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Parfem `Gucci`. Budi šarmantanParfem `Gucci`. Budi šarmantan
  Parfem `Gucci Flora` je luksuzno testirano vrijemeParfem `Gucci Flora` je luksuzno testirano vrijeme
  `Gucci Bamboo` - parfem. Recenzije, opis. Eau de toilette za žene`Gucci Bamboo` - parfem. Recenzije, opis. Eau de toilette za žene
  Parfem Gucci Bamboo: opis i recenzijeParfem Gucci Bamboo: opis i recenzije
  Top 10: Najbolji muški parfemTop 10: Najbolji muški parfem
  Parfem `Gucci Magnolia`: opis mirisa, recenzijaParfem `Gucci Magnolia`: opis mirisa, recenzija
  Gucci Gilti: recenzije kozmetikeGucci Gilti: recenzije kozmetike
  Koji su okusi Flora Bai Gucci serije?Koji su okusi Flora Bai Gucci serije?
  Parfem Gucci EnvyParfem Gucci Envy
  Gucci - parfem, vremenski testiran. Povijest i opisGucci - parfem, vremenski testiran. Povijest i opis
  » » Osjetite se krivim za slavlje s Gucta "Guilty Intense"
  LiveInternet