Kako aplicirati šelak kod kuće?

Lac-šelak - spoj koji je mješavina konvencionalnog laka i profesionalnog gela za proširenje noktiju i modeliranje. Tehnologija šelaka je vrlo jednostavna. Zato je dostupna apsolutno svaka djevojka koja pažljivo brine o noktima i prati njihovo stanje. Međutim, mnogi predstavnici lijepe polovice čovječanstva ne znaju kako se prijaviti šelak kod kuće.

sadržaj

  kako se prijaviti šelakPrednosti gel-lak

  Najvažnija prednost ovog premaza za nokte je činjenica da traje tri tjedna bez struganja ili grebanja. Također, ljuske ne samo da daju nokti dobro njegovan i uredan izgled, već također pomažu jačanju prirodnih noktiju. Cijeli proces prijave traje oko 30 minuta. Važno je napomenuti da samo ispravna tehnika primjene šelaka neće dopustiti da gel skvrči, ne dopušta lakši rast ili pucanje. Na dan primjene šelak ne bi trebao raditi manikuru pomoću raznih eteričnih ulja.

  Kako se prijaviti šelak?

  Cijeli postupak premazivanja čavala sastoji se od sljedećih faza:

  1. Prvi sloj nanosi se na podlogu.

  2. Baza je prekrivena obojanim slojem. Svaki sloj se suši u UV svjetiljci. Kako bi se postigla prozirna boja, premaz se treba nanijeti u jednom sloju, za zasićeniju nijansu, potrebni su dva sloja.

  3. Primjena završnog sloja - završiti.

  Kako se prijaviti šelak - korak-po-korak upute

  tehnologija šećerne primjene1. Prije svega, morate pripremiti nokte. Da biste to učinili, morate napraviti suhu manikuru. Pažljivo gurajte kutikučicu vrškom drvene špatule, uklonite keratinizirani dio s "šiške".

  2. Koristite datoteku noktiju da biste dobili željeni oblik noktima.  3. Koristite nokte za poliranje za poliranje površine ploče noktiju. Ovaj postupak pridonosi boljem prianjanju površine nokta i gela. Na polju noktiju za kutikule trebao bi biti tlo s noktom. Svrha brušenja je ukloniti sjaj s ploče.

  4. Koristite četku za nokte kako biste odstranili prašinu nakon brušenja.

  5. Prije nanošenja baze, nokti moraju biti odmašćeni. To se može učiniti uz pomoć običnog etilnog alkohola.

  6. Kako bi se osiguralo da se premaz primjenjuje glatko i zadrži što je dulje moguće, nanesite temeljni premaz na cijelu površinu nokta i pričekajte da se potpuno osuši.

  tehnika šelaka

  7. Primjena temeljnog premaza ili baze. Način primjene se ne razlikuje od pokrova noktiju s uobičajenom lakom. Osušiti naneseni sloj u UV svjetiljci.

  8. Nanesite tanki sloj boje premazivanja, a zatim stavite ruku ultraljubičasta svjetiljka. Primijeni sljedeći sloj (ako je potrebno).

  9. Prekriti sloj boja s završnim slojem. Treba imati na umu da taj sloj treba biti malo deblji od prethodnih. Završetak bi trebao ležati na površini noktiju s ravnim sjajom. Rub nokta također bi trebao biti razmazan. Dakle, čavao je "zapečaćen".

  Gornji ljepljivi sloj lako se uklanja alkoholom.

  11. Kožice se mogu razmazati s aromatičnim eteričnim uljem.

  Sada znate kako se kod kuće koristite šelak. Korak po korak izvršavanje gore navedenih koraka omogućit će vam da napravite savršen manikurirajte se.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Što je šelak za nokte? Svaka žena bi trebala znati za ovoŠto je šelak za nokte? Svaka žena bi trebala znati za ovo
  Što je Shellac? Vaš savršeni manikura!Što je Shellac? Vaš savršeni manikura!
  Shellak - što je to? To su dobro njegovani noktiShellak - što je to? To su dobro njegovani nokti
  Boje šelaka: elegantna paletaBoje šelaka: elegantna paleta
  Kako ukloniti gel-laku kod kuće? Saznajte najlakši način!Kako ukloniti gel-laku kod kuće? Saznajte najlakši način!
  Kako aplicirati šelak na noktima kod kuće?Kako aplicirati šelak na noktima kod kuće?
  Pitanje milijuna: kako se šelak razlikuje od gel-lak?Pitanje milijuna: kako se šelak razlikuje od gel-lak?
  Presvlaka nokta: paleta boja, tehnologija primjene, prednosti i nedostaciPresvlaka nokta: paleta boja, tehnologija primjene, prednosti i nedostaci
  Znaš li kako uzeti šelak kod kuće?Znaš li kako uzeti šelak kod kuće?
  Shellac dizajn. Idealno premazivanje gel-lakomShellac dizajn. Idealno premazivanje gel-lakom
  » » Kako aplicirati šelak kod kuće?
  LiveInternet