Pitanje na popunjavanju: kako podići crnu boju kose?

Bez sumnje, kosa bogate crne boje izgleda vrlo lijepo i spektakularno. Tamnokose žene imaju svoj jedinstveni šarm i uvijek privlače pažnju muškaraca. Stoga ne čudi da mnoge djevojke više vole bojati kosu crna boja,

sadržaj

  podržavajući sliku plamena brineta. Pa, što ako odjednom želim promijeniti moju sliku? Tada se postavlja pitanje kako izvesti crnu boju kose, jer nije tako lako pretvoriti se od crnke do smeđe kose, barem.

  kako donijeti crnu boju kosePrije nego što počnete daleko od korisnog postupka pojašnjenja, pažljivo razmislite, je li to zaista tako nužno za vas? Bezbojnost ozbiljno ozlijedi kosu - postaju vrlo suha i lomljiva, što rezultira gubitkom zdravog sjaja i ljepote. Na primjer, ako nose kratke frizure, je li poželjno žrtvovati vaše zdravlje kose? Možda je bolje malo pričekati i povećati boju kose, a zatim je samo preraditi crnom? I vjerujemo da će ova opcija biti najodgovornija i prihvatljiva za vas.

  Naravno, ako je vaša kosa duga, i nećete dobiti šišanje, pričekajte dok ne postane prirodno boja kose, beskoristan. U tom slučaju, trebali biste se obratiti salonu ili se obojiti. Ako namjeravate sami voditi ovaj postupak, morate kupiti poseban alat za ispiranje boje s kosom. Valja napomenuti da su proizvodi s razgraničavajućim učinkom podijeljeni u tri vrste: izbjeljivanje, kiselina i prirodni. Najučinkovitiji i, prema tome, štetni za kosu, smanjuju boju tekućina. Veliku ulogu igra brand proizvoda, stoga je bolje kupiti proizvod od poznatog proizvođača od rizika od vaše kose.

  prirodna boja kosePrije izvođenja postupka, pažljivo pročitajte upute o načinu korištenja pranja i kako ukloniti boju crne kose. Jasno slijedite sve upute i nemojte očekivati ​​da to možete učiniti bez njih. Činjenica je da čak i sredstva jednog proizvođača mogu imati različita svojstva. Zapamtite: vaša kosa je u pitanju!  Što se tiče zaključka crna boja kose to je prilično teško, onda se moramo pripremiti za činjenicu da ne možemo postići željeni rezultat od prvog trenutka, a morat ćemo ponovno upotrijebiti pranje.

  Dakle, još uvijek se riješite dosadne crne boje, ali nemojte se trzati radovati. Sljedeći važan trenutak kardinalske promjene vaše slike je razvoj plana o njezi kose. Naravno, ne treba to razumjeti u doslovnom smislu i izraditi raspored konkretnih akcija. samo rastu boju kosekupite kvalitetan šampon i balzam za oštećenu kosu, a ipak - nemojte biti lijeni da povremeno napravite posebne prehrambene maske.

  Također se preporučuje, nakon uklanjanja crne boje kose, isprati kosu decoctions ljekovitog bilja.

  Takav kompleks mjera pomoći će brzo vratiti zdravlje i ljepotu kose nakon agresivnog djelovanja sredstva za izbjeljivanje. Kada se kosa "odmakne od šoka", već možete razmišljati o njihovom slikanju u bilo kojoj drugoj boji.

  I opet: nemojte zaboraviti da vam za lijepu kosu treba uravnotežena ishrana. Pravilna prehrana ključ je za zdravu kosu.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Kako premazati od crnke do plavuša: savjeti i trikoviKako premazati od crnke do plavuša: savjeti i trikovi
  Promjena slike: kako odabrati boju kose?Promjena slike: kako odabrati boju kose?
  Kako isprati crnu boju s kose? Načini i preporukeKako isprati crnu boju s kose? Načini i preporuke
  Kako pravilno bojati savjete kose kod kuće?Kako pravilno bojati savjete kose kod kuće?
  U modi, crvena boja koseU modi, crvena boja kose
  Omiljene frizure: kaskada srednje kose s praskamaOmiljene frizure: kaskada srednje kose s praskama
  Doznajemo koja će kosa boje odgovarati smeđim očimaDoznajemo koja će kosa boje odgovarati smeđim očima
  Boja za kosu. Za plavu kosu opcija punoBoja za kosu. Za plavu kosu opcija puno
  Tko se uklapa u plavu-crnu boju kose, kako pravilno "nositi"? Savjeti i trikoviTko se uklapa u plavu-crnu boju kose, kako pravilno "nositi"? Savjeti i trikovi
  Tonic za kosu - što je to i kako ga koristiti?Tonic za kosu - što je to i kako ga koristiti?
  » » Pitanje na popunjavanju: kako podići crnu boju kose?
  LiveInternet