Kako smanjiti dječaka kod kuće?

Rezanje djece je dovoljno jednostavno ako želite imati dječji red na glavi, a ne supermodernu frizuru. Da bi se to učinilo frizerski dječak, nije potrebno mjesečno posjetiti frizerski salon. Uštedite vrijeme i novac Kako izrezati dječakaMožete, ako znate srediti dječaka kod kuće. Obraditi se ovim postupkom može biti bilo koja mama ili bilo koji tata. Najvažnije je dobiti dobre profesionalne škare. Znajući kako podrezivati ​​dječaka kod kuće, možete zadržati djetetovu kosu u savršenom redu bez dodatnih troškova i napora.

Prije svega, trebate češljati dječju kosu. Potrebno je početi od vrha i provesti češalj kroz kosu do samih savjeta. Zatim morate izdvojiti za rezanje vremenskih režnja, i kroz krunu da se razbijanje od uha do uha.Sada možete nastaviti frizura. Kako smanjiti dječak, ako se stalno okreće? To stvarno predstavlja problem. Ali, bit će vam lakše složiti se s djetetom nego s frizerskim partnerom. Počnite šišanje od prednjeg dijela krune. Potrebno je dodijeliti kontrolnu nit na kojoj će biti moguće provjeriti ravnomjernost šišanja. Na maloj udaljenosti od linije za rast kose, morate napraviti horizontalno razdvajanje. Odrežite kosu do željene duljine.Kako izrezati dječaka

Sljedeće niti također trebaju biti odvojene razdjeljivanjem, pričvršćivanjem blizu kontrolnog užeta i s njim rezanje na istoj razini. Odvajanje niti, moramo osigurati da se oni nalaze strogo okomito na glavu, kada ih rezati. To je jedini način kako urediti dječaka uredno i lijepo. Kada su krajevi na prednjoj zoni krune završili, moramo se pomaknuti na okcipitalni prostor. Ovdje također trebate odabrati niti, podignuti ih okomito na glavu i glatko rezati na željenu dužinu. Prilikom rezanja bilo kojeg dijela morate se usredotočiti na kontrolu koja ste odabrali na samom početku.

Napravite šišanjeSada morate rezati vremenske zone. Da biste to učinili, trebaju biti podijeljeni horizontalnim pregradama i rezati za određenu duljinu s okomito na istezanje glave. Linije za rezanje na području hrama treba pažljivo izvlačiti. Ovo je važan dio kako smanjiti dječaka, jer je vremenska regija uvijek jasno vidljiva.

Kada se sve trake rezaju, potrebno je provjeriti ravnost donjeg ruba kose. Ako se nejednaki vrh gura negdje, treba ga pažljivo ukloniti. Završna obrada s posebnim škarama.

Sada znate brzo i točno izrezati dječaka kod kuće. Ovo znanje će vam omogućiti značajno uštedu mjesečnih posjeta frizerskom salonu, gdje dječja frizura nije mnogo jeftinija od odraslih osoba. Možda ste toliko dobri u treningu o svom djetetu da zatim možete napraviti frizure za svog supruga. Nije tako teško kao što se može činiti. Vrlo brzo ćete srediti vaše dijete 15-20 minuta, a ne brže od prave brijačice. Postupno, uz poboljšanje vještina, moguće je komplicirati frizuru uvođenjem nečeg izvornog u njima. Na primjer, rezanje vremenske regije je kraće od ostatka, ili se može ukloniti trimerom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Šišanje za dječaka 2 godine. Na što da se zaustavi?Šišanje za dječaka 2 godine. Na što da se zaustavi?
Univerzalni frizerski boksUniverzalni frizerski boks
Kako ispraviti bebe?Kako ispraviti bebe?
Kako smanjiti kosu? Tehnika strojeva za šišanje i škareKako smanjiti kosu? Tehnika strojeva za šišanje i škare
Saznajte kako napraviti let sami!Saznajte kako napraviti let sami!
Frizura za isticanje - što je to?Frizura za isticanje - što je to?
"Bobrik" - frizura za muškarce, žene: tehnologija stvaranja"Bobrik" - frizura za muškarce, žene: tehnologija stvaranja
Istina o tome može li se kosa smanjiti tijekom trudnoćeIstina o tome može li se kosa smanjiti tijekom trudnoće
Moderna frizura za dječake: 3 savjeta za roditeljeModerna frizura za dječake: 3 savjeta za roditelje
Tajne o tome kako napraviti frizuru kod kućeTajne o tome kako napraviti frizuru kod kuće
» » Kako smanjiti dječaka kod kuće?