Kako vjetar kosu na glačala? lako

Prekrasni elastični repovi uvijek su u cijeni. Prvo, izgledaju spektakularno, a drugo, prikladni su za svaku prigodu. Ako nemate okrugli ili konjski kovrčavog željeza, ali ima samo glačanje, a zatim budite uvjereni, to će vam pomoći da napravite lijepu frizuru sa kovrče! I takvi kovrče neće biti inferiorni za kovrče, uvijen na klipovima! ali kako vjetar kosu na glačanju?

U početku moramo pripremiti sve što možemo koristiti. To su:kako vjetar kosu na glačanje

1. željezo.

2. Sredstva za toplinsku zaštitu kose.3. Mousse ili lak za kovrče.

4. češalj za kosu (masaža i tanka za razdvajanje).

Prije nego počnete, morate pripremiti svoju kosu. Da biste to učinili, morate oprati glavu šamponom i balzam za jednostavno češljanje. Ako vam vrijeme dopušta, možete napraviti bilo koju masku za kosu. To će im dati sjaj i vitalnost. Obavezno osušite kosu, da su apsolutno suhe, jer mokri imaju veće šanse za spaljivanje.

Nakon što je kosa isprana i sušena, trebate ih razdvojiti. Da biste to učinili, koristimo češalj za razdvajanje - podijelimo kovrče na sljedeći način: skupljamo kosu u visokom repu i izvadimo trake koje su najbliže vratu. Nadalje, kad su ove kosa savijene, uzmemo sljedeći red, krećući se do krune.željezo željezo gama

Dok radite sve te tretmane, brenšere grije. Do vremena kada ste pripremili kovrče, ona zagrijava. Nanesite na kosu prvom toplinske zaštite, onda mousse (možete općenito ne vrijede, ali samo na kraju pospite laka). Dalje, morate uzeti zaključavanje (zapamtite, tanji struk, više veličanstven je cijela frizura), kako bi učvrstili na curling što bliže do korijena i pretvoriti ga, kreće prema dolje, baš kao što rade kovrče sa škarama na zastavicu. I tako cjedilu od strane cjedilu.

Nakon toga, kada se sve kosa savijena, s rukama morate rastavljati kovrče (to će vam dati prirodnu frizuru) i posipati sve s lakom čvrstog pričvršćenja. Ako vaša kosa ne podlegne perjem, možete koristiti mousse i lak zajedno, to jest, mousse za curl i lakirati već popraviti rezultat.kovrčavu kosu

Nemojte se uzrujati ako prvi put ne uspijete, to stvarno nije tako jednostavno, trebate, kako kažu, da biste ispunili svoju ruku. Zapravo, čim shvatite kako prati kosu na glavi za glačanje, primjetite da je to vrlo povoljno! Imaju samo jedno glačanje, možete napraviti različite frizure.

Postoji nekoliko tajni koje će vam pomoći da napravite upravo kovrče koje želite! Ako brzo klize kroz kosu, dobit ćete više kovrčavih kovrča, ako je sporije - više elastično. Ako držite uvijač vodoravno, onda smo dobili romantične valove, a ako vertikalna, onda - usuđujući spiralu.

Sušilo za kosu u potpunosti i potpuno ovisi o izboru kovrčavog željeza. Gama proizvodi izvrsne modele koji su savršeni za sve vrste kovrča. Željezna glava gama ima titan ili turmalin premaz (turmalin premaz čestice). Zahvaljujući njemu, neće biti takvih problema kao da vjetar na glavi željeza. On se savršeno suprotstavlja ovom zadatku!

Malo je strpljenja i truda, a lijepe kovrče za zabavu ili datum bit će spremne. Nadamo se da je članak pružio odgovore na pitanje kako vjetar kosu na glavi za glačanje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako napraviti lijepe kovrče bez pomoći stručnjakaKako napraviti lijepe kovrče bez pomoći stručnjaka
Frizure s kovrčama na srednjoj kosi: tehnika izvršenja i primjeriFrizure s kovrčama na srednjoj kosi: tehnika izvršenja i primjeri
Kako napraviti kovrče s glačanje - praktične savjeteKako napraviti kovrče s glačanje - praktične savjete
Kako kod kuće napraviti velike kovrče bez ikakvih posebnih napora?Kako kod kuće napraviti velike kovrče bez ikakvih posebnih napora?
Kako pravilno i brzo ukloniti kosu na kovrčavom željezo?Kako pravilno i brzo ukloniti kosu na kovrčavom željezo?
Nema vremena za salon: kako napraviti valovitu kosu kod kuće?Nema vremena za salon: kako napraviti valovitu kosu kod kuće?
Kako napraviti kovrče kod kuće brzo i jednostavnoKako napraviti kovrče kod kuće brzo i jednostavno
Nekoliko tajni o tome kako napraviti lijepe kovrče kod kućeNekoliko tajni o tome kako napraviti lijepe kovrče kod kuće
Kako napraviti kovrče u kući? Lako je!Kako napraviti kovrče u kući? Lako je!
Upute: kako napraviti kovrče na dugoj kosi?Upute: kako napraviti kovrče na dugoj kosi?
» » Kako vjetar kosu na glačala? lako