Kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel-lak?

Kako to učiniti francuski manikura

kod kuće? Zbog toga ne morate imati nikakve posebne vještine. Dovoljno je samo biti u mogućnosti koristiti gel-lakove i razumjeti načela manikure. Da biste brzo ispunili svoju ruku, možete napraviti lijepe nokte ne samo za sebe, već i za svoje djevojke. Načelo rada i sve suptilnosti stvaranja francuske manikure potražite u nastavku.

Potrebni materijali

Prije nego što naučite kako napraviti francuski manikuru kod kuće, trebate kupiti sve potrebne materijale za rad. Što će to biti? Prije svega, alati za manikuru. Cutters, potiskivač ili narančasta štapić i noktiju. Danas mnoge djevojke vole staklenu datoteku. Oni tvrde da ne šteti čavlima kao željezo. Zapravo, ovo je poluistina. Ako podignete nokte u jednom smjeru metalnom datotekom, nećete im nanijeti štetu. Također, trebat će vam dobar posao. Zapravo, to su svi alati koji su nužni za manikuru.

A što će biti potrebno za izradu dizajna? Baza ili kamuflaža. Koja je razlika? Mnoge tvrtke imaju transparentne baze, ali kamuflažu imaju bež ili ružičastu boju. Ako ne želite nanositi lak u dva sloja, odaberite boju. Ako se najprije nanosite bazu, a zatim još dva sloja bež boje gela, upotrijebite ovu metodu. Je li primer neophodan? Ne, nije. Baza daje dobru vezu, i još uvijek nema potrebe da ga nadopunjuju. Za rad također treba tanka četka, bijeli gel-lak ili boja, trake za francuski manikuru. Za ispravljanje rezultata slijedi završetak, tako da je također potrebno kupiti.

Napravimo manikuru

kako napraviti francuski manikuru kod kuće na kratkim noktima

Prije posla morate prskati ruke. Ulijte u zdjelu tople vode, dodajte nekoliko žlica morske soli i nekoliko kapi ulja. Sada morate držati ruke u tekućini najmanje tri minute. Kako napraviti francuski manikuru kod kuće? Nakon što se iz zdjele i osušite ruke, bit će vam pomoću kliješta za uklanjanje grube kože na prstima bočnih jastuka. Sada radimo na području s kutikulom. Prvo, mora se ukloniti pištoljem ili narančastom šipkom, a zatim ukloniti pomoću aparata za čišćenje. Ako prsti imaju proreze, onda ih treba ukloniti. Da biste osigurali dodatnu brigu za ruke, nanesite hranjivo ulje na kutikule i pričekajte da se apsorbira. Kada nokti osuše, trebaju se oblikovati. Danas su mekani kvadrati i ovalni modni. Trokutasti i kvadratični oblici su izgubili svoju važnost.

Priprema noktiju

Prije početka pokrivanja ploča noktiju lakom, treba ih piliti. Malo je djevojaka koje se pitaju o tome kako napraviti francuski manikuru kod kuće, poznata je ta tajna vještina. A onda se ove dame još uvijek pitaju zašto gel-lak rapidno pahuljice ili ostavlja komadiće. Činjenica je da sjajni premaz koji je na noktu ometa spajanje. A ako želite da vaš manikura traje 2 tjedna, a ne dva dana, nemojte zanemariti ovaj korak. I zapamtite: morate podnijeti bas, a ne datoteku. Vaš zadatak nije da prigušite nokte, već jednostavno uklonite od njih tanki gornji sloj.Kada je prva faza spremna, potrebno je nastaviti do druge faze. Zove se odmašćivanje. Znate da prije nanošenja boje na površinu mora biti odmašćen. Tako su i stvari s noktima. To je također neophodno kako bi spojka bila izdržljiva.

Postavljamo bazu

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel-lak? Koja je razlika od rada s klasičnom lakom? Činjenica je da šelak, kako se zove gel obloga, "peče" u ultraljubičastoj svjetiljci. To mu pomaže pričvrstiti na nokte i ostati do dva tjedna. Ali prije nego što pokrijete nokte s bojom, morate staviti bazu. Kao što je već gore spomenuto, može biti od dvije vrste: prozirne i obojene. Za francuski manikuru prikladnije je koristiti boju, koja se također naziva kamuflaža. Istovremeno poravnava pločicu nokta i daje joj boju. Ako imate tekuću bazu, morate ga izraditi u dva sloja. Ako je premaz gust, dovoljno da jednom napraviš noktiju.

Crtanje smiješaka s matricom

kako napraviti francuski manikuru kod kuće naljepnice gel lak

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel-lak? Napravili ste sve faze pripreme, piljeni i razriješili nokte, a također položili bazu. Sada je vrijeme privući smiješke. U bilo kojoj trgovini koja prodaje proizvode za manikuru, postoje posebne trake naljepnica. Također se mogu nazvati šablone za francuski manikuru, koji su u biti oni. Kako ih koristiti? Vrlo je jednostavno. Na pripremljenim noktima stavljaju se naljepnice. Ljepljene su tako da je slobodan dio nokta, koji će biti obojan bijeli, bio isti na svim prstima. Pokušajte staviti pruge točno, tako da nokti nemaju kinks. Da biste to učinili, stavite središte matrice u središte noktiju.

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel-lak? Naljepnice koje imaju svoje mjesto, ostavite na miru. Uzimamo bijeli gel-lak i boje preko vrhova noktiju. Sloj treba biti tanak, ali nemojte se bojati da idete na naljepnicu. Osušite rezultat svjetiljke. Sada morate ukloniti naljepnice uz pomoć pinceta.

Crtanje smiješaka rukom

kako napraviti francuski manikuru kod kuće bez trake na kratkim noktima Fotografija

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće bez trake? Ako nemate matricu pri ruci, nemojte se obeshrabriti. Bijeli osmjesi mogu se izvući rukom. To je samo malo teže i malo duže. Proces bi trebao izgledati ovako. Pločice za nokte pripremite prema gore navedenoj shemi. Sada uzmite bijelu gel-boju ili gel-lak i tanku četku. Na paleti izbaciš nekoliko kapi lakiranog laka iz boce. Sada s tankim četkom morate nacrtati traku. Najprije nacrtajte granicu osmijeha, a tek tada popunite rezultirajući obris. Najprikladnije je raditi dosljedno. Morate početi s malim prstom i premjestiti se na veliki prst.

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće bez šablone? Ako vam osmjesi nisu dovoljno glatki, možete ih izbrisati s odmašćivačem i pokušajte ponovno. Glavna stvar - brzo čišćenje laka, tako da zajedno s ne-ljepljivom bojom ne uklanjaju neki od kamuflaža.

Značajke manikura na kratkim noktima

kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel gel

Svaka vrsta rada ima svoje osobine. Kako napraviti francuski manikuru kod kuće bez trake na kratkim noktima? Da biste to učinili, trebat će vam finu četku. Pomoću nje morate privući smiješke. Ali u ovom slučaju nema smisla primijeniti prvu konturu, a zatim ga ispuniti. Možete odmah izvući traku odgovarajuće veličine. Zašto? Da, jer bez šablone biti će teško nanositi laku ravnomjerno i osigurati da gel boja ne ide nigdje. Stoga, morate raditi brzo i točno. Preporučljivo je privući osmijeh s umjerenim pokretom s desna na lijevo.

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće bez trake na kratkim noktima? Fotografija rezultata prikazana je gore. Treba ga voditi u procesu rada. Nemojte previše širiti bijele trake. To će vizualno suziti nokte. Bolje je ograničiti do umjereno tanke trake od 2-3 mm.

Crtanje dizajna

kako napraviti francuski manikuru

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće na kratkim noktima, rastavili smo gore. Ali mnogo je zanimljivo raditi s dugim marigoldima. Mogu se primijeniti na zanimljive slike. Danas su različiti motivi od povrća i jednobojni geometrijski obrasci u modi. Kako ih napraviti i na kojoj ste fazi počeli crtati? Prije svega, potrebno je odlučiti hoće li se na noktu pojaviti osmijeh na koji namjeravate primijeniti sliku. Ako je tako, najprije prvo nacrtajte bijelu liniju s trakom ili ga povucite ručno. Ali imajte na umu da u nekim slučajevima može ometati čitanje dizajna. Budite budni.

Ako namjeravate postići cijeli nokti s uzorkom, trebali biste odbaciti traku. Nakon razmišljanja dizajna, moguće je proći na svoju sliku. Uzmite tanku četkicu i prikladnu gel-lak. Nekoliko kapi boje treba nanositi četkom na paletu. Sada idite na crtež. Prvo, nacrtajte velike uzorke, a zatim male detalje. Ako ste odabrali složeni crtež, najprije napravite crtež, a tek onda pažljivo nacrtajte sliku. Označite glavne dijelove, oblikujte ih, a zatim spojite elemente s linijama.

Lijepljenje klizača

Kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel lak koristeći trake, pregledali smo. A sada pogledaj još jedan način ukrašavanja noktiju. Klizači su naljepnice. Moraju se rezati u obliku noktiju, držati u vodi 15-20 sekundi, izvaditi iz podloge i staviti na pripremljeni noktiju. Ali postoje neke nijanse. Klizač bi trebao biti zalijepljen na nokat na kojemu je završeno. Zašto? Slika je teško uspješno smjestiti odjednom i da biste mogli lako premjestiti sliku, možda ćete trebati tekuću podlogu. Nakon što ste postavili klizač, treba ga peći u ultraljubičastom svjetiljkom, a zatim trebate rezati stražnjicu nokta. To mora biti učinjeno ako je vaša slika velika.

Nanesite na cilj

kako napraviti francuski manikuru kod kuće naljepnice gel lak

Da biste spremili manikuru dva tjedna, trebate ga popraviti s vrhom. Ovaj premaz može biti od dvije vrste: mat i sjajni. U skladu s tim, ako želite da vaš manikura zasja - koristite sjajnu završnu obradu. Ako želite plemeniti lakirani baršun, upotrijebite odgovarajući vrh. No, potrebno je razumjeti razliku između dva premaza. Ako se sjajan završni premaz može nanositi u jedan tanki sloj, dvostruko je potrebno obojiti nokte. Zašto? Tako da u procesu nošenja pokrova ne sklizne i kroz njega sjajni kamuflaž nije sjao.

I mat i sjajni vrhovi dolaze u dvije vrste: s ljepljivim slojem i bez nje. Prednosti i mane protiv druge. Ako ste obavili manikuru s trljati ili jednostavno ne želite prati gornji sloj s odmašćivačem, uzmite vrh bez ljepljivog sloja. Ako namjeravate pričvrstiti nokte rhinestones i bouillon, trebat ćete završiti s ljepljivim slojem. Također na ljepljivom sloju treba pretočiti akrilni prah i druge moderno raspršene manikure.

Ljepljiva tijesto

kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel lak koristeći trake

Francuski manikura često je ukrašena sjajnim strukama. Oni najbolje mogu nadopuniti asketski dizajn. No, nisu sve djevojke dobiti ljepilo rhinestones, tako da ne bi držati i ne spadati u procesu čarape. Da bi se to izbjeglo, sljedeće korake treba slijediti. Učinite manikuru, pokrijte nokte sa završetkom i osušite ga. Sada trebate tanki kist za širenje točku vrha, a zatim ga staviti rhinestones. To bi trebalo biti učinjeno s malim šljunkom. Ali ako su kristali veliki, potrebno ih je sušiti jedan po jedan. Zašto? Činjenica da se pod vlastitom težinom, oni mogu ići i vratiti ih na izvorno mjesto će biti problematično.

Ako distribuirate kristale nije crtanje, nego na cijelu površinu nokta, onda prvo morate staviti jedan veliki oblutak da ispadne pečat, a zatim u intervalima distribuirati fini dekor. Nakon toga, tanka četka bi trebala ispuniti prazninu vrhom i suhom ponovo. Ako je dizajn mat, uvijek biste trebali raditi na zadnjem sloju s matiranom završetkom.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Manikura s vrpcomManikura s vrpcom
Najnovije ideje manikura kod kućeNajnovije ideje manikura kod kuće
Ideja za manikuru: kod kuće možete puno raditi!Ideja za manikuru: kod kuće možete puno raditi!
Kako napraviti manikuru vodom kod kuće: uputeKako napraviti manikuru vodom kod kuće: upute
Kratka uputa: kako napraviti manikuru kod kuće na kratkim noktimaKratka uputa: kako napraviti manikuru kod kuće na kratkim noktima
Zanimljiva ideja manikure kod kućeZanimljiva ideja manikure kod kuće
Neobičan lak za nokte - markerNeobičan lak za nokte - marker
Postoji ideja manikure za kratke nokte!Postoji ideja manikure za kratke nokte!
Dobro njegovane ruke i nokti. Kako napraviti francuski manikuru kod kućeDobro njegovane ruke i nokti. Kako napraviti francuski manikuru kod kuće
Manikura s prugama - elegantna i lijepaManikura s prugama - elegantna i lijepa
» » Kako napraviti francuski manikuru kod kuće gel-lak?