Koja boja osvjetljava kosu i osvjetljava sijedu kosu?

Prava žena svaki dan želi izgledati drukčije i zato stalno mijenja ne samo njezinu kosu, već i njezinu boju kose. Njezinu pozornost predstavlja veliki izbor boja i boja. Ali što da radije? U članku ćete naći odgovor na pitanje koje boja osvjetljava kosu i boje sive kose.

Vrste boja koseAko želiš osvijetliti kosu, onda je najbolji način za vas da otiđete u salon i vjerujete profesionalcu. To možete učiniti kod kuće, ali važno je odrediti boju koju ćete ih lakše osvijetliti.

Vrste boja kose

1. Stained balsams. Ne nanose štetu kosi, daju im sjaje i ojačavaju strukturu. Uz njihovu pomoć možete eksperimentirati koliko god želite. Za razliku od kremastih boja, koje se drže za kosu 1-2 mjeseca, ispiru se nakon nekoliko postupaka pranja.Koja boja osvjetljava kosu i boje siva kosa2. Boja za pojašnjenje s biljnim komponentama. To se savršeno uklapa u tanke i split kose, ima najslabnije djelovanje na njih i osvjetljava 2 tona.

3. Boje za izbjeljivanje. Ako ne znate koja boja osvjetljava kosu, pokušajte izbjeljivati. To potpuno ili djelomično uklanja pigment kose, tj. On ih oboji. Koristi se za potpunu promjenu boje.

Mnoge žene traže najblaže sredstvo za bojenje sijede kose. Basma i kana su prirodni proizvodi koji ne uništavaju struktura kose. Međutim, brzo se isperu i ne mogu u potpunosti obojiti sijedu kosu. Siva kosa je kosa koja je bez prirodnog pigmenta. Samo boje koje sadrže 6 ili 9 posto oksidansa i amonijaka mogu ga slikati.

Ako tražite odgovor na pitanje koje boja osvjetljava vašu kosu, ne razmažujući ga i gori, tada će sredstva za ljude doći do vaše pomoći. Uzmite medeni bagrem i nanesite ga na kosu. Pokrijte ih svjetlosnim rupčićem i potopite masku 10 sati.

Tvrtke boja za kosuTvrtke boja za kosu

1. "Paleta". Ova krem ​​boje održava najmanje mjesec dana i trajno zadržava svoju boju. Ona gustu i ravnomjerno boji sijedu kosu. Njegov je nedostatak što čini kosu krhku, nadražujući ih.

2. "Ekmi-Color Rowan". Nakon bojanja, kosa je sjajna, boja je zasićena i uporni. Boja ne uzrokuje gorenje, potpuno oslikava siva kosa. Jedini nedostatak je jak miris.

3. Kaaral. Proizvođač je Italija. Ovo je profesionalna boja. Traje do dva mjeseca i savršeno oslikava sijedu kosu. Slikana kosa ispire zdravlje i ima bogatu boju. Ona nema nikakvih nedostataka.

4. "Prednost" iz "Loreal". Kosa nakon bojenja - dobro njegovana i sjajna. Traje više od mjesec dana i prekrasno oslikava siva kosa. Jedini nedostatak je oštar miris.

Treba imati na umu da za briga za obojenu kosu potrebno je nakon šamponiranja nanijeti balzam na kosu, tako da su lakše češljati i ne slomiti. Jednom tjedno morate napraviti različite maske.

Mislim da ste pronašli odgovor na pitanje: "Koje boje dobro osvjetljava kosu?". Izbor je vaš. Želimo vam sreću i ljepotu!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Privremene boje kose. Njihove vrste i vrstePrivremene boje kose. Njihove vrste i vrste
Je li čišćenje kućnih kose sigurno? Vodikov peroksid radi pojašnjenja. Pro i kontraJe li čišćenje kućnih kose sigurno? Vodikov peroksid radi pojašnjenja. Pro i kontra
Paleta boja kose boje: značajke odabira tonovaPaleta boja kose boje: značajke odabira tonova
Najbolja boja kose. Pregled pro i kontraNajbolja boja kose. Pregled pro i kontra
`Garnier`: boja za kosu koja zaslužuje pohvalu`Garnier`: boja za kosu koja zaslužuje pohvalu
Profesionalna boja kose bez amonijaka - pravi je pristup česti slikarstvuProfesionalna boja kose bez amonijaka - pravi je pristup česti slikarstvu
Boja za kosu. Za plavu kosu opcija punoBoja za kosu. Za plavu kosu opcija puno
Paleta boja za kosu `Garnier``: izbor savršenstvaPaleta boja za kosu `Garnier``: izbor savršenstva
"Olia", boja za kosu: paleta svih vrsta boja"Olia", boja za kosu: paleta svih vrsta boja
Paleta boja kose `Garnier` - sjajan način mijenjanja slikePaleta boja kose `Garnier` - sjajan način mijenjanja slike
» » Koja boja osvjetljava kosu i osvjetljava sijedu kosu?