Kako napraviti tetovaže: osnovna pravila

Tetovaže nisu moderna pojava. Ovo je samoizražavanje. Stoga ne možemo reći da su popularni samo među buntovnim mladima. Oni su nanijeli obojica pobunjenički mladići, zrele žene i mladi u duhu starješina. A ako su potonji već vidjeli vrstu, onda oni koji su prvi put odlučili primijeniti uzorak na koži, možda ne znaju kako napraviti tetovaže. I razumjeti što fazi prijave, znati kako se brinuti o konačnoj „proizvod”, to je potrebno, jer to nije tako siguran kao što neki vjeruju. Što očekivati ​​od tetovaža, što se bojati, kako kontrolirati proces primjene i kako se brinuti za tetovažu nakon toga?kako tetovaže

Postupak stvaranja počinje odabirom slike za prijenos na tijelo. Bolje je ne ostaviti iza majstora pravo takvog izbora, jer svatko ima različite ukuse, a morat ćete nositi tetovažu. Tetovaže sa značenjem su samo ako su pažljivo promišljeni i imaju povijest. Nikad jednostavno prekrasna slika ne može uvjeriti druge da nosi nešto u sebi, ako ga niste sami pokupili. Idi majstoru, odabirom motiva. On će vam pomoći, ako je potrebno, ispraviti ili poboljšati vašu ideju. Nakon toga, uz pomoć posebne kopije, slika se može prenijeti na tijelo.ženske tetovažeMajstor mora sastaviti instrument u prisustvu klijenta kako bi bili sigurni u svoju sterilnost. Tattoo artist bi trebao obaviti sav posao u rukavicama.

Kako tetovaže (izravno se primjenjuju)

Kada se slika već prenese na odabrano područje tijela, pomoću konture pisaćeg stroja crpi glavne linije, izvlači sve oštre kutove. Nakon toga je cijela slika obojana kistom, a boja na boji primjenjuje se na sve dijelove. Sjenke se izvode pomoću sjenila, koji, slično slikanju, pomaže prenošenju sjena.

U načelu, kako napraviti tetovaže, to je razumljivo. Ali nakon što je slika na tijelu, ova stranica će zahtijevati posebnu brigu. O tome kako se nositi s tetovažom, ovisi o stanju vašeg zdravlja i kvaliteti rezultirajuće slike. Najmanje, potrebno je svakih nekoliko sati nanijeti ljekovitu kremu na površinu (na primjer, Bepanten ili drugi, kako je preporučio majstor).

Ženske tetovaže gotovo da nisu ništa, osim što nije toliko brutalna, od muškaraca se ne razlikuju.

Pažnja molim te! Crtanje tetovaža je mini-operacija. Kroz njega se čak možete zaraziti HIV-om ili hepatitisom, kao i drugih bolesti koje se prenose putem krvi. Stoga morate odabrati salon s praktično sterilnim uvjetima, salon koji u potpunosti zadovoljava higijenske uvjete. Nemojte nanositi tetovažu ako ste hladni. Prije postupka (i uoči) ne biste trebali piti alkohol i lijekove (osobito aspirin). Zapišite imena svih pigmenata koji će se koristiti za primjenu: to će vam pomoći u rješavanju mogućih komplikacija ili manifestacija nuspojava (i to je moguće).

tetovaže s značenjemNakon što je shvatio kako napraviti tetovaže, morate odmah znati i kako ih se može ukloniti, ako u budućnosti će biti potrebno. Da biste to učinili, naravno, možete, ali koža, najvjerojatnije, neće dobiti savršeno izgled i ton, koji je bio prije crtanja. Bit će male ožiljke, boja i tekstura će se promijeniti. Najbolje od svega uklonite tetovažu laser. A ako niste sigurni da želite stari s tetovažom, bolje je primijeniti ga s kvenom (gori s vremenom).

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Muška tetovaža na bedru: vrijednost i fotografijaMuška tetovaža na bedru: vrijednost i fotografija
Popularni tetovaže Spremi i spasiPopularni tetovaže Spremi i spasi
Tetovaže na rukama za djevojčice (natpisi) - koje se najčešće koriste?Tetovaže na rukama za djevojčice (natpisi) - koje se najčešće koriste?
Muški tetovaže na leđima. Popularni crtežiMuški tetovaže na leđima. Popularni crteži
Što znači "kozmos" tetovaža?Što znači "kozmos" tetovaža?
Što izgleda "blackwark" (tetovaža)?Što izgleda "blackwark" (tetovaža)?
Odaberite tetovažu: ornament, natpis ili simboleOdaberite tetovažu: ornament, natpis ili simbole
Izvorna tetovaža - "Indijanci"Izvorna tetovaža - "Indijanci"
Kako primijeniti flash-tatto? Shvatimo!Kako primijeniti flash-tatto? Shvatimo!
Vrijedi li tetovaže na gležnjevima: ideje za djevojkeVrijedi li tetovaže na gležnjevima: ideje za djevojke
» » Kako napraviti tetovaže: osnovna pravila