Pareos je neophodna stvar na plaži

Do danas, svaka žena, naravno, zna što je pareo. Ovo je veliki kvadratni ili pravokutni komad tkanine dizajniran za opuštanje na plaži. Ljeto je ovo odijelo jednostavno nezamjenjivo.

U jednoj riječi, pareo je udobna, lijepa i višenamjenska odjeća. Oko tijela se može zamotati na bilo koji način koji vam se sviđa. Modeli mogu biti svila, šifon ili pamuk. Moderno tržište nudi niz mogućnosti za fer spol.

Pareo je neophodna odjeća za plažu

Dakle, u redu. Pareo je zapravo samo neophodna odjeća za plažu. Ako ispravno naučite upotrijebiti tu stvar, možete sakriti neke nedostatke vašeg lika ili, naprotiv, naglasiti njegove zasluge. Glavna stvar je odabrati pravi model i, naravno, pravilno vezati.

Najmoćniji aspekt pariosa je njegova svestranost. Jednostavan šal jednostavno se i jednostavno pretvara u pravu odjeću. Praktična, moderna i svijetao pribor zasigurno će privući mnogo pažnje na plažu. Jednom riječju, izgledat ćeš jednostavno šarmantan.paraj ovo

Suknja i haljina

Parabola na plaži, kao što je već spomenuto, može biti vezano na potpuno drugačije načine. Najjednostavniji i najčešći od njih je "suknja". Da biste to učinili, stavite proizvod na kukove, spojite dva kraja zajedno i napravite čvor. U jednoj riječi, udoban, brz, jednostavan i uvijek učinkovit.paru na plažiDrugi klasičan način vezivanja proizvoda je pretvoriti ga u elegantnu haljinu na plaži. Dodatak je omotan oko leđa, oba kraja nalaze se u sredini prsa, uganuće, križ, oblik iza glave, oko vrata i luk je vezan.

Također možete napraviti još jednu "haljinu". Spojite ga bez pojasa. Vrata su vezana iza leđa, ako je model dosta dug. Ako je malo kraće - možete napraviti čvor na prsima.

Izvorne inačice za različite veličine

Usput, o duljini pareoa. Dimenzije mogu biti vrlo različite. Sve ovisi o vašim željama, željama, kao i o konstituiranju vaše figure. Nadalje, važno je kako namjeravate vezati proizvod.kako napraviti pareo

Izvorno izgleda, na primjer, duga paro s čvorom preko jednog ramena. Drugi će biti kavezno otvoren, a duljina maxi će dodati vašoj slici posebnu sofisticiranost. Za to, jedan kraj se drži na lijevom ramenu, pravim kutom se proteže ispod ruke. Pareo je prošao naprijed kroz leđa. Proizvod se omota oko tijela, a krajevi su povezani preko lijevog ramena. Ovaj asimetrični efekt izgleda nevjerojatno zanimljiv.

Model srednje veličine može se pretvoriti u kratke hlače. To će vam omogućiti da istaknete svoje preplanule noge i osjećate se ugodno. Da biste to učinili, morate uzeti dodatnu opremu, pričvrstiti dva kraja iza leđa i vratiti je između nogu. Krajevi su vezani ispred trbuha.

Kratki proizvod vrlo je jednostavno vezan na prsima. Visi na vratu, krajevi su poravnati, smješteni na prsima, nosi se iza leđa. Sva su četiri kraja spojena. Ispada se tema svjetle plaže.

Savršeni Pareos

A sada o glavnim zahtjevima za ovaj pribor. Što bi trebalo biti pareo? Naravno, zrak i svjetlo. Veličina bi također trebala biti prikladna - dovoljno za vezanje parea točno onako kako želite. Osim toga, proizvod koji odaberete uvijek treba biti u skladu s kupaćem kostimom.

Raznolikost ispisa jednostavno zadivljuje kupce. Na tim dijelovima tkanine mogu se vidjeti sve vrste slika - životinje i ptice, te najjednostavnije apstraktne figure. Stoga se pareo može odabrati ne samo iste boje kao i kupaći kostim, već i sa istim uzorkom.veličine pare

Šivanje vlastitih ruku

Nažalost, nije uvijek moguće pronaći točno ono što vam je potrebno u trgovinama. Nemojte očajavati. Potrebno je samo shvatiti kako to učiniti. pareo sa svojim vlastitim rukama.

Najprije morate odlučiti o materijalu. Trebala bi biti prozirna i meka. Uzmite u obzir i činjenicu da se tkivo drži na tijelu i ne bi trebalo prevrtati ni na vrlo visokim temperaturama. Stoga je najbolje prestati sifonom ili svilom.

Sljedeće pitanje je snimka. Ako vam je potrebna "suknja" bez mirisa, treba uzeti komad tkanine u širini od 50 centimetara do 1 metra. Duljina mora biti jednaka širini bokova. Pa, ako želite vezati pareo ne samo u vrsta suknje, ali i u obliku haljine, naravno, tkanina će morati uzeti malo više.

Proizvod je vrlo lako ušiven. Vi samo trebate odrezati pravo komad materijala i obrezati ga oko rubova. To čini dvostruki rub oko 6 milimetara. Ako šivati ​​paro od svile, smanjite rub s faktorom 2.

Ako namjeravate koristiti pareo kao suknja s mirisom, provesti malo više vremena i šivati ​​na njoj malo zavyazochki. A ako šišate malu petlju na jednoj strani marame, moguće je da se kroz njega proširi vrlo strši. Na taj način ćete dobiti sjajno suknja na plaži.

Međutim, nije tako važno da ćete se sami stvoriti ili kupiti u trgovini. U svakom slučaju, postat ćete vlasnik prekrasnog pribora za plažu. Diviti pogledi drugih sigurno će vas molim.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moda za ljetne košulje u punom jeku.Moda za ljetne košulje u punom jeku.
Kako vezati pareo. Etika plažeKako vezati pareo. Etika plaže
Tunika sifon - trend ljetne sezoneTunika sifon - trend ljetne sezone
Kako prikvačiti pareo pravilno za plažu ili zabavu?Kako prikvačiti pareo pravilno za plažu ili zabavu?
Kako lijepo nositi Pavloposadski šal?Kako lijepo nositi Pavloposadski šal?
Sifon suknja s vlastitim rukama? Lako je!Sifon suknja s vlastitim rukama? Lako je!
Vrste šalova: moderan priborVrste šalova: moderan pribor
Lana sarafana - nalaz u ljetnoj vrućiniLana sarafana - nalaz u ljetnoj vrućini
Haljine za plažu: stilovi, tkanine. Plaštene plahte od prirodnih tkaninaHaljine za plažu: stilovi, tkanine. Plaštene plahte od prirodnih tkanina
Haljina za plažu: spremna za ljetoHaljina za plažu: spremna za ljeto
» » Pareos je neophodna stvar na plaži