Pants-Chinos - vojna odora u službi civila

Činilo se da obični kineski daju svijetu korisne izume u svakom trenutku, uključujući moderne modni hlače - kine. Oni kombiniraju sve što vam treba moderni čovjek: kretanje prostora, prirodnih materijala i univerzalne upotrebe.

hlače chinos

Vojna odora u svakodnevnom životu

Ime kineskih hlača dobilo je od španjolskog imena Kine, odakle dolaze. Iako druga verzija kaže da su te hlače razvili jedan američki časnik, a već je njegov dizajn bio ušiveno od strane Kineza. Bilo kako bilo, gotovo cijela druga polovica XIX. Stoljeća, bili su dio vojne odore Sjedinjenih Država. Samo 1906. tvrtka LEVIrsquo-s ih je pokrenula u masovnu proizvodnju pod markom "khaki", nazvana tako zbog boje. Ali popularnost su stekli tek 1942. godine, ulazeći u masovnu prodaju.Dakle, ono što je tako fascinirano američkom potrošaču? Odgovor je jednostavan - hlače - chinos imaju jednostavan i prikladan oblik. Loose na struku i bokovima, postupno su se suzili na gležanj, završavši na razini od 5 centimetara od nje. I ovaj je stil tipičan i za muške i ženske modele. Osim toga, modeli su široko rasprostranjeni u kojima je rub hlava obrubljen manžetom koji stvara dojam nepažljivih hlača.

crvene hlače

Druga obilježja tih hlača su materijal iz kojeg su šivati. Za izradu svih modela tradicionalno se koristi 100% pamuk. Neki su dizajneri radije proširili popis prirodnim lanenom ili svilenom. Usput, to je ova kombinacija stila i materijala koja određuje doba godine kada se klinovi najčešće nose. Naravno, to je topao proljeće i jesen, a također ljuta vruće ljeto.

Govoreći o paleti boja, valja napomenuti da su klasični tonovi tih hlača pijesak, maslina i tamnoplava. Ali već je u 60 godina ozbiljno proširena, a dizajneri sretni pokazuju crne, bijele, žute, ljubičaste, zelene, crvene hlače. Najizraženiji modeli mogu biti obojeni u "životinjskim" printima ili uključuju kombinaciju tri ili više tonova.

Chinos na slici

Najprirodniji položaj chinosa zauzima stil casual. Kombiniraju se s vrhovima, skraćenom ili dugački kardigan, Košulje u stilu Cobain, tanke pulovere. Savršeno je dopušteno kombinirati ih s baletnim cipelama, sandale na masivnim klinovima ili klasičnim brodovima.

chinos hlače

Ali također večernja slika s njima će izgledati elegantno. Da biste to učinili, dovoljno je izdržati u klasičnom crno-bijeloj kombinaciji. Crne hlače - chinos kombiniraju se s bijelim vrhom, koji nadopunjuje sliku s sandalama ili s pete na vrpcu. Pribor treba biti dizajniran u minimalističkom stilu.

večernju sliku chinosa

Muška slika s hlačama - chinos - ovo je živopisan primjer stila "street chic". Prihvatljive su najneobičnije kombinacije: klasični kaput i "bakin" džemper, klasična siva jakna i vojna brada u boji, grunge košulja i studentska jakna Oxforda.

muških klinova

Jedina stvar koju stilisti preporučuju prilikom odabira objekata za sliku s chinos-hlače je kombinirati što je više moguće od prirodnih tkanina. Uostalom, sama esencija tih hlača govori o eko orijentaciji vlasnika.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Modni kratke hlače 2011-imaju što odabratiModni kratke hlače 2011-imaju što odabrati
Školske prsluke za djevojčice: kako odabratiŠkolske prsluke za djevojčice: kako odabrati
Školska odora u Japanu: priča o uspjehuŠkolska odora u Japanu: priča o uspjehu
Hlače su taktičke - kako se razlikuju od običnih hlača?Hlače su taktičke - kako se razlikuju od običnih hlača?
Stil vojske za muškarce: stilski izgled i priborStil vojske za muškarce: stilski izgled i pribor
Vojne hlače: ženske hlače u vojnom stiluVojne hlače: ženske hlače u vojnom stilu
Vješalica za hlače - pogodnost i redVješalica za hlače - pogodnost i red
Vrste muških hlača i njihovih značajkiVrste muških hlača i njihovih značajki
Banane banana: ostaci modaBanane banana: ostaci moda
Hlače za žene 2011 - modni trendoviHlače za žene 2011 - modni trendovi
» » Pants-Chinos - vojna odora u službi civila