Dar za rođendan vaše sestre: najbolje ideje i fotografije

Mislite li da je stvaranje darova za rođendan vaše sestre nerealno? Dakle, imate loše fantazije. Ljudske su mogućnosti beskrajne. Možete stvoriti remek-djelo od improviziranih materijala. I takav će dar biti ugodan približiti se bliskoj osobi. Nije ništa za što kažu da stvari koje sami proizvode, pohranjuju energiju u sebi. Ako nemate ideje za izradu poklona, ​​potražite ih u nastavku.

Hvatač snova

dar za sebe na rođendan vaše sestre

Takav dar za rođendan moje sestre bit će vrlo jednostavan. Vi samo trebate odabrati pravi stil za stvar da se uklopiti organski u interijer. Hvatač snova nije samo trik. Mnoge ga djevojke pružaju svetim značenjem, i to im pomaže da mirnije spavaju i vide snovne snove. Kako stvoriti hvatač za sanjare? Za ovo vam je potrebna okrugla obrada. U tu svrhu možete koristiti plastičnu ili drvenu narukvicu. Unutar ovog obrasca treba staviti vez ili neki dekorativni plastični objekt. Poželjno je imati ukras na srži. Vezivanje se zateže uz pomoć konca ili žice. Kad je centar spreman, razmislite o dnu proizvoda. Potrebno je izvršiti suspenziju. Možete ih izraditi od plastike ili drvenih kuglica, od perja ili bilo kojeg drugog ukrasnog elementa. Šarene kuglice bi trebale biti na debeloj jednostavnoj niti ili napraviti vijke u obliku kuka od žice. Također možete kupiti zrnca s gotovim vezama. Kako bi se osiguralo da spojnice nisu zbunjene, razmak između privjesaka trebao bi biti najmanje centimetar. Ostaje opremiti hvatačem s kukičanom rukom, za koji će objesiti preko kreveta.

Pokriti za telefon

Ako vaša sestra voli sve vrste gadgeta, tada će ona biti zadovoljna ovom prezentacijom. Neki se mogu pitati, zašto bi telefon s vlastitim rukama, ako ga možete kupiti? Činjenica je da su standardne opcije previše trivijalne. I možete stvoriti jedinstvenu stvar. Takav pokrov će pomoći vašoj sestri da se istakne iz mase ljudi koji ukrašavaju svoje telefone s istim odbojnicima. Kako napraviti takav dar? Prije svega, trebate kupiti kovčeg od silikona za modelu telefona vaše sestre. Zatim nacrtajte crtež. Ako je vaša sestra navijač neke serije, trebate napraviti sliku glavnog znaka. Ako vaša voljena osoba nema određene hobije, nacrtajte sliku lijepog cvijeta ili neobičan uzorak. Sada morate prenijeti sliku na naslovnicu. Slika možete slikati akrilnim bojama ili ukrasiti sliku s perlama i perlama. Montirajte ih na silikon s vrućim pištoljem.

Photo FrameTakav dar koji je napravljen za rođendan sestre bit će nužno po vašem ukusu. Predstavnici sajamske ljubavne fotografije, a vole ukrasiti svoje sobe. No, uvijek nema dovoljno vremena za stvaranje lijepih okvira na svoju ruku. U trgovini možete kupiti bilo drvenu ili plastičnu podlogu. I kako ga ukrasiti? Možete koristiti improvizirane materijale. Ako imate lijepe školjke ili šljunak, ukrasite okvir s njima. Ako postoje naljepnice, onda postavite uzorak od njih. Ako imate samo boju na raspolaganju, nemojte očajavati. Možete ispisati odgovarajuću fotografiju, a na okviru nastaviti s prikazom slike. Ova opcija izgleda lijepo s pogledom na more. Ako vaša sestra ima prikladnu fotografiju, stavite ga u okvir, a uz rubove nastavite s prikazom mora, kamena i zalaska sunca.

šampanjac

najbolji dar za rođendan sestre

Dar za rođendan vaše sestre može biti vrlo neobičan. Predstavite ju sa šampanjcem i slatkišima. I kako bi izgledao ne-trivijalno, kombinirajte jednu s drugom. Na primjer, možete napraviti pretjerani ananas. Da biste to napravili, trebate kupiti okrugle slatkiše u zlatnoj foliji i zelenom debelom papiru. Šampanjac bi trebao biti omotan u papir. Biljke bi trebale biti zalijepljene na ovu osnovu. Kako to učiniti? Polazeći od dna, redak iza redaka trebao bi biti zalijepljen zlatnim kuglicama. Kada dođete do vrata, morate se zaustaviti. Sada uzmite zeleni papir, iscijedite pravokutnik i jedan od njegovih rubova na 2/3 ukrasite rezovima. Ako imate dovoljno vremena, svakom zarezu možete dati trokutastom obliku. Sada se izradak treba namotati u cijev i pričvrstiti na vrat boca. Koristite škare za malo vijak papira. Zamotajte dobiveni ananas u prozirnom papiru. Po volji, možete lijepiti luk za dar.

Mješavina čokolade

dar za sebe na rođendan maloj sestri

Najbolji dar za rođendan sestre, napravljenih ruku, je buket. Ali ne obična, već iz slatkiša. Takvi obrti danas su popularni. Djevojke vole dobiti ne-trivijalne stvari. Cijenimo njihovu ljepotu i ukusna "iznutra". Kako napraviti buket čokolade? To zahtijeva valoviti papir i drvene skewere. Rezati papir u pravokutnike. Sad stavite bombon na ražanj i zamotajte komadom. Možete izraditi složenije cvijeće. Za to vam je potrebno stvoriti ne pravokutni prazan, ali u obliku latica. Morat će zalijepiti svaku bombu tako da ispadne. Podignite s strpljivošću, prvi put ništa ne može izaći, ali trećem cvijetu već ćete postati profesionalni. Kad je cvijet spreman, morate se pobrinuti za nogu. Zamotajte kosnjak s koncem i izrezati list sa zelenog valovitog papira. Mora biti napravljen buket od najmanje 11 takvih cvjetova. Možete staviti buket na papir ili jednostavno sastaviti cvijeće vrpcom.

Okvir s cvijećem

Ne znate što da daju vašoj sestri na vašem rođendanu? Predstavite joj cvijeće. Ali uobičajeni buket neće uzrokovati takav užitak, kao moderna kutija. Danas, cvjećari prikupljaju zanimljive skladbe koje izgledaju vrlo neobične. No, nije potrebno kontaktirati stručnjake za takav dar. Sastavite sam sastav. Trebat će vam uska kutija i cvjetna spužva. Oaza se treba držati u vodi 2 sata, a zatim staviti na dno kutije. Ostaje napraviti sastav. Uzmite omiljene cvijeće svoje sestre i nadopunite ih ukrasnim zelenilom. Kutija možete podijeliti u dva dijela. Jedna upotreba za cvjetni aranžman, a na drugom mjestu kolači, kekse, slastice ili čokolade.

poslastice

dar za svoju sestru

Ako niste lišeni slastičarskog talenta, možete stvoriti slatko remek-djelo za rođendan vaše sestre. Danas možete kupiti gotovo sve začine i sastojke. Nećete morati ići daleko. Stoga postoje sve tehničke mogućnosti. Ostaje da nađe vremena da se ugodi voljenoj osobi. No, nije potrebno peći s višeslojnom pita s masnim kremom i ukrasiti ga monogramima od šlagom. Možete napraviti skroman capkaki, koji će kušati ukusno. Pazite da razmislite o ukusu ukusa vaše sestre. Ako ona preferira maline, onda je to zaglavi i treba ih koristiti. Ako ne znate kako skuhati bilo što komplicirano, pripremite kolačiće ili medenjak. Dar može biti originalan, a ne na štetu njegovog sadržaja, ali na štetu obrasca. Nitko se ne može oduprijeti lijepo obojenoj kućici medenjaka.

kartica

dar za sestru na fotografiji rođendana

Kakav poklon za sestru za njezin rođendan može biti izrađen od papira s vlastitim rukama? Naravno, razglednica. Čestitke, pisane na papiru u boji i lijepo dizajnirane, bit će jako cijenjene od strane bilo koje djevojke. I što je najvažnije, takav dar za vašu sestru na vaš rođendan može se izvršiti na 5 minuta. Ova verzija prezentacije može koristiti ne samo djetetu. Samo će razina darova odrasle osobe i 5-godišnje djevojke biti drugačija. Dakle, ako ste stariji od 10 godina i vaša voljena osoba uskoro će imati rođendan, pokušajte ga iznenaditi.

Kako napraviti korak-po-korak poklon s vlastitim rukama za rođendanski papir sestre? Najprije morate kupiti materijal. Možete uzeti obični papir u boji ili posebnu - za ručno izrađene članke. Razlika je u tome što je u prvom slučaju papir monophonic, au drugom slučaju je s uzorkom. Izrežemo pravokutnike iste debljine, ali različitih veličina. Sada lijepi luk na presavijenu polovicu lista. Kako to učiniti, pogledajte sliku. Zatim morate ukrasiti slojeve nastale kolače srcima i kuglicama. Na kraju, trebate izraditi svijeće i zalijepiti ih na razglednicu. Ne zaboravite napisati lijepe želje.

bilježnica

dar za sestru na rođendan s vlastitim rukama od papira

Dar za vašu sestru na vaš rođendan može biti vrlo lijep i koristan. Što može biti? Notepad, prijenosno računalo ili fotoalbum. A sve te funkcije možete kombinirati u jednom predmetu. Djevojke vole voditi dnevnike i napraviti različite zapise. I za tu svrhu uvijek žele imati lijepu knjigu. Ovdje je prikazana fotografija sadašnjeg za sestru na njezin rođendan. Kako to napraviti? Trebalo bi uzeti papir za izradu, rez tkanine ili kože, čipke i metalne pribora. Sada morate napraviti prazno ispod notepada. Šivanje papira. To se može učiniti ručno i na posebnom stroju. Sada morate napraviti poklopac iz kartonske kutije. Obtyanite svoje kože ili tkanine, i ukrasite s čipkom, cvijeće, namještaj i tako dalje. D. unutar bilježnice Složite sami. Možete zalijepiti uglove za fotografije ili naljepnice.

slika

dar - vlastiti slikar

Poklon za sebe na vašoj rođendanskoj sestri može privući. Ako ste dobar umjetnik, onda se rukujte platnom i bojama i počnite stvarati. Pa, ako ne znate kako nacrtati, možete izvezati sliku. Odaberite vlastitu tehniku. Možete se vezati križem ili glatkošću i također koristiti za stvaranje remek-djela vrpce. Možete napraviti lijepu sliku uz pomoć plastike. Bit će to neka vrsta bas-reljefa, što će sigurno ugoditi vašoj sestri. Možete stvoriti remek-djelo od slamčica ili koristiti sve vrste žitarica. Odaberite opciju koja vam je najbliža i započnite kreativnost.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Natjecanja za rođendan za odrasle. Ideje za nezaboravnu zabavuNatjecanja za rođendan za odrasle. Ideje za nezaboravnu zabavu
Putovanje za rođendan djevojke jednostavno jePutovanje za rođendan djevojke jednostavno je
Poster za rođendan vlastitim rukama: izvorne idejePoster za rođendan vlastitim rukama: izvorne ideje
Koje su značenja tetovaže "Catcher of Sleep"?Koje su značenja tetovaže "Catcher of Sleep"?
Svečano iznenađenje: kako napraviti plakate "Sretan rođendan!" Vlastite rukeSvečano iznenađenje: kako napraviti plakate "Sretan rođendan!" Vlastite ruke
Čestitamo na rođendanu vaše sestre - riječi koje dolaze iz srcaČestitamo na rođendanu vaše sestre - riječi koje dolaze iz srca
Izvorni rođendanski čestitke mužem njezine sestreIzvorni rođendanski čestitke mužem njezine sestre
Dan za rođendan supruge: ideje. Daru svojoj supruzi na rođendan vlastitim rukama: fotografijaDan za rođendan supruge: ideje. Daru svojoj supruzi na rođendan vlastitim rukama: fotografija
Rođendan je važna osobaRođendan je važna osoba
Izaberite kolač za 18. rođendansku djevojkuIzaberite kolač za 18. rođendansku djevojku
» » Dar za rođendan vaše sestre: najbolje ideje i fotografije