Kratki obrazovni program: na koja pitanja možete pitati momka koji voli?

što mogu pitati momka koji voliAko ste djevojka i volite muškarca, onda sigurno ne znate kako se pravilno ponašati s njim, kako ne biste griješili, a ne biste ga odgurnuli od sebe. Takve se situacije vrlo često susreću, stoga trebate razviti vlastitu taktiku ponašanja i razgovora kako biste postigli objekt uzdaha. U ovom ćemo članku reći da, što mogu pitati tip koji voli ono o čemu možete razgovarati (osim standardnih tema). Također ćete saznati što točno ne biste trebali razgovarati s mladićem.

Kakva pitanja mogu pitati momka koji voli na datum?

Za početak, neka je definicija, jeste li upoznati za dugo ili nedavno? U prvom slučaju, situacija je mnogo jednostavnija: sigurno znate puno o tome i razumijete što voli, a što ne, uključujući i razgovore. A u drugom slučaju potrebno je savjetovati se kako, što pitanja možete pitati tipa, što se svidjelo:

• Pitajte ga gdje je studirao ili proučavao, što su mu subjekti zanimljivi, kako on vidi Kakva su pitanja dečki?karijeru u budućnosti.

• Pitajte što su vam hobi u slobodno vrijeme, ako imate hobi (ako da, sljedećih 15-20 minuta slušat ćete njegove priče o zbirci automobila, hrvanju i tako dalje).• Ako shvatite da ste povezani s tipom koji ima zajedničke interese i hobije, nemojte se ustručavati priznati mu, jer će vam to biti samo plus.

• Koje druge pitanja možete pitati za tip koji voli? Pitajte kakav je film koji voli (žanr filmova, omiljenih filmova, glumaca itd.), Govore o vašim strastima. Dakle, ne samo da ćete saznati više o mladom čovjeku, već ćete moći i tiho tražiti drugi datum, na primjer, u filmu.

• Ako vaš datum prolazi u kafiću ili restoranu, zamolite mu tipa koji najviše voli jesti, paralelno s tim hvalisanjem svojih kulinarskog umijeća (ako ih, naravno, imate).

• Pitajte više o svojim aktivnostima, na poslu, a ako je čovjek prazan u mnogim pričama o tome sastavlja plastične prozore i o značajkama ovog zanata, a zatim slušati pažljivo, čak i ako ne vrlo zanimljiva, a pola ne razumiju pojmove.

• Nemojte se bojati zatražiti savjet o bilo kojem pitanju u kojem muškarac razumije. Tako ćete ga osvojiti i pomoći mu da se osjeća pametnije (što je vrlo važno za muškarca).

Pitanja za izbjegavanje?

Kakva pitanja možete pitati momka koji voli, već znamo, sada ostaje saznati što se ne može pitati:

• o prošlim romancima (naravno, ako taj tip ne govori o tome)Pitanja muškarcu koji voli

O koliko djece želi i kada se planira vjenčati (to će uplašiti i tip s ozbiljnim namjerama);

• pitanja o prioritetima u životu (na primjer, "ćete odabrati mene ili svoje prijatelje");

• Nemojte postavljati pitanja tipu koji voli stavke u njegovu ormaru (na primjer, "Mislite li da nosim tu haljinu ili trebam odabrati drugu boju").

Sažetak: Kakva pitanja vole momci?

Pitanja koja se ne odnose na prošle odnose, vašu zajedničku budućnost i daju muškarcu priliku da se pokaže samo na dobroj strani sigurno će mu biti ugodna. Pogotovo prvi datumi, kada se i tip i djevojka pokušavaju otvoriti jedan drugoga i dokazati se dobro.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako saznati ima li muškarac djevojku: savjeteKako saznati ima li muškarac djevojku: savjete
Kakva vulgarna pitanja mogu pitati nekoga: 10 opcijaKakva vulgarna pitanja mogu pitati nekoga: 10 opcija
Kako se ispravno upoznavati? Izvorna pitanja za dečke i djevojkeKako se ispravno upoznavati? Izvorna pitanja za dečke i djevojke
Često postavljana pitanja o intervjuu: vrijedi se unaprijed pripremiti!Često postavljana pitanja o intervjuu: vrijedi se unaprijed pripremiti!
Kako započeti razgovor s djevojkom - samopouzdanje će vam pomoći!Kako započeti razgovor s djevojkom - samopouzdanje će vam pomoći!
Kako odabrati prave pitanja za prijatelje za upitnikKako odabrati prave pitanja za prijatelje za upitnik
Provokativno pitanje. Što je to i što jede?Provokativno pitanje. Što je to i što jede?
Kakvo pitanje pitati za "Pitajte"? Pitanja koja se mogu postaviti na "Ask.fm"?Kakvo pitanje pitati za "Pitajte"? Pitanja koja se mogu postaviti na "Ask.fm"?
Kako komunicirati s momcima?Kako komunicirati s momcima?
S kojim izrazima započeti dopisivanje s tipom? Kako započeti dopisivanje s tipom koji voli: primjeriS kojim izrazima započeti dopisivanje s tipom? Kako započeti dopisivanje s tipom koji voli: primjeri
» » Kratki obrazovni program: na koja pitanja možete pitati momka koji voli?
LiveInternet