Što je pu koža?

Za proizvodnju visoko kvalitetnih proizvoda: odjeće i obuće, sportskih pribora i opreme, svih vrsta predmeta, torbica i igračaka, pu koža aktivno se koristi posljednjih godina. Zahvaljujući izvrsnim high-tech osobinama, ovaj materijal postaje sve popularniji među potrošačima različitih kategorija: od maloprodaje do veleprodaje. Potpuno imitacija teksture prirodne kože omogućuje upotrebu ovog materijala gotovo posvuda. Izvana, gotovo se ne razlikuje od prirodnog materijala.

sadržaj

  pu kožeŠto je pu koža? Moderna je, prozračna i ekološki prihvatljiva umjetna tvar koja može stvoriti ozbiljnu konkurenciju svom prirodnom kolegi. Za razliku od stvarne kože, ovaj materijal:

  • pouzdan i otporan na habanje;
  • mekana i ugodna na dodir;
  • Ne izgara i ne pukne pod utjecajem nepovoljnih utjecaja na okoliš;
  • Nemojte deformirati od teških opterećenja kada se koriste kao namještaj za tapeciranje ili kao materijal za sportsku opremu;
  • ne upija vlagu.

  U civiliziranom svijetu, sve veći broj ekoloških ljudi prosvjeduje protiv ubijanja životinja i uporabe njihovih koža za proizvodnju raznih odjevnih predmeta i predmeta za kućanstvo. Stoga su mnogi poznati proizvođači marke pronašli idealnu alternativu. Najpopularnije su primljene kožne pu recenzije, jer bogata raznolikost boja, nijansi i neobičnih tekstura i crteža omogućuje dizajneru da ostvari svoje najoriginalnije ideje i dizajne.

  koža pu recenzijeNakon proizvodnje odjeće i obuće, ostalo industrije. Upotreba ovog materijala za stvaranje jeftinih, ali visokokvalitetnih stavki masovne potražnje postala je moguća, jer pu koža zadovoljava sve operativne zahtjeve i istodobno ima relativno nisku cijenu. Mi smo se navikli na svakodnevne stvari umjetne kože: cipele koje svakodnevno stavljamo, ostavljajući kuću, jakne i kišne kabare, rukavice i torbe. U apartmanima ili uredima, salonima ili trgovinama vrlo često postoje interijeri, koji su izrađeni pomoću pu kože.  Većina proizvođača mekih ormara namještaja koristi ovaj materijal u proizvodnji sofe, fotelje i stolica. Istovremeno, kvaliteta i estetski izgled gotovih proizvoda odgovara najzahtjevnijim kupcima, budući da pu koža ostaje u izvornom obliku tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda.

  koža ga možeOvaj materijal koristi se u proizvodnji gotovo bilo koje sportske opreme: razne lopte, kruške boksa i rukavice, sportske cipele, torbe i zaštitne štitove za sportaše.

  Sada proizvodi označeni "pu kožom" mogu se naći u gotovo bilo kojoj kategoriji: kožna roba, obuća, odjeća, namještaj, sportska roba, automobili.

  Alternativa prirodnoj koži, uspostavila se kao izdržljiva, kvalitetna, otporna na trošenje i jeftin materijal i s pravom uživa veliku popularnost među potrošačima.

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Eko koža - što je to? Cijela istina o novom materijaluEko koža - što je to? Cijela istina o novom materijalu
  Moderni PU materijal: što je to?Moderni PU materijal: što je to?
  Eko koža - novi moderni materijalEko koža - novi moderni materijal
  Jesu li slučajevi eko-kože praktični? Vlasnik povratne informacijeJesu li slučajevi eko-kože praktični? Vlasnik povratne informacije
  Što je podijeliti? Vrste i primjena materijalaŠto je podijeliti? Vrste i primjena materijala
  Nappa koža je plodan materijal za izradu potrebnih i udobnih stvariNappa koža je plodan materijal za izradu potrebnih i udobnih stvari
  Kako razlikovati prirodnu kožu od umjetnih: korisni savjetiKako razlikovati prirodnu kožu od umjetnih: korisni savjeti
  Hit sezone: muške novčanike od prirodne kožeHit sezone: muške novčanike od prirodne kože
  Alcantara. Što je ultramicrofiber?Alcantara. Što je ultramicrofiber?
  Kanvas - što je to? Značajke tkanine, kvalitete proizvoda i pregledaKanvas - što je to? Značajke tkanine, kvalitete proizvoda i pregleda
  » » Što je pu koža?
  LiveInternet