Viza u Kinu sami: pojedinosti o dizajnu

Narodna Republika Kina je najnaseljenija zemlja na svijetu, a to, naravno, nije njegova glavna značajka. Zemlja ima svoj poseban politički put, koji se odvija već niz desetljeća. Kineska medicina, kineski mudraci i mnogo zanimljivije i iznenađujuće privlače turiste u ovu zemlju.

Uzimajući u obzir prijateljske odnose između Kine i Rusije, postavlja se pitanje: "Trebam li vizu za ruske građane u Kini, i kako mogu to samostalno dobiti?"

Viza u Kinu sami

Viza za Kinu je jednostavno izrađena, jer se vizni režim ne razlikuje od pravila ulaska u mnoge druge zemlje. Potrebno je prikupiti određeni paket dokumenata i naznačiti ciljeve vašeg posjeta. Da biste posjetili regije s posebnim statusom, primjerice Tibet, trebate dobiti dodatna dopuštenja.

Prijava vizeViza u Kinu može se dobiti nezavisno od strane bilo koga. Dovoljno je podnijeti zahtjev za veleposlanstvo ili konzulat Republike Kine u vašoj zemlji. Zatim morate poslati potrebne dokumente i odrediti vrstu viza. Na primjer, za poslovno putovanje, potrebna vam je poslovna viza.

Trošak vize u Kinu

Dokumenti za registraciju vize

Viza za Kinu izdala je sama sa sljedećim dokumentima:

  1. Inozemna putovnica, vrijedna najmanje šest mjeseci.
  2. Fotografije u boji.
  3. Popunjeni i potpisani prijavni obrazac.
  4. Potvrda sa mjesta zaposlenja u kojoj treba navesti položaj podnositelja zahtjeva i veličinu prosječne mjesečne plaće.

Vrste viza za obilazak NRK-a

Ako planirate putovati ne kao dio turističke skupine, već sami, onda vam je potrebna pojedinačna viza. Osim potrebnih dokumenata, morate poslati poziv od jedne turističke agencije registrirane u Kini i punomoć za uklanjanje djeteta od roditelja / roditelja.

Ako se želite opustiti u veselu druželjubičarima, potrebna vam je grupa viza. Da biste ga primili, morate imati službenu poziv od putničke agencije registriranog u Kini i popis grupa (3 kopije). Popis bi trebao sadržavati podatke svakog turista (puno ime, kao u putovnicu, datum rođenja, broj stranu putovnicu, datum izdavanja i datum isteka).

Postupak izdavanja viza

Stanovnici teritorija koji graniče s Kinom mogu računati na poseban postupak izdavanja vize. viza u Kinu neovisno za njih izdaje se bez poziva.

U rijetkim slučajevima, vizu se može dobiti izravno iz zračna luka Pekinga. Da biste to učinili potrebno je potvrditi primitak hitne pozivnice koju je potvrdilo kinesko tijelo ili pokazati dokaze da je nemoguće dobiti vizu u konzulatu fizički zbog nedostatka vremena.

Koliko košta viza za Kinu?

Koliko košta viza za Kinu?

Za registraciju pojedinačne komercijalne, turističke ili tranzitna viza u Kini je potrebno, prilikom podnošenja dokumenata konzulatu, platiti naknadu u iznosu od:

  • 1,5 tisuća rubalja za jednu ulaznu vizu;
  • 3 tisuće rubalja za dvostruku vizu;
  • 4,5 tisuća rubalja za višestruku vizu.

Grupna turistička ili komercijalna viza u Kinu, cijena je nešto niža - 1,2 tisuća rubalja po osobi (jednokratna viza). Za hitnu registraciju uz konzularnu naknadu mora platiti uz devet stotina rubalja (3-5 dana). Ako trebate dobiti vizu u roku od 24 sata, naknada se povećava za 2100 rubalja.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Trebam li vizu u Dominikansku Republiku? Ovisi o zemlji prebivalištaTrebam li vizu u Dominikansku Republiku? Ovisi o zemlji prebivališta
Zemlje bez viza odličan su način za ruske turiste.Zemlje bez viza odličan su način za ruske turiste.
Viza u Hong Kong: postupak registracije, dokumenteViza u Hong Kong: postupak registracije, dokumente
Poslovna viza za Kinu za Ruse: značajke dizajna, dokumente i preporukePoslovna viza za Kinu za Ruse: značajke dizajna, dokumente i preporuke
Viza za Španjolsku u Nizhni Novgorod: gdje se mogu dobitiViza za Španjolsku u Nizhni Novgorod: gdje se mogu dobiti
Do Andersenove domovine ili vize u DanskuDo Andersenove domovine ili vize u Dansku
Trebam li vizu za Tajland za građane CIS-a?Trebam li vizu za Tajland za građane CIS-a?
Prijava vize u ČeškuPrijava vize u Češku
Viza u IzraelViza u Izrael
Da biste posjetili takvu državu kao Latviju, viza je jednostavno neophodna.Da biste posjetili takvu državu kao Latviju, viza je jednostavno neophodna.
» » Viza u Kinu sami: pojedinosti o dizajnu