Obavezni zahtjevi sustava: Long Dark

Žanr "preživljavanja" postao je vrlo popularan posljednjih godina. Usamljeni igrač je prisiljen boriti se s hordama zombija (7 dana umrijeti), a zatim s neprijateljskim domorocima (Šuma). Međutim, ove igre ne nose teretni teret. 22. rujna 2014. godine vidjelo se svjetlo projekta nezavisnog studija - The Long Dark. Priča, koja govori o borbi čovjeka s divljom prirodom, postala je dah svježeg hladnog zraka u svom žanru.

zahtjevi sustava duge mračne

Operacijski sustav

Sustavni zahtjevi The Long Darka bili su skromni čak i za 2014. godinu. Unatoč činjenici da je razvoj igre proveo indie-studio, optimizacija je dovedena na novu razinu. To je omogućilo zaustavljanje troškova resursa aplikacije na niskoj razini. Da bi igra počela s minimalnim postavkama, korisnik će imati uobičajeni Windows XP.2016., teško je zamisliti da bi računala mogla ostati s ovim operativnim sustavom. No, ako je osoba koja je od nostalgije ili zbog eksperimenta to utvrdila, igra može početi. Istina, trebat će vam najnovija ažuriranja za SP3. Long Dark zahtjevi sustava za računalo, koji su potrebni za vođenje igre u maksimalnim postavkama, vrlo su različiti od onih najmanjih. Za stabilan rad potreban vam je sustav Windows 7 sa svim pratećim ažuriranjima.

procesor

Govoreći o "hardveru", pogodnom za zahtjeve sustava The Long Dark, valja spomenuti njegovo "srce" - procesor. Grafika u igri ostavlja mnogo želja pa glavna računalna operacija pada točno na CPU. S obzirom da zahtjevi sustava (minimalni) u The Long Darku zahtijevaju samo WinXP, procesor treba vrlo snažan procesor, barem generaciju Intel I5 snage 2GHz. Teoretski, takav je opis prikladan za bilo koji prosječni računal. U maksimalnim postavkama već trebam Intel I7 s frekvencijom od 2,6 GHz. Međutim, kako je praksa pokazala, takvi parametri previše su pretjerani. A igre rade tiho i sa manjim brojevima.

dugački zahtjevni zahtjevi sustava su minimalni

Operativna memorija

Sve što je rečeno o zahtjevima sustava The Long Dark i procesora računala, također se odnosi i na operativnu memoriju. Znajući da je u minimalnoj igri zahtijeva WinXP OS, potrebni RAM za pokretanje 2 GB gigabajta ne izgleda tako mali broj. Razgovor je također istinito. Windows 7 troši puno računalnih resursa sam po sebi. Stoga programeri očekuju 8 gigabajta RAM-a za pokretanje igre u maksimalnim postavkama.

Video kartica

Unatoč činjenici da igra ne zasvijetli grafikom, a živopisni dojmovi mogu donijeti samo izgled zvjezdanog neba i aurora borealis, igrač možda treba dobru karticu. To ne znači da bi trebalo biti veliko količinu video memorije. Ali barem sve moderne tehnologije treba podržati. Među službenim preporukama je Intelova grafička kartica serije 4xxx sa 512 megabajta video memorije. Ako želite pokrenuti igru ​​na maksimalnim parametrima, bolje je imati nVidia GTX 555 s 1 GB video memorije. S obzirom na nedostatak velikog opterećenja na računalnim centrima grafičke kartice, sa sigurnošću se može sa sigurnošću reći da će The Long Dark dobro raditi na većini opreme koja pada između maksimalnih i minimalnih zahtjeva.

dodatno

Što još možete reći o zahtjevima sustava The Long Dark? U igri nema više igrača, tako da za kupnju diska teškoćete imati internetsku vezu. S druge strane, The Long Dark je u ranom pristupu, a ažuriranja ne čuvaju dugo čekanje. Dakle, ako ste pacijentica, tada ćete imati dovoljno spore internet za ažuriranje igre.

dugi mračni zahtjevi sustava na računalu

Dobra zvučna kartica također nije potrebna. Programeri kažu da aplikacija funkcionira čak i sa integriranim karticama. Međutim, za potpuni uranjanje u divlju prirodu, bolje je koristiti bilo koju vanjsku karticu. Tvrdi disk također ne bi trebao imati problema. Igra traje samo 1 gigabajt. S obzirom na tu veličinu, sa sigurnošću možemo reći da visoka brzina prijenosa podataka nije potrebna. Stoga će The Long Dark biti lako raditi s čak starim modela tvrdog diska.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lord of the Fallen: zahtjevi sustava, pregled i datum objavljivanja na računaluLord of the Fallen: zahtjevi sustava, pregled i datum objavljivanja na računalu
Armored Warfare: Zahtjevi sustava i opisArmored Warfare: Zahtjevi sustava i opis
Dead Island: zahtjevi sustava i ključne značajkeDead Island: zahtjevi sustava i ključne značajke
Igra 7 dana za umrijeti - zahtjevi sustava i moguće probleme.Igra 7 dana za umrijeti - zahtjevi sustava i moguće probleme.
The Long Dark: pregled igreThe Long Dark: pregled igre
WoW dodatke. Zahtjevi sustavaWoW dodatke. Zahtjevi sustava
Max Mad zahtjevi sustava i pregledMax Mad zahtjevi sustava i pregled
The Long Dark: kako povećati maksimalnu težinu?The Long Dark: kako povećati maksimalnu težinu?
Mass Effect 3: Zahtjevi sustava i pregledMass Effect 3: Zahtjevi sustava i pregled
Zahtjevi sustava `Stalker: Sjena Černobila` i pregled igreZahtjevi sustava `Stalker: Sjena Černobila` i pregled igre
» » Obavezni zahtjevi sustava: Long Dark