"The Witcher-2" ("Ljiljke i zmije"). Prolazak detektivske potrage o čudnom pismu, napad na konvoj i djecu Foltesta

Priče o detektivima vjerojatno neće nikada izaći iz mode. Uostalom, oni uvijek imaju nešto što je od davnina zainteresirano za čovječanstvo - intriga, otajstvo i poticaj. Da biste došli do dna istine, morate provesti zanimljivu istragu, a ponekad čak i napraviti težak izbor. Ista stvar čeka igrača i na jednoj od stranačkih zadataka igre "The Witcher 2" ("Lilies and Snakes"), čiji će odlomak prisiliti da odaberete.

zamka

Temeria je na rubu građanskog rata, ali kralj Radovid zna kako to popraviti, samo trebate pronaći oteti kći kralja Foltesta - Anais. Od ovog trenutka bit će dostupna potraga "Lilies and Snake" ("The Witcher-2"). Prolazak će početi odmah nakon razgovora s kraljem, kada Geralt i Vernon Roche bit će ispunjen u Brigidi. Spy Roche kaže da zna detalje o otmici Foltestove djece, ali ona je promatrana pa neće ništa reći sve dok ih Witcher ne pomogne da izađe iz grada. Kasnije se ispostavlja da se djevojka susreće s rijekom s krijumčarom.

Witcher 2 Lilies i zmijePut do odredišta neće biti siguran. Witcher će se sada i onda morati boriti kao i obično gangsteri, i čudovišta poput Nackera i Endriaga. Možete ići na dva načina: kroz pećinu ili kroz šumu. U svakom slučaju, kada budu na mjestu, morat će se suočiti s grupom razbojnika koji su se već bavili krijumčarom. Susret s njim bio je zamka.Nakon bitke Geralt će zahtijevati objašnjenja od Brigide. Govorit će o onome što se dogodilo konvoju, o grofu Marvelle i barunu Kimballu. Nakon toga će dati pismo Kimballol, gdje traži sigurnosne razloge za promjenu rute. Napuštajući Brigid, Geralt odlazi.

"The Witcher-2" ("Ljiljani i zmija"): prolazak. Što učiniti s pismom?

Tada se Geralt odlazi u logor Temertsev, mora se susresti s Baronom Kimballom pitati ga o pismu. On će, naravno, biti vrlo iznenađen i tražit će provjeriti dokument za autentičnost. Kimball se čak obećava platiti ako Witcher preuzme tu stvar. Ovdje možete dovršiti zadatak i predati barun policajcu Temeria - Janu Natalis. Ali u ovom slučaju, cijela se istina neće otvoriti.

Witcher 2 prolazak ljiljana i zmija pismoNastavljamo ispuniti igru ​​"The Witcher 2" ("Lilies and Snakes"). Prolaz počinje traženjem onoga koji je napisao pismo. Kad Geralt pronalazi pisara, shvaća da je pijan i da nije spreman komunicirati. Istina je da na svom stolu ima recept za posebnu mješavinu koja bi trebala pomoći u provjeravanju pismo za autentičnost. Da biste to učinili, trebate:

  • Izlijte vapneno vapno u tikvicu.
  • Dodajte vodu u tikvicu.
  • Dodaj pelikansku plemenu.
  • Prođite plin kroz hladnu vodu.

Nakon tih događaja, papir će postati žut, što znači da biste trebali nastaviti igrati "The Witcher 2" (prolazeći "ljiljanice i zmije"). Pismo se pokazalo pravi lažni.

Tajna dopisivanja

Nakon toga, Witcher pronalazi Kimball i obavještava ga da pismo nije potvrđeno. Kimball će od Geralta tražiti da nastavi istragu. Naravno, za veliku nagradu. Ako se složi, uskoro će mu pristupiti muškarac i reći mu da je Wolf čeka grofa Maravela. Ne vjeruje Kimballu, jer komunicira s ucjenjivačima, pa ukazuje na lokaciju svoje lokacije.

ljiljani i zmije witcher 2 prolazIako prvo možete ići i još jedan način u igri "The Witcher 2" ("Ljiljani i zmija"). Prolaz se može nastaviti uz zahtjev Kimballa, koji je pozvao Geralt da se sastao s nekim Aldrichom. Reći će mu o Nilfgaardu i mađioničaru Jerome Luri. Kad napadnu, najteže će biti boriti se protiv Lash. Bit će teleportiran na četiri mjesta, morat će ga uhvatiti, a onda ga ubiti. Kad umre, Geralt će ga tražiti i naći korespondenciju s Grof Maravel.

Vrijeme optužbe

Evo posljednjeg dijela jednog od najzanimljivijih zadataka u igri "The Witcher 2" ("Lilies and Snakes"). Prolaz će započeti sastankom s ucjenjivačima, ali istodobno će biti ljudi Kimbolt koji su naredili da prikrije tragove. Witcher treba zaštititi bandite kako bi otkrio istinu. I poslije toga uvjerit će njihovog vođu da dade dokaze Janu Nataliusu.

Witcher 2 Lilies i zmije Walkthrough Što učiniti s pismomNadalje, moguće je predočiti sljedeće troškove:

  • Kriviti Kimbolda. Ovdje možete uzeti u obzir priznanja ucjenjivača.
  • Napuniti Marvel. To se može učiniti nakon primanja korespondencije grofa Maravel s Jerome Lachom.
  • Kriviti oboje. U tom će slučaju Maravel biti uhićen, a Kimball, kako bi dokazi o njemu uništeni, obećat će podržati Natalis u pravom trenutku.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
"Witcher 2": prolazak. "Mistična rijeka" - epska potraga"Witcher 2": prolazak. "Mistična rijeka" - epska potraga
"Witcher 3": prolazak. "Treasures of the Earl of Royven", potraga za zemljištem"Witcher 3": prolazak. "Treasures of the Earl of Royven", potraga za zemljištem
Vernon Roche - u službi kraljaVernon Roche - u službi kralja
Prolazak potrage "Vježba u najvećoj alkemiji". "Witcher -3"Prolazak potrage "Vježba u najvećoj alkemiji". "Witcher -3"
`High stakes` - prolaz" The Witcher 3 ": fascinantne avanture`High stakes` - prolaz" The Witcher 3 ": fascinantne avanture
Kako pokvariti Morkvarga (`The Witcher 3`)? Prolazak potrageKako pokvariti Morkvarga (`The Witcher 3`)? Prolazak potrage
"Witcher 3" - oklop školice zmije. Kako primiti"Witcher 3" - oklop školice zmije. Kako primiti
Witcher 3: Krv i vino. Završetak novog dodatkaWitcher 3: Krv i vino. Završetak novog dodatka
Treneri i vara na "Witcher 2"Treneri i vara na "Witcher 2"
Igra "The Witcher": prolazak s Sabrina GlevissigomIgra "The Witcher": prolazak s Sabrina Glevissigom
» » "The Witcher-2" ("Ljiljke i zmije"). Prolazak detektivske potrage o čudnom pismu, napad na konvoj i djecu Foltesta